İlişki Koçluğu Nedir?

 İlişki Koçluğu Nedir?

 İlişki koçluğu ile kişisel ilişkilerinizde yaşadığınız iletişim sorunlarını nasıl yok edeceğinizi, kendinizi, partnerinizi ve ilişkinizde yaşadığınız tüm duygusal karmaşaları nasıl yönetip yönlendireceğinizi öğreneceğiniz ilişki koçluğu programında sorunlarınızla başa çıkma hakimiyeti kazanacaksınız. Ne söylersem kendimi doğru ifade edebilirim? Nasıl söylersem gerçek duygularımı anlamasını sağlarım? Nasıl davranırsam ilişkimdeki sorunu kaldırabilirim?

 Siz, ilişkinize mutluluk, keyif ve paylaşım katacağınıza inandığınız değişimi dönüşüme çevirmeyi öğrendiğinizde hayatınızdaki her kişiyle, her durumda sorunsuz ilişkiyi maksimum seviyede yakalamış olacaksınız.

Çocuklarımız ile iletişimde tarzımız ne? Birçok anne baba gibi sizinde biri büyükler ve biri çocuklar için iki ayrı diliniz mi var?

 Kendimize veya çevremizdeki diğer yetişkinlere söylense çok bozulacağımız, gururumuzun kırılacağı sözleri çocuklarımız küçük, nasıl olsa kaldırır diyenlerden misiniz?

Bir türlü iletişim kuramıyorsanız, bir gözlemleyin lütfen;

İletişim kurmaya çalıştığınızda, konuşan mısınız, dinleyen mi?

Anlaşılmak için mi yoksa anlaşmak için mi konuşuyorsunuz?

Anlamak için mi yoksa anlatmak için mi iletişim kuruyorsunuz?

Öğrenmek için soru mu soruyorsunuz yoksa sorguluyor musunuz?

Anlamadan geliştirdiğimiz iletişim dilimiz, çevremizdekilerin bizimle konuşmalarını engelleyip, savunmaya geçirir, kavgacı yapar, karşı saldırıya geçirir, yetersiz olduklarını düşündürür, küstürür, kızdırır, kendilerine güvenilmediğini hissettirir, anlaşılmadığını hissettirir, kendine değer verilmediğini hissettirir, bizim öfke nöbetlerine girmemize neden olur, kendimizi değersiz hissettirir, çaresiz, yalnız hissettirir,

İletişim engelleri oluşturmamak için, etkin dinlemek için, mutlu ilişkiler için iletişim koçluğu desteği alarak, etkileyen ve iz bırakan kişi olabilirsiniz.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

İlişki Koçluğu eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için
 
İzmir'de koçluk eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan veya İlişkiler koçluğunu
tıklayınız.

Antalya'da koçluk eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan veya İlişkiler koçluğu nu tıklayınız.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık