Pozitif Yönde Düşünce Ve Çekim Yasası

Pozitif Yönde Düşünce Ve Çekim Yasası

Pozitif düşünce olumlu düşünme nedir düşünme çekim yasası deneyimleri çekim gücü yasası Pozitif Düşünün, Çekim Yasası Size Çalışsın!

Hayatınızda başınıza gelen ve gelecek her şeyin sebebinin kendiniz bulunduğunu söylesem beni "garip" duyuru eder misiniz?

 

Ben, bu riski göze alıyor ve sizi Pozitif Yönde Düşünce Ve Çekim Yasası ile tanışmaya çağırıyorum.  

 

İçimize dönüp yaşamın içsel tarafıyla ilgilenmeye başladıkça, bu konulardan konuşanlamış olur içinde sıkça duyduğumuz bazı kelimeler ve kelime grupları olduğunu fark ederiz: Enerji, negatif ve pozitif yönde enerji, olumlu fikir, iyiliği çağırmak gibi...

 

Bu düşünce kalıplarından biri de "yaşam da  nasıl düşünürsen onu hayatına çekeceğin" ya da "istemesini bil, olsun" şeklinde özetleyebileceğim evren yasasıdır. "sağlık, sevgi, huzur, haz, sevgi, huzur, kariyer, mutluluk, para, doyumlu ilişki..."

Her şey enerjidir

 

Tam bir kişiyi düşünürken o kişiden telefon almış olduğunuz oldu mu?

 

Doğru zamanda doğru yerde oldunuz mu?

 

Yaşamınızda tesadüflerin yeri çok mu?

 

Yine tekrar aynı hataları yapıyor musunuz?

 

Pozitif Yönde Düşünce Ve Çekim Yasası istenileni de istenmeyeni de yaşamımıza çeker. Bunu bilmeseniz bile şu kavramları bilirsiniz: Şans/şanssızlık, alınyazısı, tesadüf, karma, denk düşmek, yürekten istedim oldu, her şeyin rast gitmesi...

 

Bu yazı da, bu kavramların ne anlama geldiğini ve Pozitif Yönde Düşünce Ve Çekim Yasası’nı bilgili olarak nasıl kullanacağınızı gösteriyor.

 

Pozitif Yönde Düşünce Ve Çekim Yasası, enerji yasasıdır. Ve hepimiz enerji kelimesini yaşamımızda sık sık kullanırız; "Bu ferdin enerjisi iyi. Enerjimiz uydu"...

 

Kendimizi mutlu, heyecanlı, başarılı hissettiğimizde etrafa pozitif enerji yayarız. Oysa kendimizi üzgün, kızgın, yalnız, incinmiş hissettiğimizde çevremize da negatif enerji yayarız. Gözlerimizdeki ışık söner. Bu ruh hali uzun sürerse hayatımızda her şeyin ters gitmesinden yakınırız.

 

Hayatınızı değiştirmek elinizde

 

Dünyada henüz çok azca sayıda insan, Pozitif Yönde Düşünce Ve Çekim Yasası’nın gücüne uyanmış ve bu gücü bilgili kullanmayı seçiyor. Bu insanlar kendi realitelerinde bir nevi cenneti yaratırken, hepimiz onlara şaşkınlıkla bakıyoruz. Onlara "şanslı" diyoruz.

 

Spiritüel öğretilere burun kıvırıyor çoğumuz. Gerçek spiritüellik, evrenin yasalarını bilerek onlara uygun yaşamak ve yaşamın realitesinin yaratıcısının kendin olduğunun idrakına varmaktır.

 

 Artık uyananların sayısı artıyor. Hayatı gerçek anlamda doyumlu yaşayan, istediği her şeyi rahatça elde ediyor görünen çok azca sayıda "şanslı" insanla, "sorumluluklarını" yerine getirmek adına nefret ettikleri işte çalışan, istemedikleri yaşamı yaşayan ve bir gün mutlu olmayı umut eden çoğunluk arasındaki fark nedir?

 

Fark, bu insanların amaçlarını ve ne istediklerini, niçin amaçlarını gerçekleştirmek zorunda olduklarını bilmesinde ve hayallerini gerçek kılana kadar durmak bilmemelerinde yatıyor. Onların "sorumluluk" tarifi çoğunluktan farklı. Onlar özsorumluluğu ve şimdi de yaşamayı biliyor...

 

Pozitif Yönde Düşünce Ve Çekim Yasası düşüncenin yaratıcı enerjisinin kullanımıyla ilgili. Bu yasa, dikkatinizi neye yöneltirseniz, onu kendinize çekeceğinizi ifade ediyor. Bilincimizde ve şuuraltımızda ne tür düşünceler ve inançlar var ise bu inançlara uygun deneyimleri hayatımıza çekiyoruz.

 

Unutmayın...

 

Düşüncelerimizden sorumluyuz

 

Her şikayet evrene verilmiş bir emirdir

 

İnançlar bağlandığımız düşüncelerdir

 

Dünkü düşüncelerimizle şimdi inşa ettik

 

bilinçli afirmasyon (doğrulama) düşünce eğitimidir

 

Zihin Bilimi, okullarda bize öğretilmiyor. Yaşam Okulu eğitimlerimizde verdiğimiz eğitim, Zihin Bilimi eğitiminin ta kendisi. Bu eğitimin, yarının topluluğunda tüm okulların müfredatında yer alacağına inanıyorum. Okullarda meslek eğitiminin yanı sıra Yaşam Sanatı öğretilirse meslekler de yaşam da daha doyumlu hale gelir.

 

Peki Pozitif Yönde Düşünce Ve Çekim Yasası ’nı nasıl kullanacağız? "Çekim Yasası, üç temel yasanın bileşimidir"  

 

Etki-Tepki Yasası  

 

Şükran yasası

 

Sevgi yasası

 

Bunları ve açılımlarını tek tek açıklamak pek mümkün değil. Çünkü hepsinin açıklaması etraflıca yazı da yer ediniyor. Benim gayem, başta da söylemiş olduğum benzer biçimde, sizi kendi realitenizi yaratmaya çağırmak.  İstediğiniz şeyleri tespit edin, vibrasyonunuzu yükseltin (pozitif yönde düşünceyle), izin verin, aksiyona geçin

Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık