Reiki Uyumlama Nasıl Yapılır

Reiki Uyumlama Nasıl Yapılır

 Reiki uyumlaması nedir ?

Şifa enerjisine herhangi bir kişi tarafından aracılık/kanallık edilebilir. Bu yetenek bir kişiden diğerine enerjisel aktarım vasıtası ile geçirilir. Bu aktarım uyumlama veya güçlendirme veya bazen inisiyasyon olarak adlandırılır. Uyumlamalar auradaki blokajları giderir ve bizi çevreleyen şifa enerjilerinin taç çakradan girmesine ve bedenimizden ve ellerimizden gerekli olan yere akmasına izin verir, sizi enerji bedeninize (aura) direkt bir aktarım vasıtası ile Reiki enerjisini kullanma yeteneğine bağlar. Uyumlamalar avuçlardaki çakraları ve enerji kanallarını açar ve sizi özel Reiki şifa frekanslarına bağlar. Uyumlamalar ayrıca bu enerjileri özel amaçlar için yönlendirmemize izin verir.

 
Herkes bu uyumlamaları alabilir ve Reikiye kanal olabilir, özel yetenekler gerektirmez ve kendiniz ve başkaları için şifa vermenin güvenli bir yoludur. Reiki fiziksel sorunların tedavisi
için ve holistik (bütüncül) sağlık tedavilerini ve uygulamalarını bütünlemek için geleneksel olarak kullanılır, Tıbbi tedavinin alternatifi değildir veya bir teşhis sistemi değildir. Reiki sevginin ve bütünlüğün zeki bir enerjisidir. Reikiyi kullandığınız zaman çalışacağınız bir çok yol keşfedersiniz ve ondan değer kazanırsınız. Evrensel yaşam gücü enerjisi ile çalışmak için olası yollar sonsuzdur.

 
Hızlandırılmış kişisel spiritüel(ruhsal) gelişime devam etmek için Reikinin düzenli kullanımı gerekir.
Tüm yaşamın yararı için kişinin kendisine yardım etme isteği ve Reikiyi uygulama ve kullanma istekliliği olmalıdır.

 
Çoğu insan uyumlama yapılırken, bedene enerji akışını sıcaklık veya dalgalar olarak hissedebilir veya ışık ya da imgeler görebilirler veya müzik işitebilirler. Çoğu insan hiçbir şey hissetmez ve deneyimlemez, bazıları daha gevşemiş ve enerji dolmuş hissederler.

 
Uyumlamalar ve tedaviler alıcının kişisel iyileşmesini hemen başlatır. Bu bazen örneğin aşırı gaz, ishal veya huysuzluk gibi fiziksel belirtiler veya duygusal salıvermeler olarak görülür. Bu detoksifikasyon olarak adlandırılabilir. Çoğu insan bu tür görünür etkilere sahip olmaz.
Bazıları uyumlamadan sonra 3 hafta veya 21 gün süren duygusal işlemler bildirir. Bazı insanlar uyumlamadan hemen sonra olağan olmayan canlı rüyalar ( bir nevi durugörü) gördüklerini belirtir.

 
Reiki tedavisi veya uyumlaması alan herkes bol bol su içmeye teşvik edilir. Bu çoğu zaman detoks semptomlarını azaltır veya elimine eder. Bazı durumlarda toksin gideriminin ve enerjisel veya fiziksel uyumlanmaların onların bir süre kötü hissetmesine neden olabileceğini onlara hatırlatıyoruz. Bazı insanlar ise kronik(zamanla kalıplaşmış)  fiziksel, duygusal veya zihinsel koşullar hafifletilirken, iyi hissetmeye alışık olmadıkları için rahatsızlık hissedebilir.

 
Detoksifikasyon (vücudun arınma süreci) reaksiyonu veren herhangi bir kişi kendine sık sık Reiki tedavisi vermesi için teşvik edilir ve yardım için Reiki öğretmeni ile temas kurması önerilir. Herhangi bir ciddi veyadevam etmekte olan olağan dışı rahatsızlıkta tıbbi bir uzmana danışılmalıdır, çünkü bunun uyumlama ile hiç ilgisi yoktur.

 
İnisiyasyondan Sonra Reiki’yi kullanmak

 
Bilinçli niyetiniz bile olmadan gereksinim duyulduğunda Reiki akar. Reiki akışını sürdürmek
için sadece hafif bir niyet gerekir. Buradaki niyet kavramı, nazikçe reikiyi yönlendirmek anlamındadır.
 Zihinsel gerilim veya yoğun irade gerektirmez, sadece hafif bir niyet ve isteklilik yeterlidir. Reiki enerjisini zorlamıyorsunuz, sadece suyun bir hortumdan akması gibi onun akışına izin veriyorsunuz. Herkes eterikenerjileri hissetmez. Uyumlandığınızda, onu hissedemeseniz bile Reiki akar. Bazen kişinin onun işlediğini gerçekten hissetmesi uzun zaman alabilir.

 Enerji genellikle taç çakraya gelir ve kollardan aşağıya ellere akar ve oradan gereksinim duyulan ve/veya yönlendirilen yere akar. Sadece enerjinin gelmesini isteyin. Onun gelmesini düşünün/niyet edin.

 
Önceleri kendinize ve başkalarına onun çalıştığını kanıtlamak isteyebilirsiniz. Bu, Reiki yerine kendi kişisel enerjinizi kullanmanıza neden olabilir. Kendi enerjinizi kullanmanız tedaviden sonra yorgun düşmenize neden olabilir. Çoğunlukla uygulayıcı da tedaviden sonra dinlenmiş ve canlanmış hisseder. Tedavi uygularken enerjinin çalışmasına izin vermeniz önemlidir.Enerjinin alıcının en yüksek hayrı için çalışmasına niyet edin.

 
Enerjinin farkında olmayı ve ona güvenmeyi öğrenirseniz kişisel sezginiz size rehberlik edecektir. Doğal olarak sezgi tek başına enerji çalışmasının temel anlayışının ve bu tamamlayıcı tedavi tekniklerinin yerini almaz.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Reiki Eğitimi eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir  Reiki Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yada  0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

 
Denizli   Reiki Eğitimi için  0(850 ) 303- 49- 00 -  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Antalya Reiki Eğitimi için  0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Muğla Reiki Eğitimi için  0(252) 213 00 98 - 0  (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Ankara Reiki Eğitimi için 0(850 ) 303- 49- 00  - 0  (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Ankara Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.


İzmir Reiki Eğitimi 


Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık