Sylvester Stallone Basari Hikayesi

Sylvester Stallone Basari Hikayesi

Sylvester Stallone artistlik bürosuna başvurduğunda "hey,sen tam aradığımız insansın.hemen gel sana rol verelim" dediler mi sanıyorsunuz?hayır... Sylvester Stallone başarıya ulaşıncaya kadar ret üstüne ret cevaplarına dayanma gücü gösterdi...New York'ta bulabildiği tüm artistlik bürolarına başvurdu ve hepsinden "hayır" cevabı aldı... fakat zorlamaya devam etti ve en sonunda "rocky" filmini yaptı...

Sylvester Stallone; Rambo ismini mutlaka duymuşsunuzdur. Sylvester Stallone artistlik bürosuna başvurduğunda “Hey! Sen tam bizim aradığımız insansın. Hemen gel, sana bir filmde rol verelim!” mi dediler sanıyorsunuz? Hayır, Sylvester Stallone başarıya ulaşıncaya kadar ret üstüne ret cevaplarına dayanma gücü gösterdi.

İşe başladığında BİNDEN fazla ret cevabıyla karşılaştı.New York’ta bulabildiği tüm artistlik bürolarına başvurdu ve hepsinden hayır cevabı aldı. Fakat zorlamaya, denemeye devam etti ve sonunda “Rocky” filmini yaptı. Stallone, bin kez hayır cevabı almasına rağmen, BİN BİRİNCİ kapıyı çalma cesaretini göstermişti !


“Siz ne kadar hayır cevabına dayanabilirsiniz?” Anthony Robbins

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık