EFT

Eft Nedir?

EFT Nedir?

EFT tüm Dünya üzerinde yüz binlerce kişinin başarı ile uyguladığı bir enerji psikolojisi tekniği olarak tanımlanabilir. Özetle iğnesiz akupunktur ve duygusal bir egzersiz şeklinde tanımlayabiliriz. Enerji bedenimizdeki akımlar EFT aracılığıyla yeniden düzenlenebilir ve bizleri fiziksel rahatsızlıklara kadar götüren enerji akımının blokajları yok edilebilir. Sizi rahatsız eden ve sisteminizi yavaşlatan duygulardan arındıkça daha sağlıklı ve mutlu hissedersiniz, üretkenlik düzeyiniz artar. Sanıldığının tersine yalnızca psikolojik rahatsızlıklar üzerinde değil, tüm fiziksel rahatsızlıklarda bu teknikten bir destek unsuru olarak faydalanmak mümkün. EFT ile çocukluk yıllarından itibaren insanların hayatları boyunca ruh dünyaları üstünde negatif etki yaratmış olan çeşitli bir takım olayların ve anıların enerji kanallarında (çin tıbbındaki adı ile enerji meridyenlerde) oluşturdukları tıkanıklıklar (blokajlar) kolay bir şekilde çözüme kavuşturulur.<...Devamını Oku »

Eft Eğitimi

EFT Eğitimi

EFT Trke aılımı Duygusal zgrleşme Tekniğidir. EFT, kişinin bedenindeki enerji sistemini dengeye sokan bir enerji tekniğidir. Olumsuz duygu, dşnce ve olumsuz yaşam rnekleri vcudun dzenli akan enerji sistemini bozar. Enerji akışını tıkar. EFT bedende oluşmuş duygusal tıkanıkların aılmasını sağlayan hızlı ve etkili bir tekniktir. Bundan 5000 yıl nce inliler insan bedeninin son derece karmaşık enerji sistemlerini biliyorlardı. İnsan bedeninde meridyen dedikleri enerji yollarını bulmuşlardı. Batıda ise Dr. Roger Callahan adlı, kırk yılı aşkın deneyimli bir klinik psikolog, doğu tıbbı zerine yaptığı araştırmalarda kt anıların, travmaların ve olumsuz deneyimlerin yarattığı dşncelerin bedenin enerji sistemindeki dzgn akışı olumsuz ynde etkilediğini izlemiştir. Yersiz korkuları...Devamını Oku »

Eft Nedir ? Nasıl Yapılır ?

EFT NEDİR ? NASIL YAPILIR ?

EFT - Emotional Freedom Technique, yani Duygusal zgrlk Tekniği EFT tm dnyada yz binlerce kişinin başarı ile uyguladığı bir tekniktir. Tm fiziksel, zihinsel, ruhsal sorunların, hastalıkların altında, enerji sistemimizdeki tıkanıklıklar yatar. EFT, bu tıkanıklıkların ortadan kaldırılmasında kullanılan yntemdir. EFT nasıl uygulanır? İğnesiz Akupunktur gibi dşnlebilir.Vcudumuzdaki, enerji noktalarını, parmak ularıyla uyarıp ve farklı telkin teknikleri kullanarak, problemlerin nedenlerini kkten yzeye ıkarır ve ortadan kaldırır. Yan etkisiz, gvenli bir yntemdir. EFT, tamamen gvenli, etkili, kalıcı bir yntemdir. EFT ile yaşamınızın her alanında oluşan tıkanıklıkları zebilirsiniz. Enerji ...Devamını Oku »

Eft’Nin Yan Etkileri

EFT’nin Yan Etkileri

EFT tamamen gvenli bir yntemdir, yan etki olarak bir zarar' grmeniz mmkn değildir (Uygulayan kişi acımasızca vurup yznz gznz morartmadıysa(1). Bununla birlikte her enerji alışması esnasında ve sonrasında olabileceği gibi, kısa bir uyum sreci yaşanabilir. Bu sre boyunca izlenebilen birka tepki şunlardır: Yoğun bir şekilde esneme ve uyuma Uyuşukluk Gzlerin yaşarması, bazen ağlama İ geirme, geğirme, karin guruldaması, gaz ıkarma vb. Bol su imek her zaman yarar sağlayacak ve toksinlerin atılmasına yardım edecektir. Her seanstan sonra bir bardak su i&c...Devamını Oku »

Eft Nasıl Çalışır?

EFT Nasıl Çalışır?

?Bedenimizin yasam kaynağı-enerji, meridyen adi verilen ve kendileri de enerjiden oluşan kanallar ile yayılır ve ruh sistem tarafından kullanılır. Yaşadığımız travmalar ve baskıladığımız, belirdikleri anda yaşamayıp iimizde tuttuğumuz duygular meridyenlerde tıkanıklıklar, aksamalar yaratır. EFT bunların yzeye ıkarılıp giderilmesi iin geliştirilmiş bir tekniktir. Yaşadığımız olumsuz bir olayın ya da bir travmanın anısı bedenin enerji kanallarında saklandıka bedensel ya da psikolojik acı yaşanır. ? OLUMSUZ dşnce veya anı bedenin enerji sisteminde aksaklık yaratır, bu da bedensel veya psikolojik acı olarak algılanır. ?zetle, Gary Craig'in keşif' olarak tanımladığı ve ısrarla belirttiği gibi; DENEYİMLEMEKTE OLDUĞUMUZ TM OL...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7
Yukarı Çık