Sözler

Hacı Bektaş Veli Hoşgörü İle İlgili Sözleri

Hacı Bektaş Veli Hoşgörü İle İlgili Sözleri

Göze nur gönülden gelir Hak güneşten daha zahirdir Her ne ararsan kendinde ara Hiçbir milleti ve insanı ayıplamayınız İki nesne en büyüktür: Bilgi ve yumuşaklık Bilgi ile doğruya yol görünür, yumuşaklık ile insanlara katlanılır İlim, hakikate giden yolları aydınlatan ışıktır İlimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır İncinsen de incitme İnsanın cemali sözünün güzelliğidir İnsanoğlu için en kutsal ibadet çalışmak, doğruluk ve insan sevgisidir İslamın temeli ahlak, ahlakın özü bilgi, bilginin özü akıldır Kadınları okumayan milletler yükselemez Abdal, Hak’ka hayran olandır. Adâlet her işte, Hak’kı bilmektir. Âdem suretinde olan herkes, Âdem değildir. Âdem’in Âdemliği; akıl, hayâ ve ilim iledir. Âlimlere ve kendini bilenlere, alçak gönüllülük yaraşır. Allah ile gönül arasında perde yoktur. Ara, bul. Araştırma, açık bir s...Devamını Oku »

Bağışlamak İle İlgili Sözler

Bağışlamak ile ilgili sözler

Bağışlamak ile ilgili güzel sözler yardım edin. Bağışlamak ile ilgili hadisler Bağışlamak hakkında ayet ve hadisler Bağışlamak ilgili hadisler Bağışlamak ile ilgili ayet ve hadisler Bağışlamak hakkında hadisler Bağışlamak ile ilgili ayetler Bağışlamak ile ilgili ayetler ve hadisler Bağışlamak ilgili ayet ve hadisler Bağışlamak ilgili ayetler Bağışlamak ile ilgili sözler Bağışlamak ile ilgili hadisler ve ayetler Bağışlamak hakkındaki ayet ve hadisler Bağışlamak hakkında hadis ve Bağışlamak ile ilgili hadis ve ayetler Bağışlamak ile ilgili hadisi şerif Bir düşmanı affetmek, bir dostu affetmekten daha kolaydır. Mme Dorothe Deluzy Birinin suçunu affedip bağışladıktan sonra pişman olma, cezalandırdığın zaman sevinme. Hz.Ali r.a. Hiç kimse, affettiği zaman olduğu kadar yükselemez. Goethe Karşılıklı Ol...Devamını Oku »

2014 Yılbaşı Mesajları, Yeni Kısa Mesajları

2014 Yılbaşı Mesajları, Yeni Kısa Mesajları

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun... Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle... En içten sevgilerimle... İşte sonunda buldum. Neyi mi?.. Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir yeni yıl mesajını; mutlu yıllar... Cevap verememek susmak, dayanılması güç bir yanıttır... 2014 yılında tüm soruların cevapları seninle olsun... Mutlu yarınlar, mutlu yıllar dilerim... Bir yeni yıl gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Devamını Oku »

Kısa Yılbaşı Sözleri 2014

Kısa Yılbaşı Sözleri 2014

Şunu unutma: Her şeyin yok olduğunu düşündüğünüz anda, gelecek hâlâ yerindedir. Yeni yıl geleceğin ilk adımıdır. Mutluluk ve başarı dileklerimle. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine 2014 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar! 2014 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler! Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun. 2014 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler! 2014 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar! Baharda gelinciklerin en güz...Devamını Oku »

Yılbaşı Sözleri 2014

Yılbaşı Sözleri 2014

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılınız kutlu olsun... Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, barış dolu bir yıl dileğiyle... 2014 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2014 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar! 2014 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler! Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Yukarı Çık