Yılbaşı

Yılbaşında Dostlarınıza Alabileceğiniz Hediyeler

Yılbaşında Dostlarınıza Alabileceğiniz Hediyeler

Yılbaşında, sevdiklerinize iyi dileklerinizi ve temennilerinizi özel yılbaşı hediyeleri ile gösterin! Hediye, insanları mutlu etmek ve kendilerini özel hissettirmek amacı ile verilir. 31 Aralık 2013 yeni yıl gecesinde, iyi dileklerinizi ve sevginizi hediyeniz üzerine yükleyin ve sevdiklerinizi mutlu edin! yeni yılın büyüsüne inanan kişiler arasında, "Yeni yıla mutlu girersen mutlu bir yıl geçirirsin!" şeklinde güçlü bir inanış vardır. Bu yüzden, yeni yılı neşeyle, sevgiyle, aşkla, mutlulukla karşılamak, hemen hemen herkesin ortak arzusudur. Sevdikleriniz ile birlikte yeni yılı karşılayacağınız ilk dakikalarda, özel yılbaşı hediyesi ile 2014 yılını iyi şekilde karşılamalarını sağlayabilirsiniz. O halde geriye bir tek çözülmesi gereken şey kalıyor, o da; "Yılbaşı hediyesi olarak sevdiklerinize veya sevgilinize hangi hediyeler alınabilir?" Size 31 Aralık 2...Devamını Oku »

Erkeğe Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır?

Erkeğe yılbaşı hediyesi ne alınır?

Yılbaşının yaklaştığı şu günlerde herkes ne hediye alsam telaşına düştü. İş yerlerinde,okullarda yılbaşı çekilişleri yapıldı. Sevgililer erkek arkadaşıma ne alsam diye düşünmeye başladı. işte işin zor olan kısmıda tam burda başlıyor. Erkeğe yılbaşında ne hediye alınır? Bayanların yaşadığı en büyük problemlerden biridir erkeğe hediye alma aşamasındaki yaşadıkları kararsızlıklar. Yılbaşında erkeğe alınabilecek birçok hediye vardır fakat önemli olan erkek arkadaşınıza yada sevgilinize alıcağınız hediye de en doğru ve en mükemmel seçimi yapmaktır.Sizde yılbaşında erkek arkadaşınıza ne tür bir hediye alıcağınıza hala karar veremeyen ve bu durumdan muzdaripseniz biriyseniz, yılbaşına özel olarak erkek arkadaşınıza alabileceğiniz biribirinden şık ve etkileyici hediye tavsiyelerimize göz atın. Erkek sevgiliye romantik hediye ne alınır ? Erkek sevgilinize yaklaşan Doğum Günü için kalıcı ve çok öze...Devamını Oku »

2014 Yılbaşı Hediyesi

 2014 Yılbaşı  Hediyesi

O gün yerküre Güneş etrafındaki sonsuz sayıdaki elipsine bir yenisini daha ekleyecek ve bizler, biz insanlar buna Yıl başı diyeceğiz, Noel diyeceğiz, Yeni yıl diyeceğiz. Bazılarına mutlu bazılarına kutlu olacak. Kutlu olma ifadesi Noel diye tabir edilen Hristiyanlar tarafından kutlanan dini bayramlarıdır. Mutlu olma ifadesi de kutluluğu da kapsayan tüm insanları içine alan geliştirilmiş ortak bir algının ifade bulmuş halidir. Tüm insanlar mutludur!!! en azından 'U'mutludur. Yeni yılı elbetteki tüm insanlar mutlu geçiremeyecektir ama umutlu olacakları kesin. Peki yerkürenin milyarlarca yıldır güneş etrafında yaptığı bu dansın insanları umutlu kılmasının sebebi nedir? Nedir yani dünya bir tur daha tamamladı diye bu 'u'mutlu olma algısı. Çünkü hayat her şeye rağmen yaşanmaya , yaşlanmaya değer. O gece öyle evler vardır ki tüm yıl boyunca kimse gülmemiştir belki de o evde, koca bir yıl hüzünle geçmiştir ama gece herkesin yüzünü ta...Devamını Oku »

1 2 3 4
Yukarı Çık