Yaşam Koçu

:: Yaşam Koçu Aranıyor

:: YAŞAM KOÇU ARANIYOR

Dilimizde ko aslında coach kelimesi, ilk olarak İngilizlerde 1500l yıllarda ortaya ıkmış. Ko kelimesi bir grup insanı, bir yerden bir diğerine zel bir taşıma aracıyla transfer yapılma işlemi iin kullanılmaktaymış. 1850li yıllarda ise koluk kelimesi İngiliz niversitelerinde ğrencilerin, sınavlarına yardımcı olan bir eşit zel ğretmenler iin kullanılmaya başlanmış. Pasif koluklar yani aslında mentr ya da danışmanlık anlamında yapılan koluklar 1930 ve 1940lı yıllarda da devam etmiş. Dnyada hızla yayılan ve bu hizmetten yararlanan kişilere ok nemli ilerlemeler kaydettiren Yaşam Koluğu hizmetin...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim Eğitimi- Yaşam Koçluğu ( Life Coaching) Sertifika Proğramı, Yaşam Koçu Olun...

KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ- Yaşam Koçluğu ( life coaching) Sertifika Proğramı, YAŞAM KOÇU OLUN...

YAŞAM KOLUĞU ( life coaching) SERTİFİKA PROĞRAMI, YAŞAM KOU EĞİTMENLİK PROĞRAMI İşinden başını kaldıramamaktan, yakınlarına ve kendine vakit ayıramamaktan yakınan ya da hayatta ne yapmak ve ne olmak istedikleri konusunda belirsizlik yaşayan kişilerin yaşamlarını dengelemek ve anlam kazandırmak iin aldıkları koluk hizmetidir. Bunun sonucunda bireyler, yaşam kalitelerini artırmak iin ulaşmak istedikleri hedefleri ve bunun iin hangi becerilere ihtiya duydukları belirler, hazırlanan eylem planı ile pozitif enerji aldıkları aktivitelerle diğer sorumluluklarını entegre etmeyi başarırlar.Bu eğitmenler yetiştirmeyi hedefleyen bir eğitimdir. Uluslararası eğitim ieriği ile mkemmel dizayn edilmiş...Devamını Oku »

İzmir Yaşam Koçu, İzmir Yaşam Koçluğu, Yaşam Koçluğuizmir Kişisel Gelişim,

İZMİR YAŞAM KOÇU, İZMİR YAŞAM KOÇLUĞU, YAŞAM KOÇLUĞUİZMİR KİŞİSEL GELİŞİM,

İZMİR YAŞAM KOU, YAŞAM KOLUĞU EĞİTİMİ, İZMİR YAŞAM KOU, YAŞAM İZMİR type="_moz" Coach Fransızca kkenli bir kelimedir. Anlamı insanları bir yerden diğerine taşıyan ara, araba' dır. 1840 larda zel ğretmenler iin 1889 ve sonrasında ise sporcuları eğiten kişiler iin kullanılırdı. Kendi liderlik tarzını oluşturma anlamında ise 1985 yıllarında Dr. Dick Borough tarafından kullanıldı. Daha sonralarda giderek poplerleşti ve koluk okulları bile aıldı. Şu an 30 lkede yaklaşık 7000 ye bu alanda alışmaktadır. Bu kadar hızla yayılmasının nedeni, kısa zamanda etkin sonul...Devamını Oku »

Yukarı Çık