Kendinizi ve Hayatınızı Yeniden Yapılandırmaya Ne Dersiniz?

 Kendinizi ve Hayatınızı Yeniden Yapılandırmaya Ne Dersiniz?

Kişiler günümüzün problem dolu dünyasında kendilerini daha yakından tanımak adına birçok danışmanlık merkezlerinden yardım almaktadırlar. Çünkü kendini tanımak aslında hayatı okuyabilmektir. Bu sebeple de hayatı okumak çevrenizde olan biteni daha doğru anlamlandırarak; farklı cephelerden eleştiri mantığınızın gelişmesini sağlar. Böylece kendi adınıza ve kendi yaşamınız için daha doğru eylemleri gerçekleştirerek; daha doğru kararları verebiliriz. Kişisel olarak bireyin kendini tanıması daha doğru ve daha dengeli bir hayat için kendi kalitenizi arttırmak anlamındadır. Bu da daha kaliteli bir yaşama doğru sizi götürür. Bu sebeple kişiler, ilgili uzmanlardan yardım alabilmektedirler. Bu uzmanlardan bir kısmı da yaşam koçlarıdır. Yeni bir uzmanlık alanı olarak tanımlanan yaşam koçluğu, her ne kadar bir alt dal olsa da özellikle sosyolojik ve psikolojik açıdan birçok disiplini içerisinde barındırmaktadır. Hayatın üstünüze geldiği anda çıkış yolunu bulmak amacıyla kişi öncelikli olarak kendisinden sorumludur. Bu sebeple de kendisine dönmesi en doğru yol olacaktır. Yaşam koçları ise; bu noktada devreye girmektedirler. Sizlere kendinizi yeniden keşfetmeniz için pencereler açmaktadırlar. Bu pencereler tamamen size özgü ve sizin pencerelerinizdir. Ancak bakmakla görmek arasındaki en büyük fark; farkındalığınızı arttırmanızdan geçmektedir.

Yaşam koçluğu hayatınızı yeniden yapılandırmanız noktasında temel olarak kendinizi yeniden keşfetmeniz için sizlere destek veren bir mekanizmadır. Böylece kendinizde bilmediğiniz belki de hiç keşfetmediğiniz alanlara doğru yelken açmanız için sizlere yardım etmektedir. Kısacası yaşam koçluğu hayatınızı yeniden keşfetmeniz için paha biçilmez bir araçtır. Bu temel çatı altında görev alan yaşam koçları ise; sizlerin bu yolda güvenli bir şekilde yürüyebilmesi ve hayatınızın yeniden inşaası için sizlere yardımcı olan uzmanlardır.

Zaman zaman hepimizin ihtiyaç duyduğu o güvenilir dost aslında yaşam koçunuzdur. Bu yüzdendir ki; bugün hemen her alanda insanlara yardımcı olan yaşam koçlarının sizlerin hayatınıza dokunması ise; farkındalıklı bir yaşam başlar. Bu yaşama adım atmak sizin elinizdedir. Çünkü yaşam koçluğu hayatınızı yeniden şekillendirmek için sizlerin yanındadır. Sizlere kendinizi keşfettirecek bu yolda emin adımlarla yürümeniz önceliklidir. Kendinizi keşfetmekle hayatın yeniden başladığınız ve istediğiniz şekilde yönlendiğini sizler de görebilirsiniz.


 Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Yaşam Koçluğu eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Antalya Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.


Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık