Erkekleri Etkileme Sanatı

Erkekleri Etkileme Sanatı

Kadının çapkını olur mu? Bazılarına göre “hayır” bazılarına göre “evet” tir bu sorunun cevabı. Aslında nasıl ki, erkeklerin çapkınları varsa kadınların da çapkın olanları var tabi ki. Fakat tarihler boyu çapkınlık lakabı hep erkeklere yakıştırıldığı için hanımlar bu işi hep gizli yapmayı tercih etmişlerdir.

Daha doğrusu bana göre, belki çoğu erkeğin gücüne gidecek ama hanımlar bu işi daha bir kılıfına uydurarak yapıyorlar.
“Niye kadınlar daha başarılı?” diyecek olursanız size şöyle cevap verebilirim. Öncelikle erkekler ilişkilerini o kadar göz önünde yaşıyorlar ki, kadınlarınki arada kaynıyor. Diğer bir önemli sebebi de çapkınlıkta erkeğin kaybedecek çok fazla bir şeyi yok. Ama toplumun genel kuralı olan “erkeğin elinin kiri, kadının namusu” kavramı kadınları daha fazla dikkatli olmaya sevk ediyor.

Tabi her kadını bu kategoriye koymuyorum ama kimse çapkın kadın yok diyemez. Kadınların çapkınlıklarını erkeklerden ayıran en önemli taraf, erkeklerin çapkınlıklarını cinsellikle orantılı yapmalarıdır. Kadınlar ise cinselliği en son noktada dahi zor düşünürler yani kadınların çapkınlığı gönül eğlendirmekten ibarettir.

Kadınların karşı cinsi etkileme metotları, uzun yıllardır hep aynıydı, ta ki kadınlar iş hayatında kendilerini sıkça göstermeye başlayana kadar...

Çok uzun yıllar öncesinde tüm genç kızların ortak bir amacı vardı: Çıktıkları delikanlıyı nikah masasına oturtmak. O zamanlar şimdiki gibi “birbirimizi tanıyalım” dönemi bir iki yıl sürmezdi. Öyle gece dışarı çıkmaları bir yana, gündüz bile gezmek çok zordu.

İşte bir-iki aylık tanışma döneminden sonra olay gerçekleşirdi, her zamanki gibi delikanlı kızı pastanede bekler, kız  suratı çok asık bir şekilde gelir, önündeki pastayı çatalınla delik deşik eder, ara ara gözleri dolar, yutkunur. Delikanlı onlarca kez “Neyin var, ne oldu?” diye sorar ve nihayet bir iki saat sonra kız patlar:

“Beni istiyorlar…”

Kısa bir suskunluk, delikanlı çatık kaşları ile “Kim?” der.

Kız üzgün ve mahcup bir ifadeyle, “Bir tanıdığımızın aile dostları, durum çok ciddi, babam verecek, gel sen de beni istet.”
Nedense bu numarayı o zamanlar bütün delikanlılar yutardı, yirmi yıl önce bu şekilde gerçekleşen evliliklerin çoğunlukta olduğundan benim hiç şüphem yok.

Fakat şimdi beyler bu numaralara kanmıyorlar. Hatta bazı erkekler kıza “Vallahi benim evlenmeye niyetim yok iyi bir kısmetse hiç kaçırma.” diyenler bile var. Tabi zaman değiştikçe eski huylar, eski adetler yerini modern çağın nimetlerine bıraktığı için hanımlar da karşı cinsi etkileme yöntemlerini geliştiriyorlar.

Giyimden kuşamdan tutun da kredi kartı kullanımından kollarındaki saate, omuzlarındaki çantadan gittikleri geldikleri yerlere kadar tüm detaylar çok önemli bir hal aldı.

Erkekleri etkilemenin en etkili yolları

Şimdi bayanların karşı cinsi etkilerken nasıl bir yol çizdiklerine bir bakalım. Yazdıklarım bu kez erkeklerin çok hoşuna gidecek. Bayanlar bana kızmayın hep erkekleri yerden yere vurmadık mı? Adaletli olmamız lazım öyle değil mi? Ne erkeksiz ne de kadınsız bir dünya düşünmek mümkün değil. O zaman kendimizi de yazalım ki, adalet yerini bulsun. Önce genç gruptan başlayarak ileriki yaşlara doğru uzanalım:

Çocukla çıkma yola düşerse ağlar, düşersen güler

17-25 Yaş Arasındaki Bayanlar

Henüz hayatı tanımaya başlamış ve biraz yol almış bayanlardan oluşmaktadır. Çok gariptir ki, bu yaşlarda kızların aklında hep aynı düşünce vardır: Zengin bir koca bulup güzel bir hayat yaşamak.

Zamane kızları bir alem! Birilerini tavlamak için daha o yaşlarda neleri göze alıp nerelere gidiyorlar. Bu yaş grubunun en çok kullandığı metot, pahalı spor salonlarıdır. Birçok erkeğin gönül eğlendirmek için tercih ettikleri yöntemi, bayanlar ciddi bir ilişki için kullanmayı tercih ediyorlar ve tabi ki sonu hüsranla son buluyor!

Çünkü amaç her iki cins için de birini bulmak olsa da beklentiler farklı olunca bayanların elleri maalesef boş kalıyor. Bu bayanlar, canlarından dişlerinden biriktirip, milyonlarca liralarını pahalı salonlara verirler.

Tabi kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez  ya! Onlar da öyle yapıyorlar.

Kızlar, spor salonlarında ilk günler etrafı bir kolaçan ederler. Kim gelmiş, bekarlar ne tarafta? Özellikle grup takılan beyler daha caziptir, onlarla iletişim daha çabuk kurulur. Çünkü bayanlar bu tip girişimleri yalnız değil mutlaka yanlarında bir arkadaşları ile yaparlar.

En klasik yöntem, şu koşu bantlarındaki tanışma seramonileridir. Kız delikanlının yanındaki bantta salına salına yürümeye devam etmektedir fakat bir şekilde de yandaki delikanlı ile iletişim için bir şeyler yapmalıdır. Hemen birinci kural uygulanır.
Kız koşu bandının düğmeleri ile oynamaya başlar, sanki bilmiyordur makinenin özelliklerini.  Aslında gerçekten bilmeyenleri de vardır. Neyse düğmelerle oynarken, birden koşu bandı öyle bir hızlanır ki, kız korkudan ne yapacağını bilemez bir halde koşmaya başlar ve düşecek gibi olurken de 'ay, ay, ay…' diyerek çığlık atar.

Delikanlı hemen olaya müdahale eder, bandı bir kurtarıcı edası ile durdurur. Fakat  kızcağız çok korkmuştur, ödü patlamış ve ayakları titremektedir. Delikanlı kızı alır, bara götürür. Bir bardak su getirir. İşte kız amacına ulaşmıştır. Aralarında bir diyalog başlar, telefonlar alınır verilir. Kız bir-iki gün delikanlının aramasını bekler şayet telefon gelmez ise kız delikanlıyı arar ama nasıl:

- Alo kiminle görüşüyorum.

- Kimi aradınız hanımefendi.

- Aslında kimi aradığımı biliyorum dersem yalan olur, defterimin kösesine yazmışım numaranızı, benim adım Demet.

Yanlış oldu galiba kusura bakmayın, derken delikanlı duruma el koyar .

- Yok, yok yanlış değil benim Ali, spor salonunda tanışmıştık hani?

Kız sevecen bir şekilde,

- Ah evet, nasılda unutmuşum kusura bakmayın, nasılsınız, diyerek konuşmayı başlatır.

İkinci kural da gerçekleşmiştir artık. Bundan sonra telefonlaşmalar, çıkmalar ve daha önceki yazımda bahsettiğim oyuncak ayı hediye etme durumları hasıl olur.

Bayanlar size bir tüyo vereyim:

Aslında bu taktikleri tüm erkekler anlar ve bilirler de anlamamazlıktan gelirler.

Tabi bu tip ilişkiler pek uzun sürmeyeceğinden herhangi bir ayrılık halinde genç kız, kendisine hediye edilen o ayı salya sümükten leş gibi olana kadar ağlar ya da kız sadece gezme tozma, vakit geçirme havasında ise kendisi için bedbaht olmuş delikanlının gözyaşlarına aldırış etmeden yeni hediye edilen oyuncak ayısı ve yeni sevgilisi ile gezer tozar.

Tek amaçları evlenmektir

25-32 Yaş Arasındaki Bayanlar

İkinci grup, 25-32 yaş arasındaki hanımlardan oluşur. Bu yaş grubu aslında en tehlikeli gruptur. Bu yaşlarda bayanların aklı fikri evlenmektir. Evde kalma korkuları bir kabus olmaya başladığından bu yaşlardaki bayanların amaçları genellikle evlenmektir.

Bu yaşlarda şayet sabırsız davranırlarsa iş yerlerinden veya aile çevrelerinden bir delikanlı ile klasik bir evlilik yaparlar. Hemen bir çocuk doğurup en azından altı yedi senelik bir evlilik dilimini garantiye alırlar.

Fakat biraz sabırlı davrananlar, daha iyi bir kısmet kapmak için kendilerine zaman tanırlar. Çoğunluğu bunda çok başarılı olamaz. Ama az da bir kısım bayan zengin kocayı kapıp rahat bir hayat sürerler.

Normal şartlarda bir iş yerinde çalışan ve aile yaşantısına sahip hanımların etkileme yöntemleri genellikle çörek börek muhabbetleri ile başlar. İş yerine sabah çaylarında yenilmek üzere evde pişirilen poğaça ve kurabiyelerden getirilir, beylere ikram edilir, beyler “Eline sağlık annen mi yaptı?” diye sorunca da “Yo hayır ben yaptım.” denir. Delikanlı “Ooo… Hamaratmışsın da. Ellerine sağlık ne kadar güzel olmuş.” der.

Bu yeme içme muhabbetleri her gün olmasa da aralıklar ile devam eder. İlerleyen günlerde delikanlının aile yapısı laf aralarında keşfedilir. Annesine ufak hediyeler alınır. Tabi anne de oğlunu aradığında kızı telefona ister teşekkür eder. Genç kız ağır ve emin adımlarla yoluna devam etmektedir.

Ufak iddialara girilir ve özellikle kaybedilir. Bu  iddialar öğle yemeği  olur genellikle.

İşte bu şekilde meydanın dışına yavaş yavaş çıkmaya başlanmış olur.

Bu yemeğe çıkmalar, hafta sonları sinema, tiyatro olarak devam eder ve iş en sonunda nikah masasında biter.

Bir de ikinci grup bayanlarımız vardır ki, bunlar sosyal olup iş hayatının içinde daha faal olduklarından dolayı oldukça rahat davranırlar.

Bu yüzden olaya direkt girerler. Çünkü iş hayatının vermiş olduğu çabukluk ile hareket ederler. Bunların ilişkileri öyle ciddi boyutlarda olmaz çünkü erkekler bu bayanları ciddiye almazlar.

İş çevrelerinde girip çıktıkları firmalardaki erkeklerle önce arkadaş olup, dostça sohbet ve yemeklere giderler. Sonra da bu arkadaşlıkları daha ileri boyutlara taşımak için ellerinden geleni yaparlar.

Genellikle ilk taktik şöyledir: Bir gün delikanlıyı arar ve “Canım çok sıkkın akşam işin yoksa buluşalım mı?” der. Delikanlı haliyle kabul eder. Akşamki program kızın kafasında bellidir -canı sıkkın ya- sakin ve sessiz bir yer olmasını ister.

Delikanlı’da buna uyar. Baş başa bir yemek yenir ve kız içini döker. Mümkünse ağlar, delikanlının omzuna başını yaslar, tabi bu arada çok üzgün ama makyaj, kıyafet, ful aksesuar, parfüm…Yani zavallı delikanlının etkilenmesi için elinden gelen her şeyi yapmaktadır.

Tabi delikanlı bir erkek neticede, bu kadar şeyden sonra etkilenmemesi mümkün değildir.

Bir de bu tarzdaki bayanların diğer yöntemleri tatillerdir. Özellikle yaz tatillerinde ne hazırlıklar yapılır anlatamam size. Bodrum, Antalya hep bu bayanlar ile doludur. Bir haftalık tatil için ne para harcanır inanamazsınız. O mayolar, bikiniler, gece kıyafetleri… Kesenin ağzı sonuna kadar açılır.

Bu tatillerde bulunan erkekten ne olur bilemem ama çok az tatilde tanışıp evlenen duydum.

Bu kategorideki bayanların meslek grupları pek kariyer gerektiren tarzda değildir. Çünkü bu tip yöntemlere baş vuran kadınların idealleri zaten mesleki kariyer olmadığı için tarzlarındaki aleladeliği fark edemezler.

Yani meslekleri sıradan mesleklerdir, herhangi bir kariyer ve derin tecrübe gerektirmeyen meslek gruplarındandır bu hanımlarımız…

Kadın şarap gibidir, durdukça güzelleşir

35-45 Yaş Arasındaki Bayanlar

Kendini bilen her erkeğin tercih edeceği bir yaş grubudur. Tabi kendini bilen kadınlardan söz ediyorum burada. Bunlar bir ideali olan kariyerinin ortalarında veya doyum noktasında olan bayanlardır.

Akıllı, zeki, asil ve ne istediğini bilen, sabırlı tiplerdir…

Hayatlarında bir erkeğin olmasını istemeleri en doğal haklarıdır. İstedikleri ve beğendikleri erkekleri ne pahasına olursa olsun elde etmek için sabırla savaşır ve genellikle de kazanırlar.

Kariyer sahibi ve idealist oldukları için çok asilce metotlarla strateji belirlerler. Kişilik ve maddi kaygıları olmadığı için çok daha sağlıklı bir mücadele verir ve erkeği ayaklarına bir güzel getirirler. Bu gruptaki bayanların partneri olacak erkekler, kırk ve üstü yaşlar olduğu için artık siz hayal edin ne kaliteli bir ortam içinde olacaklarını…

Böyle bir kadının, karşısındaki erkeği etkileme yöntemi diğerlerinden çok farklıdır. Önce beğendiği erkeği bir süre takip eder, hoşlandığından iyice emin olduktan sonra yavaş yavaş harekete geçer.

Çünkü ciddi bir ilişki yaşayacaktır ve günübirlik ilişkiler ona göre değildir.

Zaten karşısındaki erkek mesleki anlamda kendisinin farkındadır, bunun için ayrı bir çaba sarf etmesine gerek yoktur.

Önemli olan özel yaşantısını karşısındaki erkeğe belli etmesidir.

Bunu da daha çok iş görüşmeleri için yapılan telefon konuşmalarında belli eder. Aynı zamanda da adamın özel yaşantısı hakkında bilgi sahibi olur ve o detaylar üzerinde yoğunlaşır.

İkinci olarak adamın fiziksel görünüşünü, giyimini, kuşamını inceler ve ona daha yakışacak birçok alternatif olduğunu söyler. Buna en güzel örnek şöyledir: Mesela bir görüşmede giydiği kıyafeti inceler, birkaç gün sonra adam masasında bir paket bulur. İçinde çok şık bir kravat vardır ve yanında bir not: “O takımın içinde bu kravat sizi daha yakışıklı gösterecek.” Hangi erkek etkilenmez!!!

Bu yaş grubu bayanların birlikte olacağı erkekler, genellikle çok yoğun oldukları için hep kendilerini dinleyecek birisini ararlar.

İşte üçüncü ve en önemli kuralda budur. Dinleyeceksin, sabırla ve özveriyle.

Zaten bu kadınlar, bunları özellikle yapmazlar, yapılarında vardır ve doğal olarak beraberinde gelir.

Anlayışlı olmak en baştaki kuraldır. Adam zaten yıllardır "dır dır"dan bıkmıştır ve evlilik kelimesini ağzına almak istememektedir. Çünkü evlilik onu korkutmuştur. Ancak zamanla bu fikrin kendiliğinden oluşması gerekmektedir. Bunu da ancak ilgili, anlayışlı, bakımlı ve becerikli bir kadın sağlayabilir.

İşte bu yaştaki kadınların en güzel tarafı da budur. Neyi nasıl alacaklarını çok iyi bilirler.

Artık sohbetler özel konuları içermeye başlamış, görüşmeler sıklaşmış, kadın hiçbir şekilde erkeği sık boğaz etmemektedir. Başarılıdır, maddi beklentisi yoktur, anlayışlıdır. E bir erkek daha başka ne isteyebilir ki?

Hatta buluşmak için kadın randevuya giderken yolda bir telefon gelir, adam işinin çıktığını söyler, kadın buna hiç itiraz etmez ve üstüne birde ona iyi eğlenceler diler ve  adam biter zaten.

Bu olaylar böyle devam ederken kadın arada erkeğe ufak hediyeler alır, şayet çocukları varsa onları da unutmaz.

Adamın kafasında çok güzel bir resim  çizilmiştir artık. Bir de cinsellikte ortak bir nokta bulunmuşsa hiçbir erkek hayatını bu kadar güzelleştirecek bir kadından kolay kolay vazgeçmez.

Bu gruptaki bayanlarımızın özellikle dikkat ettikleri nokta kendi kişiliklerini zedeleyici bir ilişki içine girmemeleridir.

Bu yüzden en kaliteli, en kendini bilir yaşlar bu yaşlardır. Hızlı bir hayat yaşamış, görmüş geçirmiş, her türlü çılgınlığı yapmış bir erkeğin sığınacağı en sağlıklı limandır bu hanımlar.

Ve karşısındaki erkeğe ne ile karşılaşırlarsa karşılaşsınlar asla zarar vermezler. Yapacakları tek şey sessiz sedasız geri çekilmek olur. Bu da o erkeğe yapılacak en büyük kötülüktür.

Yavaş yavaş zirveye taşıdıkları erkeği, aniden bırakarak aşağıya atmaları işten değildir. Asla aşkları için bedbaht olmazlar, içlerinde yaşarlar ve  sindirirler acılarını. Aşk için üzülürler ama ölmezler. Çünkü çok derin ve samimi yaşarlar duygularını. Bir kereliğine aşk için ölmek onlar için basitliktir. Efendi gibi acılarını çok uzun bir müddet yaşarlar, sabırları tükendiğinde yapacakları tek şey şudur:

Sadece bir gün aniden bitti der ve arkasını döner gider, geri dönmesi çok zordur, döndürebilen erkek de zaten kadını kendine aşık etmiş demektir.

Dediğim gibi bu gruptaki bayanlar; bir erkek için ya hayatın geri kalanının muhteşem bir şekilde yaşanması ya da  kaçırılmış en güzel fırsatlar anlamına gelir.

Karşı tarafı etkilemek için gayret sarf etmezler


45 Yaş Üstü Bayanlar

Bu yaşlardaki bayanlar için çok fazla bir şeyler yazmaya gerek yok. Zaten 35-45 yaş arasında güzel bir ilişki yakalanmışsa devamı çok uzun seneler sürecektir. Yakalanmamışsa -kadınlar erkekler gibi değildir- bu yaşlarda sakin ve sesiz bir hayat sürmeyi tercih ederler. Bu yaşlardaki bayanların en çok hoşlandıkları şey seyahat etmektir. Maddi imkanları elverdiği sürece bol bol çeşitli ülkeleri gezerler. Şayet kader kısmete inanıyorsalarsa, bu gezilerde kendileri gibi biraz hayata geç kalmış beylerle karşılaşmaları da mümkündür. Öyle bir karşılaşma olursa ikinci bahar dedikleri mutluluklarını yakalamaları kaçınılmazdır.

Ve karşı tarafı etkilemek için özellikle bir gayret sarf etmezler, çünkü  hayat onları artık olgunlaştırmıştır. Anlatmaya gerek yoktur hal, tavır, hareket ve üslupları ile kendilerini zaten ifade etmektedirler.

Kadın olsun erkek olsun hepimiz karşı taraf için varız ve var olma savaşı vermekteyiz. Bence, hayatın en güzel yanlarından biri budur.

KOÇ ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

Atletik ve çekici bir erkektir. En belirgin özelliği aceleci ve sabırsız olmasıdır. Amaçladığı şeylere ulaşmak ve başarılı olmak onun hayatındaki en önemli şeydir.

Son derece hırslı, dinamik ve cazibeli olan Koç erkeğini elde etmek de onun ilgisini sürekli tutmak da çok zordur.

Duygularından çok mantığıyla hareket eden Koç’tan romantik sevgi gösterileri beklememeli ve ona da böyle  davranmamalısınız. Saldırgan kadınlardan hiç hoşlanmaz ama küçük başkaldırılardan ve nazdan hoşlanır.

Onu elde etmek istiyorsanız her zaman merakını uyanık tutun. Tamamı okunmamış bir kitap gibi olun. Dinamik Koç’tan tam puan almak için sağlıklı, güçlü, dinamik ve doğal görünmeye de özen gösterin. Artık o sizindir!

BOĞA ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI


Boğa erkeğinin bir kadında aradığı en önemli koşul güzellik, zevk sahibi olmak ve bakımdır. Maddi değerlere son derece önem verir. Tatlı sözler duyduğunda bir kedi gibi sokulmaktan hoşlanan Boğa, çok iyi ve sadık bir aşıktır.

En kötü özelliklerinden biri ise yatakta bile yemek yiyebilecek kadar boğazına düşkün olmasıdır. Genellikle sakin ve iş hayatım kendi belirlediği kurallar çerçevesinde düzenli bir şekilde yürüten Boğa erkeği kolay kolay sinirlenmez. Ancak işine karışıldığı ve eleştirildiği anda burnundan soluyan korkunç yüzü ortaya çıkıverir. Silik kadınlar hiç ona göre değildir. Onun sizi elde etmek için çabalamasuu beklemeyin. Çünkü o başkalamun peşinde koşmaktansa kendi peşinde koşanları gayet misafirperver bir şekilde evinde ağırlamayı tercih eder.

İKİZLER ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

Değişken, havai ve istikrarsız bir erkek olan İkiz’leri elde etmek çoğu zaman kolay gibi gözükebilir. Ancak saygısını ve ilgisini kazanmak çok zordur. Çünkü o entelektüel, aklını ve mantığını iyi kullanabilen kadınlardan hoşlanır. Bir kadına sahip olduğunu bilmek istemesine karşın onun üzerinde mutlak hakimiyet kurduğunu hissettiği anda ilgisini kaybeder.
Ona kendinizden bahsederken hep sınırlı olun. Yalnızlıktan nefret edren İkizler erkeğine gerektiğinde kardeş, dost, metres, sevgili ve anne olmayı başarabilirseniz onu ele geçirebilirsiniz.

Ancak şimdiden kendinizi onu başkalarıyla paylaşmaya ve kıskanmamaya alıştınn. Çünkü sadık olmayan bu erkek aynı zamanda kıskançlığı da hiç bilmez.

YENGEÇ ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

Tutucu ve kırılgan Yengeç erkeğine ulaşmak istiyorsanız, önce onun annesinin kalbini fethetmeniz gerekiyor. Çünkü o gerçek bir ana kuzusudur. Ayrıca evine çok düşkündür ve bazen hastalık derecesinde titiz olabilir.

Pasif bir erkek olan Yengeç’e ürkütmeden yaklaşıp sevgi göstermeli, danteller ve kadifelerle onu tahrik etmelisiniz. Bir ilişkiye girdiğinizde ise son derece sadık ve dürüsttür. Bu yüzden onu kıskanmanıza hiç gerek yoktur. Ancak son derece kırılgan olan Yengeç erkeğinin size güvenmesi için onu dürüstlüğünüze inandırmanız gerekiyor. Şehvetli, bebeksi ve ufak tefek kadınlardan hoşlandığım hatırlatalım.

ASLAN ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

Mert, övgüden sonsuz zevk alan, gözükara Aslan erkeği cömertliği ile tanınır. Her zaman maddi değerlere çok fazla önem verir. İkna kabiliyeti oldukça güçlüdür. Karşısındakini etkilemek için bütün hünerlerini sergileyecektir. Ve en dikkatli olmanız gereken yönlerinden biri de rol kabiliyetidir. Her zaman sizi kandırmaya, elde etmeye çalışacaktır.

Ona istediklerim veriyormuş gibi yapın. Onu öpün, okşayın, olağanüstü sevgi gösterilerinde bulunun ama asla aşık olduğunuzu kabul etmeyin. Böylece o sürekli sizi elde etme cabası içinde olacaktır ki, bu da size değer vermesini sağlar. Daima gösterişli ve baş döndürücü olun, işte o zaman sizin için çıldıracaktır.

BAŞAK ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

İşte duygusallıktan uzak, aşktan korkan bir erkek. Başak’lar oldukça pasif, başka insanlarla kendisini paylaşmaktan korkan, gösterişsiz ve naif erkeklerdir.

Bir Başak’ın sizden hoşlanıp hoşlanmadığım hakaretlerin-den ve yersiz eleştirilerinden anlayabilirsiniz.

Aşkı, okyanusun ortasında. fırtınaya yakalanmak kadar ürkütücü bulan bu burcun erkekleri, romantizmden de son derece uzaktırlar. İlginçtir ama onu paha-h hediyelerle etkileyebilirsiniz. Bir Başak erkeğiyle beraberken fazla masraf çıkartmaz, temiz, şık ve düzenli bir kadın olabilirseniz ilgisin! ve sevgisini kazanabilirsiniz. Eğer onun bitmek bilmeyen hastalıklarına ve somurtkanlığına dayanabilirseniz, sevgi göstereceği günlerin hayali ile yaşayabilirsiniz.

TERAZİ ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI


Burçlar kuşağının en centilmen, şaşırtıcı, kurnaz erkeğiyle beraber olmaya adaysanız şimdiden pasif bir rol üstlenmeyi kabul etmeniz gerekiyor. Son derece kibar, zarif, şık ve büyülü bir havası olana Terazi erkeği övünmekten ve mağrur gözükmekten zevk duyar. Görgü kurallarım iyi biliyor ve uyguluyorsanız, fizik güzelliğiniz onun için önemin! yitirir. Sadakatinizden, aşkınızdan emin olduğu sürece sizinle olmak isteyecektir. Onu elde edebilmek için zarif, sessiz ve güzel olmalısınız. Terazi erkekleri güçlü, saldırgan, baskın karakterli kadınlardan hoşlanmazlar.

Az konuşan, hareketleri ve sözleriyle onu onaylayan kadınlarla beraber olmayı tercih ederler

AKREP ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

Oldukça enerjik olan Akrep erkeği her yönüyle son derece güçlüdür.

Saldırgan, sadist, umursamaz ve düşüncesiz olabilir. Bazen hiç konuşmaz ama bazen de tam tersi sevecen bir aşık olur. Seksüel performansı her zaman dorukta olan Akrep erkeğini elde etmek istiyorsanız bakımlı, şehvetli, itaatkar ve sadık bir kadın olmanız gerekiyor.

Son derece kıskanç olduğu için onunla birlikte olmak zordur. Yaratıcılığınızı, anlayışlı yapınızı ön plana çıkartarak onun ilgisini çekebilirsiniz.

YAY  ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

İleri görüşlü, açık fikirli, esprili ve candan bir yapışı olan Yay erkeği, size çok fazla ilgi gösterdiği bir anda ortadan yok olabilir. Çünkü özgüriüğüne son derece düşkündür. Eğer onu elde etmek istiyorsaniz sakın ciddi bir amaçla yaklaştığınız hissini uyandırmayın ve sorgular, hesap sorar tarzda konuşmayın. Onu kızdırırsınız.Onurda önce arkadaş olun, sorunlarınızı, zevklerinizi paylasın. En önemlisi göz alıcı, görkemli, canlı ve hareketli olmanız gerektiğim unutmayın. Özgürlüğünü kesinlikle kısıtlamayacağınızdan emin olmasını da sağlayın. Bütün bunları yapabilirseniz bu neşeli erkekle beraber olma şansım yakalayabilirsiniz.

OĞLAK ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI


Tıpkı simgesi gibi inatçı, sürekli plan yapan, vicdani sorumluluğu son derece güçlü bir erkektir. Parasını çok sever, harcama yaparken bütün dikkatini bu konu üzerinde yoğunlaştırır. Uzun uzun konuşmaktan, nutuk çekmekten hoşlanır. Eğer bir Oğlak erkeğini elde etmek istiyorsanız öncelikle onu hayranlıkla dinlemeye ve sabah gözünü açar açmaz para konuşmaya alışmanız gerekiyor.

Bir Oğlak erkeği için kadındaki en önemli özellik, tutumlu ve ekonomik olmasıdır. Sorumluluktan korkan bu erkeğin en büyük kabusu evliliktir. Tutucu, sevecen, hanım

KOVA ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

Aklın ve ukalalığın bütünleştiği bir erkek ve etkileyici bir aşıktır. Ancak bir Kova erkeğinden hoşlanmıyorsanız çok dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü özgürlüğüne oldukça düşkündür ve sürekli yer değiştirmek ister. Aklını kullanarak elde edeceği her şeyden haz duyar. Bu yüzden onu elde edebilmek için öncelikle duygulannızı gizlemeyi öğrenmelisiniz. Onun sizi araştırmasını, merak etmesini sağlamanız gerekiyor. Ancak sizi çözemezse uzaklaşmaya başlar, buna dikkat edin. Yalandan nefret eden Kova erkeğinin bir diğer özelliği de abartılı bir şekilde kendini beğenmesidir. bir kişiye bağımlı olması zordur.

BALIK ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

İşte gerçek Kazanova!.. Cömert bir aşık, her an romantizmin doruklarında yaşayan bir hayalperest. Eğer doludizgin bir aşka ve sekste düşleyemediğiniz rüyaları yaşamak istiyorsanız onu elde etmek için uğraşmanıza değer. Son derece duyarlı bir erkek olan Balık, bütün bu güzel özelliklerinin yanı sıra tutkuları ve ihtirasları nedeniyle çekilmez bir insan olabilir.

Onu elde etmek istiyorsanız durmadan ilgi ve sevgi göstermeli, sık sık sevdiğinizi söylemeli, aşkı için teşekkür etmelisiniz, îniş çıkışlanna anlayış göstermelisiniz. Çünkü romantik ve çift karakterli balıklar çok kaygandır. Elinizden kayıp gidiverirler sonra. Aman ha..

Erkekleri etkileyen kadınlar üzerinde 4 ayrıntı aşağıda sıralanmıştır.

1) Saçlara Dikkat!


Erkeklerin en çok etkilendiği unsurlar arasında ilk sırada bulunan saçlar kesinlikle önemlidir. Kadının güzelliğinin simgesi haline gelen saçların rengi, uzunluğu ve sağlıklılık durumu açısından görünüşü erkek için oldukça önemlidir.

2) Ruj seçimi önemlidir!

Erkeklerin, dudaklara olan ilgisini bilmeyen kadın yoktur sanırım. Ruj rengini tene uygun olarak seçmek, etkileyici unsurlar arasında yer alan bir diğer ayrıntı olacaktır.

3) Fazla makyaja yönelmeyin!

Fazla makyaj ile erkeklerin alıştığı simayı oluşturmak, makyajsız haliniz ile onun karşısına çıktığınızda erkekte bazı şeylerin değişmesine sebep olabilir.

4) Giyiminiz erkek için vazgeçilmez olmanıza neden olabilir.

Giyim ve tarz ise erkeklerin dikkat ettiği en önemli şeylerdendir. Giyim tarzının belirlenmesi etkileyicilik açısından faydalı olacaktır.

Erkekleri etkilemek için,bazı küçük ipuçları vardır.Aşağıdaki önerilerle istediğiniz erkeği etkilemek artık daha çok kolay.
Erkekler birlikte olacakları bayanın nasıl özelliklere sahip olmasını ister?

Onlar için güzellik mi, yoksa zeka mı önemlidir?

İşte hoşlandığınız erkeği etkilemek için bazı ipuçları;

1) Kişilikli, karakter sahibi bir kadın..Kimin itirazı olabilir ki? Espri anlayışlarını kaybetmeden, kişiliklerini koruyabilen kadınlar erkekleri her zaman cezbeder.

2) Erkekler gülmekten çok hoşlanır. Hele onları güldüren espriyi bir kadın yapıyorsa, erkekler o kadına asla hayır diyemez. Ayrıca kendilerinin yaptığı esprilere gülen sevgililer de erkekler için idealdir.


3) Her ne kadar erkeklerin çoğu, kendileri için söz konusu olduğunda hijyen kurallarına pek uymasalar da, kadınların temiz olmalarını isterler. Hoşlandığınız erkeğin yanındayken, giysilerininiz, tırnaklarınızın, saçlarınızın temiz olmasına ve eğer onu evinize davet ediyorsanız yaşadığınız yerin temizliğine büyük bir özen göstermelisiniz.


4) Her ne kadar erkeklerin çoğu, kendileri için söz konusu olduğunda hijyen kurallarına pek uymasalar da, kadınların temiz olmalarını isterler. Hoşlandığınız erkeğin yanındayken, giysilerininiz, tırnaklarınızın, saçlarınızın temiz olmasına ve eğer onu evinize davet ediyorsanız yaşadığınız yerin temizliğine büyük bir özen göstermelisiniz.


5) Hiç bir konuda takıntılı olmamaya özen gösterin. Ya da beğendiğiniz erkeğin yanında bazı konularda takıntılı olduğunuzu belli etmeyin. Yeterince zayıf olduğu halde sürekli kilolarından şikayet eden, sürekli saçlarını düzeltme endişesi taşıyan bir kadın erkeklere çok itici gelir.


6) Erkeklerin, kadınların yalnızca vücut ölçüleriyle ve yüz güzellikleriyle ilgilendikleri doğru değildir. Birlikte olacakları kadınların zekaları da erkekler için önemlidir. Erkeklerin çoğu, politika, ekonomi ya da bilim gibi konularda tartışabilecekleri, fikir alışverişinde bulunabilecekleri bir sevgili hayali kurar.


7) Şimdiki erkekler spor yapan, kendine daha iyi bakan kadınları daha çok tercih ediyor. Eğer spor yapmıyorsanız en azından hoşlandığınız erkeğin tuttuğu takım hakkında biraz bilgi edinmenizde fayda var.


8) Erkekleri etkilemek için abartılı kahkalardan, yapmacık gülümsemelerden uzak durmanız gerekiyor. Bunun yerine tamamiyle doğa, içten, sıcacık bir gülüş hoşlandığınız erkeğin dikkatini çekmek için yeterli olacaktır.


9) Dişilik, kibarlık, sevecen olmak, çekicilik, bakımlı olmak ve kendi güzelliğiyle başaçıkabilecek olmak erkeklerin kadınlarda aradığı olmazsa olmaz özelliklerdendir. Yani bir erkeği etkilemek istiyorsanız, ona mahalle arkadanışızmış gibi davranmak yerine kadınlara özgü tavırlarla yaklaşın.


10) Bazı konularda fazla sorun çıkarmadan onunla uyum içerisinde davranan kadınlar, erkekleri elde etmekte daha başarılı olur. Örneğin tuttuğu takımın bazı önemli maçlarını yakınmadan, eğlendiğinizi ona gisterek birlikte izlemeyi ya da yaptığı diğer aktivelerde ona uyumlu bir şekilde eşlik etmeyi deneyin.


oşlandığınız erkeğin dikkatini çekmek ve onu kendinize bağlamak aslında hiçte sandığınız kadar zor olduğunu söyleyemeyiz. Erkeklerin hassas ve dikkatini çeken noktalarını öğrenerek onların ilgisini çok kolay çekebilir, kendinize aşık etmeniz mümkün olacaktır

Erkek nasıl elde edilir


Doğallık

İçinden geldiği gibi hareket eden kadınlar daha doğal, daha rahat bir görüntü çizerler. Moda diye kendinize yakışmayanı giymek yerine sizi en güzel gösteren giysileri tercih edin. Karşınızdakine fikirlerinizi açıkça söylemekten çekinmeyin. Kimse sizi düşüncelerinizden ötürü suçlayamaz. Sünepe görünmektense fikir sahibi olun. Olduğunuz gibi görünmek size avantaj sağlar.

İlk adım


Erkekler cesur kadınlardan hoşlandıklarını söyleseler de başlangıçta fazla atak davranmayın. Aşk kaçanı kovalar! Flörtü uzatın, kendinizi biraz naza çekin, peşinizden koşturun. Size olan ilgisini sürekli canlı tutun, ama bunun dozunu iyi ayarlayın. Bırakın o size gelsin. Yavaş yavaş ilerleyin.

Bakışlar

Sadece çok güzel baktığı için bir erkeğe aşık olan kadınlar vardır. Erkekler de bakışlardan aynı ölçüde etkilenirler. Bakışlar çok şey söyleyebilir, tek bir bakışla bir sürü şey ifade edilebilir. Bakışlarınızı konuşturun! Bakışlar bazı kritik anlara yön verebilir. Erkeğinizi bakışlarınızın etkisinde bırakın.


Seksapel

Seksi ön planda tutan ve sürekli seks düşünen kadın hareketlerinden belli olur, bu da erkeklerin çok hoşlandıkları bir şeydir. Kendinizi rahat bırakın, fantezi dünyanızda serbestçe dolaşın. Hayallerinizi partnerinizle paylaşın, bu hayatınızı olumlu yönde etkiler.

İlgi

Erkekler kendileriyle ilgilenilmesini severler. Arada bir pohpohlanmaya ihtiyaçları vardır. Ama bunun da dozunu iyi ayarlamalısınız, yoksa çok geçmeden kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaya başlarlar. Hastayken ya da moralleri bozukken başkalarından göremeyecekleri kadar özel ilgi gösterin, kendinizi vazgeçilmez kılın! Ama bu konuda ölçüyü kaçırmayın.

İstediğiniz erkeği elde etmenin yolları

Sevgililer gününü sevgilisiz geçirmemeye aklınıza koyduysanız ve bunun için de iyi bir adayınız varsa işte size sevdiğiniz erkeği elde etmenizi kolaylaştıracak küçük bir kılavuz.

Doğallık
İçinden geldiği gibi hareket eden kadınlar daha doğal, daha rahat bir görüntü çizerler. Moda diye kendinize yakışmayanı giymek yerine sizi en güzel gösteren giysileri tercih edin. Karşınızdakine fikirlerinizi açıkça söylemekten çekinmeyin. Kimse sizi düşüncelerinizden ötürü suçlayamaz. Sünepe görünmektense fikir sahibi olun. Olduğunuz gibi görünmek size avantaj sağlar.

İlk adım
Erkekler cesur kadınlardan hoşlandıklarını söyleseler de başlangıçta fazla atak davranmayın. Aşk kaçanı kovalar! Flörtü uzatın, kendinizi biraz naza çekin, peşinizden koşturun. Size olan ilgisini sürekli canlı tutun, ama bunun dozunu iyi ayarlayın. Bırakın o size gelsin. Yavaş yavaş ilerleyin.

Bakışlar
Sadece çok güzel baktığı için bir erkeğe aşık olan kadınlar vardır. Erkekler de bakışlardan aynı ölçüde etkilenirler. Bakışlar çok şey söyleyebilir, tek bir bakışla bir sürü şey ifade edilebilir. Bakışlarınızı konuşturun! Bakışlar bazı kritik anlara yön verebilir. Erkeğinizi bakışlarınızın etkisinde bırakın.

Seksapel
Seksi ön planda tutan ve sürekli seks düşünen kadın hareketlerinden belli olur, bu da erkeklerin çok hoşlandıkları bir şeydir. Kendinizi rahat bırakın, fantezi dünyanızda serbestçe dolaşın. Hayallerinizi partnerinizle paylaşın, bu hayatınızı olumlu yönde etkiler.

İlgi
Erkekler kendileriyle ilgilenilmesini severler. Arada bir pohpohlanmaya ihtiyaçları vardır. Ama bunun da dozunu iyi ayarlamalısınız, yoksa çok geçmeden kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaya başlarlar. Hastayken ya da moralleri bozukken başkalarından göremeyecekleri kadar özel ilgi gösterin, kendinizi vazgeçilmez kılın! Ama bu konuda ölçüyü kaçırmayın.

Pozitiflik

Herkes güleryüzlü ve olumlu düşünen insanlarla birlikte olmayı tercih eder. Hele erkekler..Onlar bir kadının daima fıkır fıkır, kıkır kıkır olmasını ister. Karamsarlık bulaşıcı birşeydir ve kimse böyle tiplerle hayatını karartmak istemez. Hele erkekler…Gülüp eğlenebilecekleri neşeli kadınlar dururken niye bir kadının dırdırlarıyla, kaprisleriyle hayatlarını zehir etsinler ki?

Bakım
Kendisine özen göstermeyen, bakımsız, pis bir erkekle birlikte olmak ister misiniz? Aynı şekilde erkekler de bakımlı kadınlardan hoşlanırlar. Bakım çok önemli ve her zaman dikkat edilmesi gereken birşeydir. Temiz bir cilt, bakımlı bir el, mis gibi parlayan saçlar erkeklerin ilgisini çeker. Hiç makyaj yapmayan biri olsanız bile arada bir yapacağınız hafif bir makyaj size ışık verecektir. İzin verin de partneriniz sizi bazen değişik görsün. Farklı şeyler denemek hayata renk katar.

Gülümsemek
Güzel bakmak gibi güzel gülümsemek te çok önemlidir. Erkekler kadınların gülümseyişini seksi bulurlar. Abartıya gerek yok, sürekli sırıtarak dolaşmaktan bahsetmiyoruz ama neşelenmeyi bilen, esprili bir kadın her zaman çekicidir. Gülmenin seksiliğini kullanın.

Spor yapmak

Spor sağlıklı bir aktivite olduğu kadar bedeninizi forma sokan, size enerji veren ve mutlu eden bir uğraştır. Spor yaptığınızda kendinizi daha dinç, daha hafiflemiş, daha güzel hissedersiniz ve bu ilişkinize yansır. Evde yapacağınız basit birkaç hareket ve haftada birkaç günlük bir yürüyüş bile mucizevi değişimler yaratır. Daha rahat ve pozitif bir insan olursunuz.

Giyim
Moda olanı değil, kendinize en çok yakışanı giyin. Seksi olmak için ille de açık saçık kıyafetler giymek gerekmez, tam aksine çok kapalı bir kılıkla daha da seksi görünebilirsiniz. Yeter ki kendinize güvenin ve üstünüzde en güzel duran kıyafetleri seçin. Kadınlar genellikle güzelliklerini hemcinslerine göstermek için giyinirler. Siz siz olun kadınlar için değil, erkekler için giyinin.

Erkekleri Etkileme Yolu, Erkekleri Etkileme Yolları, Erkekleri Etkileme Sanatı, Erkekleri Etkilemek, Erkekleri Etkileme Yöntemleri, Erkekleri Etkilemenin Yolu, Erkekleri Etkileme Teknikleri, Erkekleri Etkilemenin Püf Noktaları..

Erkeğinizi çıldırtın! “Seni deliler gibi istiyorum” dediğini duymak ister misiniz? O halde biraz çılgın olun! Bu ilkeye göre hareket edenler için hep “kötü kız” kavramı kullanılır, ama ne hikmetse kötü kızların arkasından bir düzine erkek koşar. Erkekleri nasıl oluyor da bu kadar çekebiliyorlar, hiç düşündünüz mü? Yazımızda birkaç “Kötü kız” davranışından bahsedeceğiz. Bunlar hem hoşunuza gidecek hem de denedikten sonra siz de “sıcak kadın” kategorisine gireceksiniz.

Etkileyici giyinin! Erkekleri kendinize çekmek istiyorsanız, giyim tarzınızın önemini bilmelisiniz. Poponuzu ancak kapatabilen etekler, göğüslerinizi neredeyse açıkta bırakan bluzlar basit kızlara kalsın, siz daha etkili bir yöntem deneyin! “Hot Relationships” (Sıcak İlişkiler) adlı kitabında yazar Tracey Cox şöyle bir yöntem öneriyor: “İlk görüşte kıyafetleriniz çok normal olabilir, ancak gizli yönleri yanınızdaki erkeği çılgına çevirebilir. İşte o gizli ayrıntıları en beklenmedik zamanlarda açığa çıkarın.” Gereksiz aksesuvarlardan kurtulursanız sevgiliniz ayaklarınıza kapanır. İç çamaşırı giymeden bir yere gitmek ani maceralara açık olmak demektir. Bazı durumlarda ise, vücudunuzu örtülü tutmak da heyecan verici olabilir.
Çok etkili bir yöntem daha: Onu korkutun, sonra endişelerini giderin. Bir an sizi çok basit görecek, ama öyle olmadığınızı anlayınca ayaklarınıza kapanacak.

Erotik Konuşun! Herhangi bir konuyu konuşur gibi yatak konularına girin, erkeğiniz çok etkilenecektir.

O kadar açık olamayanların üzülmesine gerek yok: Doğru ses tonuyla, doğru bakışlarla söylenen basit cümleler bile başdöndürücü olabilir: “Exhibitions for the Shy” (Utangaçlar İçin Teşhirler) adlı kitabında yazar Carol Queen birbirinden etkileyici yöntemler öneriyor: “Diyelim ki yemek yediniz. Bitirdikten sonra, en seksi bakışınızla ve elinizi bacaklarına koyarak hâlâ aç olduğunuzu söyleyin. Mesajınızı anlayacaktır.”

Onu heyecanlı bir bekleyiş içine sürükleme yöntemi de oldukça etkili. İşyerine bir e-posta gönderip şunları yazın: “Akşama sana ne yapacağımı bir bilsen…” Bu e-postayı alan erkeğin gün boyu akşamla ilgili fanteziler kuracağından emin olun!

Herkesin içinde yüreğini hoplatın! Terbiyeli kızlar toplum içindeyken öpüşmez, erkeklerine sarılmaz. Siz siz olun, “Kötü kız” kurallarını uygulayın! Sizin kadar sıcak bir kadını elde ettiği için erkeğiniz kendinden gurur duyacaktır. “The Bad Girls Guide to Getting What You Want (Kötü Kızların İstediklerini Elde Etme Rehberi) adlı kitabında yazar Cameron Tuttle, “Cinsel arzularınızı herkesin içinde ifade etmek sizi çılgın ve istediğini koparan bir kadın olarak gösterir. Erkeğiniz ise, size karşı koyamaz” diyor.

Bir daha dışarı çıktığınızda, sosyal kurallara fazla takılmayın ve ellerinizi erkeğinizin gömleğine sokmaktan çekinmeyin. Restoranda otururken masa altındaki ayak oyunlarını unutmayın: Ayaklarına dokunmakla sınırlı kalmayın, ara sıra ayağınızla bacağından yukarı, bildiğiniz yere ulaşın. Kalabalık yerlere gittiğinizde her fırsatta göğüslerinizle sırtına veya kollarına dokunun.

Yatakta sert davranın! Tatlı, yumuşak romantizmin tadını herkes bilir, biraz vahşi olmayı denemeye ne dersiniz? Yatakta hırçın olmak erkekleri baştan çıkarır.

Bir Zeyna ile sevişmek erkeklerin testesteron seviyesini yükseltir. Bunun açıklamasını “Triks: More Than 125 Ways to Make Good Sex Better” (İyi Seksi Mükemmel Sekse Dönüştürmenin 125′ten Fazla Yolu) adlı kitabında yazar Jay Wisseman şu şekilde yapıyor: “Bazı erkekler kadınlardan yumuşak dokunuşlar bekler ve vahşi kadınlarla karşı karşıya kalınca bunun tadını çok farklı bulurlar. Öpüşürken dudağını ısırın, zevkten sırtını tırnaklarınızla çizin, hayatında gördüğü en vahşi kadın siz olacaksınız. Termik yöntemler de oldukça etkili: Sıcak bir şeyler içip ısınmış dudaklarınızla vücuduna dokunun veya buzdolabından bir şeyler içtikten sonra ağzınızı onun sıcak taraflarına değdirin. Hissettiği ürperti zevkini ikiye katlayacak."

Bir Bond kızı olun! Erkekler liderliği ellerinde tutmayı tercih ederler, ancak bir düşünün: Hangi erkek “Temel İçgüdü” filmindeki gibi bir kadının eline düşmek istemez ki?

Hiç düğme açmadan aynı sonuca varabilirsiniz. Güç kullanmanıza gerek yok. Yataktayken kolunu başının üzerine sıkıştırın ve hareket etmesini engelleyin veya eve döndüğünde kravatından tutarak onu yatak odasına sürükleyin. Onu esir aldıktan sonra işkenceye başlayın: Vücudunun her yerini öpün, yalnız asıl istediği yeri unutun. Esiriniz merhametiniz için bağırırken, siz de bu şovun tadına varın! Bir daha sizden korkması gerektiğini anlayacak!

Kendi seks filminizin yönetmeni olun! Erkekler neden “Kötü kız”ları bir türlü unutmazlar, biliyor musunuz? Çünkü onların kendilerine özgü seks davranışları vardır ve o tat erkeklerin damaklarında kalır! “Bazı kadınların gülüş ve giyim tarzları o kadar farklıdır ki erkekleri onları asla unutamazlar. Kaldı ki yatakta özel hareketleri olanlar hayatta unutulmaz. Siz de kendinize özgü bir tarz yaratın, erkeğiniz sizi diğer kadınlardan farklı görecektir.

Yatakta özel bir ustalığınız olması gerekmez. Biraz dikkat, biraz da yaratıcılık yeterli. Pozisyonları dikkatle izleyin, size en çok hangileri uyarsa onları geliştirin. Kalıpların dışında çıkın: Yeni pozisyonlar yaratmak sizin elinizde! Değişik bir pozisyon bulduğunuzda ona bir isim takın. Göreceksiniz ki erkeğiniz koyduğunuz ismi hemen hatırlayacak ve sizi düşündüğünde hemen icat ettiğiniz pozisyon aklına gelecek.

Gece boyunca devam!

Kötü kızlar seks yapmaz, seks maratonuna katılırlar! Saatlerce dans edip, sevişip, striptiz yapıp tatmin olurlar ve tatmin ederler. Gün ışıyana kadar onunla sevişmek sevgilinize şunu gösterir: Hiçbir şey, iş sorumluluklarınız bile ona olan tutkunuzdan önce gelmez. Daha da fazlası, ateşli geceniz ikinizin sırrı olarak kalıp, ikinci gün hep gözünüzün önünde olacaktır.

Kas ağrıları çekmemek için, sürekli pozisyon değiştirin. Ara sıra hızı da değiştirin: hızlı tutkulu raundlar için sizin üstte olduğunuz pozisyonları tercih edin, romantik sevişmeler için yan yana uzanın. Kendinizi veya sevgilinizi yorgun hissettiğinizde oral sekse geçin. Bu seks vücudunuzu daha az kullanarak, aynı zevke ulaştırır ve bu sırada dinlenme fırsatı bulursunuz.

Aşağıdaki durumları siz de yaşıyorsanız, bir şeyler yapmanın zamanı gelmiş demektir!

- Yatağa pijamalarla gelirse .

- Siz yatağa dergiler ve kitaplarla gelirseniz .

- En iyi arkadaşınız sizden seks konusunda tavsiyeler isteyince, en son

- Seviştiğiniz günü hatırlamazsanız.

- Seyretmediğiniz film yoksa.

- Bir çiftle birlikte dışarı çıktığınızda birbirlerine kur yapmaları size saçma gelirse.

- İç çamaşır mağazalarına girdiğinizde, seksi modellere değil, ucuzlukta olanlara bakıyorsanız.

- Sevgilinizle bir partiye katıldığınızda, biri size ne kadar zamandır evli olduğunuzu sorarsa.

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık