Yaşam Koçundan Öğütler

Yaşam Koçundan Öğütler

Yaşam koçunun hayatınızda acil duruma gelmesini beklemişseniz uzunca bir zaman hayattan yeteri kadar tat alamamış ve halen olmak istediğiniz yerlere ulaşamamışsınız yani hayatınızın bir nebze gerisinde kalmışsınız demektir. Belki çocuğunuz sizin düşlediğiniz okulu kazanamadı, belki de eşinize ihtiyaç duyduğu desteği veremediniz çünkü her şeyden önce siz kendinizle çok fazla meşguldünüz ama üzücü olan şu ki kendi probleminizi de çözemediniz. Şimdiye kadar profesyonel anlamda destek almayı da hiç düşünmediniz. Profesyonel destek daha çok ‘ruhen ve bedenen hasta durumda olan kişiler’ içindir diye bilinir toplum arasında. Bu anlamsız değer yargısı da artık kırılmaktadır.

Yaşam koçluğu her türlü öğretiyi hızlı ve kalıcı bir biçimde kazandırır, kişilerin ve kurumların performans geliştirmesini sağlar. Kişileri bulundukları konumdan, varmak istedikleri konuma ulaştırır. Koçluk yoluyla kendinizi kendi yaşamınıza adamanızı sağlar; yaşamınızın her alanında daha fazla denge, yaşam sevinci, samimiyet, enerji, maddi bolluk, konsantrasyon ve hareket bulmanıza yardımcı olurum. Koçluk, başarılı ve yüksek potansiyelli insanların ve kurumların sıra dışı yaşamlar yaşamak için kullandığı araçlardan biri haline hızla gelmekte. Bu kadar hızla yayılmasının nedeni, kısa zamanda etkin sonuçlar elde etmesidir.

Yaşam bütünseldir ve bir alandaki tatminsizlik, yetersizlik ya da verimlilik ve keyif tüm alanları etkiler. Bazen bir şeyi değiştirmek domino etkisi yaratabilir. Mutsuzluğumuz mutluluğa dönüşebilir. Yaşam koçları sizin yaşamınızı daha iyiye zorlamak için oradadır. Yaşam aile ilişkileri, sağlık, iş-kariyer, sosyal çevre, hobiler vb. alanların birbiri ile ilişkilerinin dengesi ile bize keyif, mutluluk ya da tatmin duygusu verir.

Yaşam koçluğu kişinin içindeki sınırsız gücü, potansiyeli, onu eşsiz kılan özellikleri açığa çıkarma sanatıdır. Kişinin kendisinin bile fark etmediği yeteneklerini, kaynaklarını keşfetmesini ve bunlara ulaşmasını sağlar. Daha mutlu ve doyumlu bir yaşam sürmesi, daha sağlıklı ve canlı olması için destekler. Derinlerdeki tutkusunu, yaşam amacını keşfetmesini sağlar ve bu amaca ulaşmasına eşlik eder.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Yaşam Koçluğu eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Antalya Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Bursa’daki   Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz    0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Bursa Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Muğla’daki   Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz    0252 213 0098 yada 0 (532) 100 11 65   numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Burdur’daki   Yaşam Koçluğu eğitimlerimiz  0248 233 45 45 5 yada   0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Burdur Yaşam Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık