Kişisel Başarı, ( Meditasyon 2)

Kişisel Başarı, (  Meditasyon  2)

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI, BİREYSEL GELİŞİM

Kişisel Başarı, ( Meditasyon: Bölüm 2)

Merve, ofise girdi, sekretere kendini tanıttı ve randevusunu belirterek bir koltuğa oturdu. Beklerken yavaşça gözlerin! kapadı ve öğrendiği meditasyon tekniğin! kullandı. Yarım dakikadan daha az bir sürede kendini sakin ve toplantıya iyi hazırlanmış hissetti. (kişisel başarı, bireysel gelişim, kişisel gelişim)

Öyleyse meditasyon nasıl yapılır? Temel olarak,

Birinci adım;

• Rahat ve gevşemiş bir pozisyona girin.

Bu, doğru oturarak, yaslanarak ya da uzanılarak yapılabilir. Bir sonraki aşama,

• Derin ve düzenli olarak nefes alıp verin. Göğüs kafesiniz! genişletmek yerine, karnınızdan nefes atmaya çalışın. Aldığınızda göğsünüzün yükselmesine, verdiğinizde inmesine izin verin. Havanın içinize girip çıkmasına harcayabileceğiniz en az çabayla izin vererek daha rahat idare edebileceğiniz kadar derin nefes alın. Daha sonra; (kişisel başarı, bireysel gelişim, kişisel gelişim)

• Tercihen iki heceden oluşan nötr ya da sevimli bir kelime düşünün.

Aklınıza geldiğinde herhangi olumsuz ya da duygusal huzursuzluğa neden olmayacak herhangi bir kelime. Bunun adı "mantra"dır ve meditasyon boyunca yapılan odaklanmalardan biri olacaktır.

Örnek matramız olarak "gevşe" kelimesin! kullanalım. Önce rahatlayalım ve kolayca nefes alıp yerelim,

• Nefes aldığınızda ilk (gev) hecesin! düşünün ya da sessizce kendinize söyleyin.

• Nefes verdiğinizde, ikinci heceyi (şe) düşünün.

Nefes alışveriş döngüsünde mantranın sessizce bir şarkı haline geldiğim göreceksiniz. Gevşerken ve solunum esnasında mantranın ritmik şarkısına odaklanırken,

• Düşüncelerinizin ve zihinsel görüntülerin yavaşça, bilincinizin penceresinden uçup gitmesine izin verin.

Ne olursa olsun, imgeleri ya da özel düşüncelerinizi salıvermeyin ya da dışarı itmeyin. Hiçbir bilinç müdahalesi olmadan düşüncelerin gelmesine ve gitmesine sadece izin verin ve bunu kesintisiz on ya da yirmi dakika yapmayı deneyin, (kişisel başarı, bireysel gelişim, kişisel gelişim)

Nefes alıp verirken "geeev- şeeee", "geev- şeeeee" ritmini düşünün. Pek çok insan gün içinde birçok kez 5 ile 7 dakika süren mini-meditasyonlar yapmayı tercih eder. Hangi biçimin sizin için en iyi olacağını deneyimlerinizle kesinleştirmeniz gerekmektedir.

(kişisel gelişim, gelişim, kişisel gelişim eğitimleri, gelisim, kişisel gelişim kitapları, kisisel gelisim, kişisel gelişim merkezi, kişisel gelişim kursları, kisisel gelişim, kişisel gelişim seminerleri, kişisel gelişim siteleri, kişisel gelişim testleri, kişisel gelişim kitap, kişisel gelişim uzmanı, kişisel başarı)


DERLEYEN : ALINTIDIR


REKLAMDIR… …REKLAMDIR…

İZMİR'DEKİ

NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA, ÖĞRENCİ KOÇLUĞU

SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:

SAYGIN NLP DANIŞMANLIK

Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir
Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayginnlp.com –www.cemalkondu.com

(kişisel gelişim, gelişim, kişisel gelişim eğitimleri, gelisim, kişisel gelişim kitapları, kisisel gelisim, kişisel gelişim merkezi, kişisel gelişim kursları, kisisel gelişim, kişisel gelişim seminerleri, kişisel gelişim siteleri, kişisel gelişim testleri, kişisel gelişim kitap, kişisel gelişim uzmanı, kişisel başarı bireysel gelişim, )
all wife cheat women who like to cheat read here
wives cheat husband cheated wife click here
infidelity why wifes cheat read here
open link married men dating

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık