Kitaplık(Başarının Anahtarı Yürekten Adanmaktır)

Kitaplık(Başarının Anahtarı Yürekten Adanmaktır)


Başarının Anahtarı Yürekten Adanmaktır



Yazar: İlhan Ürkmez

Yayın Evi: GOA BASIM YAYIN

Açıklama:

Hedefim ve istediğim şey nedir? Başarı öğrenilebilir. Yeter ki isteyin!

Konfüçyüs diyor ki; "Güçlü olan, zayıf yanını herkesten iyi bilendir; daha güçlü olan ise zayıf yanına söz geçirebilmendir." Hiç düşündünüz mü? Sizin zayıf ve güçlü yanlarınız nelerdir? Gireceğiniz üniversite sınavına yönelik olarak yaptığınız hazırlıkta güçlü yönlerinizi daha da güçlendirmek ve zayıf yönlerinizi güçlendirmek için bir plan yaptınız mı? Yaşamınızın akışını ve belli bir dönemden sonraki yaşamınızda ne iş yapacağınızı ve nasıl yaşayacağınızı belirleyecek böyle bir sınava nasıl hazırlanıyorsunuz? Böyle bir sınava hazırlanmak için gereken çalışmayı yaptınız mı? Hedefinizi belirleyip, bu hedefinizi gerçekleştirmek için neler yapacağınızı berraklaştırıp bir plan, bir program yapabildiniz mi? Sizi hedefinize götürecek yol haritanızı belirlediniz mi?

Bu kitap bütün bu soruların yanıtını veriyor, üniversiteye giden yolda size rehberlik ediyor.

Kendinizle yüzleşmeye, hesaplaşmaya ve vuruşmaya hazırlanın. Bu yolculuğun sonunda kendinizle barışarak yaşam amaçlarınızı gerçekleştirmek için bir yol bulacağınızdan hiç şüphe etmeyin.

İsteyin, hedefinize sımsıkı sarılın ve yürekten adanın. Çünkü başarı yolunda ihtiyaç duyduğunuz yakıtın miktarı, o başarıyı ne kadar istediğinizle çoğalır ya da azalır. Başarıyı istemekteki adanmışlığınız, sizi o başarıya götürecek yakıtın miktarını belirler.


Derleyen:

Yusuf BAL

***REKLAM***
İZMİR'DEKİ
KİŞİSEL GELİŞİM - KİŞİSEL BAŞARI
NLP
VE
HIZLI OKUMA
KURSLARI
VE
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP
&
DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri
No: 30
Daire: 11
Alsancak - İzmir
Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
[email protected]


www.sayginnlp.com

(kitap, kişisel gelişim, okuma, kitaplık, kitap sitesi, online kitap, kitaplar, kitap okuma, alışkanlık, kitap okuma alışkanlığı)
why do men have affairs click signs of a cheater
infidelity why wifes cheat read here

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık