Kişisel Başarı Rehberi

Kişisel Başarı Rehberi

Kişisel Başarı Rehberi


Kişisel gelişim kitapları bir farkındalıktır, yüz tanesini okuyacağına iyi bir tanesi oku ve bin kere uygula, o zaman daha iyi sonuçlar alırsınız. Çok sayı da kişisel gelişim, kişisel başarı kitabı okuyup zihnimizde her şeyi depolamış olmak için okumak sadece bir hamallıktır. Kişisel gelişim, kişisel başarı okuduklarınızı bilmek önemli değildir, okuduklarınızı uygulayabilmek fark yaratacaktır hayatınızda...

Kişisel başarı kitapları okuyucularına şunu önerebilirim; Kişisel başarı kitapların okurken, bu kitapları bakış açınızı, zihinsel kalıplarınızı değiştirmek ve hayatınınızın her aşamasında uygulayabilmek için okumalıyız ve öğrendikleriniz kendizin içsel ve dışsal olarak bir parçası haline gelmeden de insanlara aktarımda bulunma yanlışına düşmeyin eğer düşerseniz, bilen ama bildiğini uygulamayan konumunda olursunuz ki bu hiç de huzur vermeyen bir durumdur.


Kişisel başarı alanındaki kitapların hedefi; insanların yeni bir yaklaşım ve bakış açısı kazanması ve bunun için de yeni bir farkındalık sağlamak, bu amacı sağlamak için kişisel gelişim kitaplarını sadece okumak için değil, insanın zihinsel bakış açınızı değiştirmek ve aklınızı besleyecek temel kitaplar olarak okuyarak ve seçici olmak çok önemli. size için hazırladığımız kişisel gelişimin güzel, seçkin örnekleri bu kitap “kitap listesidir.” 


kaynak:KESFETKENDİNİ GENEL EDİTÖRÜ 

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık