Aile Koçluğu Eğitimi İzmir

Aile Koçluğu Eğitimi İzmir

Aile Koçluğu Eğitimi : Aile kurmaya hazır olmak, aldığımız en önemli kararlardan biridir. Aile içindeki tüm ilişkilerin sağlıklı kurulması ve geliştirilmesi, toplam kalite anlayışında en büyük paya sahiptir. Birbirimizi sevmek kadar, birbirimizin dilinden anlamak , birey olarak kimliklerimize sahip çıkıp, kimliklerimizi geliştirmek; aile içi iletişimin önemli kesişenlerindendir.

Aile koçluğu hizmetimiz, aile olmanın bilinci ile tüm bireylerine kaliteli iletişimi sağlamanın ve kaliteli yaşam sürdürmenin ipuçlarını vererek, yönlendirir.

Çalışmalar gerektiğinde bireysel, gerektiğinde grup halinde yapılabilmektedir. Birebir çalışmalarda sorunların tespiti, aile bireylerinin birbirleri ile ilgili olumsuz düşüncelerinin tespiti yani esas problemlerin birey odaklı olarak belirlenmesi amaçlanır. Grup çalışmalarında ise aile bireylerinin karşılaştıkları sorunlara yaklaşımlarının değiştirilmesi, yanlış anlama gibi noktalarda ne gibi çözüm yollarına gidileceği noktalarında pratikler yapılması hedeflenmektedir.

Aile koçluğunun esas amacı, ailelerin kendi içlerinde çözemedikleri problemleri doğru bir şekilde teşhis ederek, çözüme kavuşturmak ve çözüm odaklılık konusunda kalıcılığın sağlanması amacıyla kişisel gelişimlerinde destek olmaktır.
Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Aile Koçluğu  eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir'deki Aile Koçluğu  eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Antalya'daki Aile Koçluğu eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

İzmir Aile Koçu, Aile Koçu  İzmir, İzmir Aile Koçluğu, Aile Koçluğu  İzmir,izmir Aile Koçluğu  eğitimi, Aile Koçluğu eğitimi izmir, İzmir Aile Koçluğu sertifikası, Aile Koçluğu sertifikası İzmir, İzmir Aile Koçu nasıl olunur, Aile Koçu nasıl olunur izmir, izmir Aile Koçluğu kursları, Aile Koçluğu  kursları izmir ve Aile Koçluğu Programlarıyla ilgili tüm bilgileri buradan takip edebilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık