Sözler

Etkileyici Sözler

Etkileyici Sözler

En Etkileyici Mesajlar Önce düştüğümde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi öğrendim, sevilmeyi, herseyi öğrendimde”yalnız seni unutmayı ögrenemedim” Ne insanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler, hepsi göklerdeydi parlıyordu. Ama ben seni, güneşi seçtim. Ve bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim… Güneşin buz tuttugu yerde bir alev görürsen, o bil ki yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir… Dünyada iki gül olsun biri kırmızı biri beyaz, sen beni unutursan kırmızı gül solsun, ben seni unutursam beyaz gül kefenim olsun… Aski reddetmek,günesin batisini görmekten üzüntü duyduğun için doğusunu izlemekten zevk almayi reddetmeye benzer. Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz.İçimizde binlerce olsada görüntümüz biz sadece birbirimizi görürüz. Gözlerine gözleriyle göz koyanın, gözlerini gözlerimle oyarım. Gözlerini gözlerden sakın, gözlerin gözlerime lazım. Seninle bir pergelin iki ayrı kolları ...Devamını Oku »

Hayat İle İlgili Sözler

HAYAT İLE İLGİLİ SÖZLER

Hayat İle İlgili En Güzel Sözler Hayat İle İlgili Kısa Sözler Unutmaya çalıştıklarımız asla unutamadıklarımızdır. İnsan hayatının dörtte üçünü yapacağı şeyleri istemekle geçirir. Olmak istediğin insan, yapmak üzere olduğun şeyleri nasıl yapardı? (Jim Catcart) Hayat; bir oyun sahnesidir,neyi oynarsan onu yaşadığın,bu yüzdendir ki; rolleri seçerken iyice düşünmek gerekiyor. Hayat; yaşadıklarımızla henüz öğrenmediklerimizin toplamıdır. Hayat; silgi kullanmadan resim çizme sanatına denir. Bu hayatta Sorumluluklarını Görevlerini Yapki Diğer Dünyada Rahat Edesin. Hayat Mucizelerle Doludur "Bugün Varız Yarın Yokuz" Gibi... Hayat Kumar Gibidir Sonuna Kadar Gitmek için Cesaret Göstermelisin Yaşadığın Her Saniye. Akıllı olupta dünyanın kahrını çekeceğine;deli ol da dünya senin kahrını çeksin. Gök yüzündeki yıldızların hepsini isteyemezsin.(İstesen bile elde etm...Devamını Oku »

Anne İle İlgili Sözler

ANNE İLE İLGİLİ SÖZLER

Anne ile ilgili güzel sözler yardım edin. Anne ile ilgili hadisler Anne hakkında ayet ve hadisler Anneyle ilgili hadisler Anne ile ilgili ayet ve hadisler Anne hakkında hadisler Anne ile ilgili ayetler Anne ile ilgili ayetler ve hadisler Anneyle ilgili ayet ve hadisler Anneyle ilgili ayetler Anne ile ilgili sözler Anne ile ilgili hadisler ve ayetler Anne hakkındaki ayet ve hadisler Anne hakkında hadis ve ayetler Anne ile ilgili hadis ve ayetler Anne ile ilgili hadisi şerif Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE ...Devamını Oku »

Bencillik İle İlgili Sözler

Bencillik ile ilgili sözler

Başkalarının kusurlarını tartarken, parmağıyla terazinin kefelerini bastırmayan insan pek enderdir Byron Langenfeld Başkası düştü mü, "Çürük tahtaya basmasaydı" deriz Kendimiz düşünce, bastığımız tahtanın çürük çıkmış olmasından şikayet ederiz Cenap Şehabettin Bencillik, dostluğun zehiridir HDe Balzac Bencil insan, tek başına kalmış meyvesiz bir ağaç gibi kurur gider Turgenyev Bencilliğin gözü perdelidir Mamatha Gandhi Benden sonra tufan! MMe de Pompadour Biz insana, kendi iyiliğine çalıştığı için değil, komşusunun iyiliğine çalışmadığı için bencil deriz Richard Whately Egoist daima en sevdiği kişiye, yani kendisine zarar verir Bernice Peers İnsanların ruhlarından söküp atacakları yalnız iki şey vardır: Bencillik ve imansızlık Epukoros Yalnız kendini düşünen insen, yumurta pişirmek için komşusunun evini yakar Hafız Gürel Biz insana, kendi iyiliğine çalıştığı için değil, komşusunun iyiliğine çalışmadığı için bencil deriz. RICHARD ...Devamını Oku »

Anlamlı Sözler

Anlamlı Sözler

ölenin arkasından söylenen sözler acı söz yiğidin belini büker gidenin arkasından söylenen sözler ölünün askere giderken Son ağaç kesilip, Son nehir zehirlenip, Son balık tutulduktan sonra, Paranın yenmediğini göreceksin. Buzdolabında yiyeceginiz üzerinizde elbiseniz ve basınızı sokup uyuyabileceginiz bir eviniz varsa dünyadaki insanların %75inden daha zenginsiniz !!! Seni ne kadar seviyorum biliyor musun? Söz veripte tutmadığın günler kadar, beni beklettiğin saniyeler kadar, bana sevgiyle bakmadığın an kadar,uykularımı kaçırdığın geceler kadar,sonunda anladım seninde beni ne kadar sevdiğini zalim... bir gün gözlerin bir noktaya dalarsa bilki o gün seni düşündüğüm gündür. bir gece yarısı titreyerek uyanırsan bilki o gün resmini öptüğüm gündür. bir gün güneşe buz ile adını yazan biri olursa bilki seni benden daha cok seviyor. yagmurlu bir günde sana koşar gelirsem ıslak...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Yukarı Çık