Beyni Başarıya Programlama Yöntemi

Beyni Başarıya Programlama Yöntemi

Beyni Başarıya Programlama Yöntemi

Geleceğinizi belirleyin ; Beyni programlayarak gelecekte yaşanacakların belirlenebileceğini kaydederek,"Zihinsel durumumuz, hayattan beklentilerimizi ve bunlara ulaşıp ulaşamayacağımızı belirler. İç iletişimin önemli olduğu kadar, ağzımızdan çıkan her kelime, tekrar kulaktan girerek beyni yeniden programlar."

Beyin; her söylenene inanır. Bu sebeple biz neye inanın istiyorsak, beynimizi buna programlamak bu sebeple çok basittir. Örneğin her sabah aynanın karşısına geçip, gülümseyerek ‘ben başarılıyım’ derseniz, beyin bunu emir kabul eder ve başarırsınız.

Tabiî ki sadece düşünce düzeyindeki programlar yeterli değildir. Hareketlerin düşünceleri desteklemesi gerekir. Beden duruşunun değiştirilmesi beyne gönderdiğimiz güven ve başarı emrine inanmayı kolaylaştıran etmenlerdendir. "Omuzlarınız düşükken ve siz “ben kendime güveniyorum, başaracağım” dermeniz yeterli değildir. Beynimiz söylenilen şeye bir taraftan inanmak ister diğer taraftan hareketler bunu doğrulamadığından beyin buna inanmaz. Eğer düşüncelerimizi, söylediklerimiz desteklerse, söylediklerimizi duruşumuz ve hareketlerimiz desteklerse bu paralellikler sayesinde düşünce beynimiz tarafından kabul edilecek, bu bir inanışa dönüşecektir. İnanışa dönüşen her şey bir gün kaderiniz olacaktır.

DERLEYEN....DRPİST

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık