EFT

Eft Nasıl Yapılır

Eft Nasıl Yapılır

1.EFT nedir? EFT, "Emotional Freedom Techniques" (Duygusal Özgürleşme Teknikleri) sözcüklerinin baş harflerinden oluşmaktadır. Duygusal ve bedensel stres ve rahatsızlıkların iyileşmesi sürecinde kullanılan bir yöntemdir. EFT, "Emotional Freedom Techniques" (Duygusal Özgürleşme Teknikleri) bir enerji psikolojisi tekniği olarak tanımlanabilir. Diğer bir ifade ile duygusal özgürleşme tekniğidir. Enerji meridyenlerini uyarma açısından akupunktur ve akupres ile olumlamalar açısından da NLP'nin ortak bir sentezi sonucunda ortaya çıkmış bir teknik diyebiliriz. 2.EFT´nin etki mekanizması nasıl işler? EFT, "Emotional Freedom Techniques" (Duygusal Özgürleşme Teknikleri)´nin en önemli özelliği kolay bir şekilde öğrenilebilen ve kendim...Devamını Oku »

Denizli Eft Eğitimi

Denizli EFT Eğitimi

EFT Nedir? EFT, "Emotional Freedom Techniques" (Duygusal Özgürleşme Teknikleri) tanımının baş harflerinden oluşur. Duygusal ve bedensel stres ve rahatsızlıkların iyileşmesinde kullanılan bir yöntemdir. EFT bir enerji psikolojisi tekniğidir. Diğer bir ifade ile duygusal özgürleşme tekniğidir. Enerji meridyenlerini uyarma açısından akupunktur ve akupres ile olumlamalar açısından da NLP'nin ortak bir sentezi diyebiliriz. EFT’nin Etki Mekanizması Nasıl İşler? EFT’nin en önemli özelliği kolay öğrenilebilen ve kendimize kolaylıkla uygulayabileceğimiz bir teknik oluşmasıdır. Her yaştan insanların ve öğrenim durumu ne olursa olsun insanlar EFT´yi kolayca öğrenebilmektedir. Yalnız, çok derin ve eski problemler ve travmalar üzerinde bu işi bilen bir uzman ile birlikte çalışılması tavsiye edilir. EFT bozulan vücut dengesini yeni baştan kurar. Bunu nasıl yapar? EFT uygulama sırasında vücudun enerji dengesizliğini giderir ve vücudumuzun kendi koruma ve i...Devamını Oku »

Denizli Eft Eğitimi

 Denizli EFT Eğitimi

EFT- Duygusal Özgürleşme Tekniği dünya üzerinde çoğu insanın başarılı bir şekilde uyguladığı bir enerji psikolojisi yöntemidir. Tıbbın yerini almamakla birlikte destekleyici olarak kullanılan bir tekniktir.Düşüncelerimizin negatif olması, yaşadığımız duygular ve problemler, ilgili meridyenler üzerinde tıkanıklığa sebep olur. Bu duygular ve anılar bedenin enerji kanallarında saklandığı sürece, uzun vadede bedensel rahatsızlıklar ve psikolojik acı olarak kendisini gösterebilmektedir. EFT- Duygusal Özgürleşme Tekniği ; bedenimizdeki bazı meridyenlere vuruş ve olumlamalar ile tıkanmış enerjiyi dağıtmayı ve dengelemeyi hedefliyor. Enerji meridyeni dengelendiği zaman, tıkanıklığa sebep olan duygu da yok oluyor. EFT- Duygusal Özgürleşme Tekniği ’nin yararları nelerdir? Korkular ve fobilerin yenilmesi; hayvan, yükseklik, ameliyat, karanlık, yalnızlık ve benzer… Sınav stresi ve sınav korkusunu yenebilme, derslere konsantrasyon, Motivasyon, öğren...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim(Defterimiz Olmalı)

Kişisel Gelişim(Defterimiz Olmalı)

Hedeflerinizi yazabileceğiniz, önemli gördüğünüz notları alabileceğiniz, zamanınızı planlayabileceğiniz bir ajanda tutun. Hedeflere ulaşılma seviyesi, noksanlar ve yapılması gerekenleri yazın. Bir gazetede, dergide okuduğunuz ve size önemli gelen yazıları not edin, ilginizi çeken fotoğrafları yapıştırın. Olur da ilham gelirse, şiirlerinizi de yazın. Hata yapmaktan korkmayın. Planınız yanlışsa üzerini çizin, değiştirin. Daha sonra bakmak üzere, size önemli gelen atasözü ve deyimleri not edin. Öyle bir zaman gelir ki, bunlar size hayatınızı değiştirebilecek ilhamlar verebilir. -ALINTI- Kişisel Gelişim(Defterimiz Olmalı) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (kişisel gelişim, gelişim, kişisel gelişim eğitimleri, gelisim, kişisel gelişim kitapları, kisisel gelisim, kişisel gelişim merkezi, kişisel gelişim kursları, kisisel gelişim, kişisel gelişim seminerleri, kişisel gelişim siteler...Devamını Oku »

Kişisel /Bireysel Gelişim, Duygusal Özgürlük Tekniği, Eft Duygusal Özgürlük Tekniği,

KİŞİSEL /BİREYSEL GELİŞİM, Duygusal Özgürlük Tekniği, EFT Duygusal Özgürlük Tekniği,

KİŞİSEL /BİREYSEL GELİŞİM (Duygusal Özgürlük Tekniği, EFT Duygusal Özgürlük Tekniği, Duygusal Özgürlük Teknikleri ) E.F.T. Duygusal Özgürlük Teknikleriyle ilgili kitapları yayımlanan Phıllip ve Jane Mountrose (Dağgülü), yirmi beş yıldır Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim teknikleri üzerinde çalışıyorlar. Kaliforniya'daki vakıflarım, Holisrik Çalışmalar îçin Uyanış Ensütüsü'nü birlikte işletiyorlar. Onları tek tek tanımak gerekirse; Phılhp bir özel eğitim öğretmeni, Holisrik Hipnoterapist, Reiki Ustası, N.L.P Pratisyeni. Kendi kendine tedavi ve kişisel gelişim sınıflarında ders veriyor ve hedeflerim gerçekleştirmek isteyen insanlarla bireysel olarak ilgileniyor. İnsanala, blokajlarım "tanımaları" ve "onlardan kurtulmaları" için yardım ediyor. Böylece o insanlar daha neşeli, daha sevgi dolu ve daha özgür olabiliyorlar. Jane bir Holistik Hipnoterapist, Reiki Ustası, mimar ve sanatçı. Dikkatini insanların potansiye...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7
Yukarı Çık