Yaşam Koçluğu

:: Yaşam Koçluğu

:: YAŞAM KOÇLUĞU

Yaşam Koluğu, Hedeflerinize ve ulaşmanızı sağlayan bir sistemdir. Yaşam Koluğu, şimdi bulunduğunuz yer ile olmak istediğiniz konum arasındaki mesafede, sonuca odaklanarak ve eyleme geerek ilerlemenizi sağlayan bir sistemdir. Yaşam Koluğu, danışanın kendi iindeki potansiyeli keşfetmesini sağlayan, kişinin gemişini irdelemeden, danışanın kendi iindeki doğruyu bulmasına yardımcı olan kişidir. Yaşam Koluğu, insanları ileri gtren aslında cevaplar değil, doğru cevapları bulmanızı sağlayan doğru sorulardır. Yaşam Koluğu, sizi ynlendirmez ya da sorunlarınıza yanıt cevap vermez, bunun yerine doğru soruları sorarak cevapları sizin bulmanızı sağlar. Hayattan ne istediğinize, nceliklerinizin ne olduğuna, hedeflerinizi belirlemenize ve bunlara nasıl ulaşaca...Devamını Oku »

:: Yaşam Koçluğu Kitapları

:: Yaşam Koçluğu Kitapları

Yaşam Koluğu - Talane Miedaner Bugn, olimpiyatlarda yarışan atletlerin yaşam koları var. nl sinema oyuncularının, tanınmış sanatıların yaşam koları var. Genel mdrlerin, şirket sahiplerinin, zengin ve başarılı insanların yaşam koları var. Peki ya sizin kişişsel bir yaşam kounuz olsaydı? Ne denli retken ve başarılı olabileceğinizi hayal edebiliyor musunuz? Yaşam koluğunun olağanst sonularına yabancı olan biri, bu kitabın yazarı Talane Miedaner'in danışanlarının hayatlarında meydana gelen harika değişimlere şaşırabilir. Oysa bir yaşam kou bu tr gelişmeler hi şaşırmaz; beklediği zaten budur. Bu kitap, her zaman sahip olmayı hayal ettiğiniz hayat iin bir tasarımdır. Her ipucu zerinde alışın, sonulara şaşıraca...Devamını Oku »

:: Yaşam Koçluğu Eğitimi

:: Yaşam Koçluğu  Eğitimi

Gn boyunca onlarca işle aynı anda uğraşıp, hepsini de mkemel şekilde yapmaya alışıyoruz. Fakat ne oluyor ki oğu zaman işi daha mkemmel ve verimli yapmamızı engelleyen bazı nedenler yznden sonular istediğimiz kadar iyi olmayabiliyor. Genelde nedenleri bilsek bile işin zmne nereden ve nasıl başlayacağımız konusunda kararsız kalarak harekete gemeyi bir trl ya geemiyoruz ya da erteleriz. Bu dng devam ettike mutsuzluklar...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Yukarı Çık