Etkili Konuşma Kursu

 Etkili Konuşma Kursu

Dil gelişimindeki bireysel ayrılıkların oluşmasında kalıtım ve çevrenin etkisi vardır. Özellikle alaycı bir tavırla yapılan müdahaleler kişide çekingenliğe neden olur. Bu da kişinin, eğitim ortamında pasifleşmesine yol açar.

Etkili bir konuşmacı dinleyicileriyle güçlü bir bağ kurmayı başarabilen konuşmacıdır. Kiminle, hangi kültür seviyesi ile iletişim kurduğumuzun farkında olarak konuşmamıza hazırlık yapmalı, konuşmanın akışını seviyeye göre düzenlemelidir. Konuşmasını planlamayan bir konuşmacı, toplumun seviyesini iyi ayarlayamazsa seviyenin çok üzerinde veya tam tersi seviyenin altında konuşacağı için konuşması anlaşılmayacak veya yanlış anlaşılacaktır.

Etkili konuşma aslında bir sanattır, kuralları ve incelikleri vardır. Biz bu etkili konuşma sanatını ne kadar iyi kullanabilirsek başarımız da o oranda artacaktır. Çünkü konuşmamızı ne kadar iyi yönetirsek o kadar iyi anlaşılabiliriz.

Söz, yazıdan daha önce, daha etkili ve daha pratik olduğu için sözlü kompozisyonun temelini oluşturan, insanı diğer canlılardan ayıran en önemli özelliklerden biri olan konuşmanın usulüne göre yapılması hemen her alanda başarılı olmanın asıl unsurlarındandır. Başarılı yöneticilerin, tanınmış avukatların, liderlerin, toplum içinde saygın bir yeri olan kişilerin ayırıcı vasıflarından biri de güzel ve etkili konuşmalarıdır.

Konuşmada mimik ve jestlerden; sözün ve fikrin âhengine uygun bir şekilde ve ölçülü olarak, şuurla istifade etmelidir; Ses kadar, vücudun da canlı olması, bezgin, isteksiz tavırlar takınmak, hatta yerine göre anlamı bakışlarımızla da ifade etmek dinleyenlerin ilgisini çeker.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır

Etkili Konuşma Kurslarımızla ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki  Etkili Konuşma Kurslarımız için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Etkili Konuşmayı tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Etkili Konuşma Kurslarımız için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Antalya Etkili Konuşmayı tıklayabilirsiniz.

Bursa’daki Etkili Konuşma Kurslarımız 0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Bursa Etkili Konuşmayı tıklayabilirsiniz.

Muğla’daki Etkili Konuşma Kurslarımız 0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Etkili Konuşmayı tıklayabilirsiniz.

Burdur’daki Etkili Konuşma Kurslarımız 0248 233 45 45 5 yada   0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Burdur Etkili Konuşmayı tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık