NLP

Nlp Trainer

NLP Trainer

NLP, bilinçli zihin ve bilinçdışı zihni, psikolojinin birçok diğer sisteminden daha farklı ve kendine özgü bir yaklaşımla ele alır. NLP’ de “bilinçli zihin” terimi şuanda farkında olduğumuz şeylerin tümü anlamında kullanılır. Her zaman için yedi ayrı bilgiyi bilinçli olarak aklımızda tutabiliriz. Bu işlem, bilgiyi düzenleme şekline bağlıdır. Yedi haneli bir telefon numarası düşünün. Bunu yedi tane ayrı rakam olarak ezberleyebilirsiniz, fakat onu bir telefon numarası olarak kabul edip bir bütün halinde hatırlarsanız o zaman hafızanıza yedi tane telefon numarası alabilirsiniz. NLP Trainer İçeriği; - Prezentasyon ve sahne becerileri, - Açılış ve kapanış çerçevelerinin tasarımı, - Hedef tasarımı ve bilgi aktarma stilleri, - Meta Programların örtüşmesi, öğrenme stratejileri, - Farklı temsil sistemlerinin gözetilmesi konusunda metod...Devamını Oku »

İzmir Nlp

İzmir NLP

NLP: Kişisel gelişim; insanların kapasitelerini, performanslarını ve sonuç olarak verimini artırmaya katkısı olacak bilgi, beceri ve yeteneklerin geliştirilmesidir. Kişisel gelişim tamamını derinlemesine incelediğimizde; öncelikle kişinin kendini daha iyi tanıması, daha iyi ilişkiler ve daha iyi iletişim kurmak için çevresindeki insanları tanıması, sürekli olarak olumlu davranışlar sergilemesi, başkaları üzerinde etkili olması, sorun odaklı olmak yerine problem çözümüne odaklanması ve hepsinden önemlisi beynini etkili biçimde ve en yüksek düzeyde kullanabilmesi gibi davranışlarını geliştirilmesi bulunduğunu görürüz. NLP, insan davranışlarının modellenmesi üzerine kurulmuştur. Amacı, etkili iletişim kurmak ve sürekli geliştirmektir. Anahtar kelimeler iletişim ve gelişimdir. Her davranışın bir yapısı olduğu görüşüyle yola çıkar. Bu yapı, öğrenilebilir, değiştirilebilir ve modellenebilir. Hangi davranışların faydalı ve etkili olduğunu anlamak, algılama yeteneklerimiz...Devamını Oku »

İzmir Nlp, İzmir Nlp, Nlp Eğitimi,

 İZMİR NLP, İZMİR NLP, NLP EĞİTİMİ,

İZMİR NLP, NLP İZMİR NLP EĞİTİMİ, type="_moz" NLP nin sihirli dnyası iin heyecanlı bir giriş olacaktır. NLP Practitioner eğitiminin temel taşlarını oluşturmaktadır ve NLPnin aşağıdaki teknik ve metotları ile tanışmanızı sağlamaktadır Eğitimci: Cemal KONDU.(KİŞİSEL GELİŞİM UZMANI - YAZAR) Devamını Oku »

Kişisel Gelişim Videoları(Günlük Hayatta Nlp)

Kişisel Gelişim Videoları(Günlük Hayatta NLP)

Kişisel Gelişim Videoları(Günlük Hayatta NLP) (video, videolar, nlp, nlp nedir,ilginç videolar, video komik, kişisel gelişim videoları, video izle, video indir, bedava video, video klipler, videos, online video, kişisel gelişim, kişisel başarı)...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim Videoları(Nlp'Yi Kitaplardan Öğrenebilir Miyiz?)

Kişisel Gelişim Videoları(NLP'yi Kitaplardan Öğrenebilir miyiz?)

Kişisel Gelişim Videoları(NLP'yi Kitaplardan Öğrenebilir miyiz?) (video, videolar, nlp, nlp nedir,ilginç videolar, video komik, kişisel gelişim videoları, video izle, video indir, bedava video, video klipler, videos, online video, kişisel gelişim, kişisel başarı)...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Yukarı Çık