Reiki

Reiki Sorunları Nasıl Çözer?

Reiki sorunları nasıl çözer?

Sıkıntılı günleri geride bırakmak, aşk hayatınızı düzene sokmak ve tüm negatifliklerı kendinizden uzaklaştırmak mı istiyorsunuz? O halde Reiki tam size göre bir şifa tekniği… Günümüzde artık birçok insan alternatif tekniklerde kendisini geliştirerek yaşamın negatif etkilerinden kurtuluyor. Peki, nasıl oluyor Reiki ile hayatımızda yapabilmeğimiz değişiklikler yapabilir. Reiki nedir? Ruhsal yaşam enerjisini yükselten bu tekniklerin tarihi binlerce yıl öncesine dayanmaktadır. Kullanımı en kolay şifa terapilerinden biridir ve herkes rahatça uygulayabilir. Reiki kelimesi Japonca'da “Transandantal”ruhun enerjisi yani kozmik yaşam enerjisi demektir. Beden-Ruh dengesini düzenler ve aynı zamanda biyoenerji kapasitesini çoğaltır. Ellerimizde ve tüm bedenimizde bu enerjiyi hissedebiliriz. Bu şekilde tüm çakralarınızı açarak kendinizi olumsuzluklardan arındırabilir ve çevrenizdekilere bu o...Devamını Oku »

İzmir Reiki Eğitimi

İZMİR REİKİ Eğitimi

İZMİR REİKİ 1. DERECE SEMİNERİ Rei her yerde varolan, ki: ruhsal yaşam enerjisi anlamına gelmektedir. Sözcük anlamı, Japonca’da, “Evrensel Yaşam Enerjisi” anlamına gelmektedir. 1900′lü yılların başında Mikao Usui tarafından çok eski olan şifa yönteminin araştırılmasıyla ortaya çıkmıştır. Reikinin tarihi çok daha eski olmasına rağmen bu bilginin günümüze ulaşmasındaki en önemli kişi bu konuyu derinlemesine araştıran Mikao Usui’dir. Reiki herhangi bir din yada inanç şekli değildir her inanca sahip insan tarafından kolaylıkla uygulanabilir. Reiki tıbbı reddetmez aksine tıbbi tedaviye destek olma işlevindedir. Hastaların mutlaka tıbbi tedavi görmesi gerektiğini savunan reiki uygulayıcıları reikinin faydalarını tüm dünyanın daha iyi görmesini sağlamışlardır. Reikinin hiç bir zararı yada yan etkisi yoktur, zamanla unutulmaz ve etkis...Devamını Oku »

Reiki(Hastalığın Anlamı)

Reiki(Hastalığın Anlamı)

HASTALIĞIN ANLAMI Bize tekrar tekrar ağrı, hastalık ve ızdırabın niçin varolduğu sorulmuştur. Bazıları hastalığın kazara olduğunu veya onun kadere bağlı olduğunu bazıları da daha yüksek bir dış güç tarafından verilen adil bir ceza olduğunu düşünürler. Hastalık yeryüzünde en büyük kötülüklerden biri olarak düşünülür. Onunla savaşmak için insanlık hemen hemen her yolu denernekte ve birçok hastalık semptomlarına karşı başarılı olunmaktadır. Fakat hastalıkların içsel anlamı hakkında çok az.şey bilinmektedir. Hastalıklar insanlığın savaşması gereken en büyük düşman olarak görünmekte, onunla sonu olmayan bir savaşa girilmiş bulunulmakta, zorluklarla bir hastalık yok edildiğinde yerini bir başkası almaktadır. Din ve tedavi sanatı iki farklı ve özgür yol izlediğinden beri hastalıkların anlamı konusundaki bu cehalet var olagelmiştir, ızdırapların sebeplerine bölünmez ve entegre bir yaklaşım kaybolmuştur. Tıbbın muhtelif disiplinlere bölünmesi, -zihinsel ve fiziksel olarak- bizi hastalı...Devamını Oku »

Reiki(Reiki Uygulama Hakkında Tavsiyeler)

Reiki(Reiki Uygulama Hakkında Tavsiyeler)

REİKİ UYGULAMAsı HAKKINDA TAVSİYELER Biz size Reiki uygulamada Optimal bir çevre yaratma konusunda bazı ipuçları vermek ve tavsiyelerde bulunmak istiyoruz. Tabi Reiki her yerde verilebilir. Trende, otobüste, uçakta, plajda, ormanda Reiki verebilirsiniz. Özel bir çevreye ihtiyaç duyulmaz. Bizim tavsiyelerimiz gerek hasta gerekse kendinizi daha rahat hissetmeniz içindir ve böylece çalışmanızı belki daha kolay ve mutlu bir hale getirebilirsiniz. Ümit ederiz ki bazıları sizin de hoşunuza gider. Insanlar çevrelerinizden bir ölçüde etkilenirler. Bu nedenle Reiki vercceğiniz ortamı öyle düzenleyiniz ki Reikinin verdiği sevgi, barış ve uyumu yansıtsın. Dışınızdaki kaos sizin iç uyumunuza pek katkıda olnmaz. Önce tedavi sırasında rahatsız edilmeyeceğinize emin olmalısınız. Derin dinlenme durumunda olan bir insan birdenbire çalan bir telefonla, havlayan bir köpek sesiyle veya sizden bir şey istebir kişi tarafından şoka sokulabilir. Bu nedenle Reiki verirken telefonunuzun fişini çekiniz ve kapını...Devamını Oku »

Reiki(Enerji Değişiminin Yasalları)

Reiki(Enerji Değişiminin Yasalları)

ENERJİ DEGİŞİMİNİN YASAL DURUMU HAKKINDA BAZI DUŞUNCELER Reiki tedavisi yaparak mümkün mertebe çok kişiyi tedavi etmeyi arzulamak çok güzel ve doğal bir duygudur, biz bunu bütün insanlann başarı ile yapmalarını dileriz. Fakat tıbbi tedavi yapmak için ülkeden ülkeye değişen ve kesinlikle uyulması gereken yasalar vardır. Eğer doktorsanız yararlı gördüğünüz her durumda Reiki uygulayabiIlirııiniz, hangi ülkede olduğunuz önemli değildir. Sizin tek probleminiz man olur; çünkü Reiki tedavisi zaman alır. Gerçi problemli noktarı hemen tedavi edebilirsiniz ama Reikiyi tam olarak uygulamayı rdh etmelisiniz. Bu durumda Reiki tedavisi yapan birkaç kişiyi çalışmak çözüm olabilir. Reiki tedavisi yapan doktorlara sürpriz reaksiyonlarla karşılaşmaları için Reikinin nasıl bir tedavi olduğunu, ne şekilde çalıştığını mlanna önceden anlatmalannı tavsiye ederiz. .Doktorlann dışında kazanç için bir dereceye kadar hastalıklan tedaıden veya hafifleten profesyonel guruplar vardır. Pedikürcüler, ayak Itnl m...Devamını Oku »

1 2 3 4
Yukarı Çık