Burçlar

Burçlar(2007 Başak (Aşk-Sevgi-Mutluluk)

Burçlar(2007 BAŞAK (AŞK-SEVGİ-MUTLULUK)

2007'de Aşkı bulma, Nişanlanma ve Evlilik İçin Size Özel Tarihler 19 Ocak'da dost burcunuz Oğlakta doğan Yeni Ay yeni biriyle tanışma veya aşk ilişkisine başlama şansı getiriyor. Üstelik Mars, Güneş ve Ay hepsi birden 5 evinize aşk alanınıza toplanmış olacak. 3 Mart'ta burcunuzda gerçekleşecek Dolunay Ay Tutulması evlilik veya nişanlanma ihtimali getiriyor. Ancak o.anda gökyüzüne gerilimli açılar hakim olacağı için ilişkinizin gerilimli sürmesi de mümkün. Üstelik Merkür geri gidiyor olacak. Yanlış değerlendirmelere açık olduğunuzu hatırlamalısınız. 30 Haziran'da Merkür geriliyor olacak ve aşk alanınızda gerçekleşen Dolunay bir ilişkiniz varsa sınava tabii tutacak. Eski ilişkilerde bu dönemde canlanabilir. 28 Ağustos'da Balık burcunda gerçekleşen Ay Tutulması evlilik için önemli etkiler taşıyor. Venüs gerilerken, Ay'ın Jüpiter'le karesi sizi bu ilişkiden uzak tutmaya çalışacak. Ancak bu tutulmanın 2 hafta etkisi sürüyor. 8.Eylülden sonra karar alırsanız kimse size engel olamaz. 11 Eylül...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Başak (Hediye Seçimi)

Burçlar(2007 BAŞAK (HEDİYE SEÇİMİ)

Pratik ve düzenli olma eğilimindeki Başaklar savurganlıktan,gereksiz ve kullanışsız tüm nesnelerden hoşnutsuzdur. Dakik, ruhsal ve fiziksel sağlığına düşkün başakların en sevdikleri ürünler mutlaka temizlik ve sağlık ürünleridir. * Havlusu, kesesi, parfümlü sabun u ve küvet köpüğüyle hazırlanmış küçük temizlik sepetleri * Hafif kokulu limon es ansı ağırlıklı parfümler * Kişisel gelişime yönelik kitaplar, kitap ayraçları, kitap destekleri, * Düzenli olma duygularını tatmin edebilecek dolaplar, hazır kutular, cd dolabı . * Fonksiyonel süs eşyaları; kalemlik,kağıtlık, kartvizitlik, hesap makinesi * Cilt temizleme ürünleri,saç sakal bakım aletleri * Bornoz * Canlı saksı bitkileri, bakımı kolay hayvanlar * Dengeli beslenme kitapları * Kum saati -ALINTI- Burçlar(2007 BAŞAK (HEDİYE SEÇİMİ) open My girlfriend cheated on me how to know if wife has cheated

Devamını Oku »

Burçlar(2007 Başak (Özel Tarihler)

Burçlar(2007 BAŞAK (ÖZEL TARİHLER)

YILBAŞI ÖNERİLERİ: Kariyer fırsatları ve yeni aşığınız yılbaşın da peşinizde! 2007 yılbaşı akşamı Ay sizin gergin olabileceğiniz bir burçta İkizlerde yol alıyor olacak. İkircikli, değişken kararlar son anda değiştirilen planlar düzenli Başak için tahammül edilmez bir durumdur. Ancak esnek olmayı ve yaşamın doğal iniş çıkışlarına uyum sağlamayı başarırsanız bu yıl başı sizin için çok eğlenceli de olabilir. 2006 boyunca tanınmak, kariyerinizi daha üst seviyelere taşımak için uğraşıp durdunuz. 2007 yılbaşında da kariyerinizle ilgili gelişmeler yaratabileceğiniz bir ortamda olacaksınız. Sizin için fazla samimi, fazla rahat veya fazla her şey olabilir ortam. Sadece eğlenmeye odaklanın sevgili Başak. Yeni kariyer fırsatlarının ayağınıza gelmesine izin verin. Mars ve Jüpiter o sırada aile, ev, yuva alanınızda geziniyor olacak. Bu durum boşanmışlarsa annenizle babanız arasında kalmak anlamına gelebilir. Evde olmak isteyebilir ancak başka bir ortama dahil olmaya mecbur olabilirsiniz. Evde sizi ...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Başak)

Burçlar(2007 BAŞAK)

Sevgili Başaklar 2006'yı yorgun bitirdi. Dönüşüm gezegeni Plüton 2006' da 17-19 Eylül doğumlu Başakları ev, aile, yuva konularında kalıcı değişimlere maruz bıraktı. Bu sert bir etkiydi. Eviniz köklü bir değişimden geçti. Ailenizle ilgili kalıcı değişimler yaşadınız. Yuvanızın niteliği değişti. Büyümeyen çocuk muydunuz? Büyüdünüz. Güçlendiniz. Yaşamla bağınız bambaşka bir şekle büründü. 2007'de aynı etki sürüyor. Bu kez 22 Eylül doğumlulara kadar olan Başaklar da büyümeye hazırlanıyor. Köklerinizle bağlarınız değişime uğruyor. Bununla birlikte 2006 da hem Mart ayında oluşan Tutulmalardan etkilendiniz hem de Eylül de. Yakın ilişkileriniz, evliliğiniz, ortaklıklarınız ve düşmanlarınızla olan bağlarınız sınavdan geçti. Birkaç kez sarsıldınız. Yeniden ayağa kalktınız. Güneş Tutulmaları sıçramalar yapmanızı sağladı. Ay Tutulmalarıyla sonuca ulaştınız, sona ulaştınız. 2007'de benzeri koşullar sizi bekliyor olacak. Bu kez yeni başlangıçları 2006 Tutulmalarından farklı bir şekilde yaşayacaksını...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Aslan (Estetik-Güzellik-Bakım)

Burçlar(2007 ASLAN (ESTETİK-GÜZELLİK-BAKIM)

Estetik, Güzellik ve Bakım için özel tarihler Venüs burcunuzda 6 Haziran-14 Temmuz arasında kalacak. Bu estetik ve güzellik işleriniz için mükemmel bir dönem ama sadece bu kadar değil. Venüs burcunuzda bir süre geri gidip tekrar ilerleyecek. 2 kez burcunuzu ziyaret ettiğinde 8 Eylül~9 Ekim aralığında 2 kez şansı bulacaksınız. Bu kadar değil, Yeniay 13 Ağustos'ta burcunuzda doğacak. Kendinizi yenilemek ve istediğiniz değişikliği yaratmak için bu dönemden yararlanmak isterseniz önceden verilmiş bir kararı uygulayın ve pahalı olmasın. Venüs geriliyor olacak. Sahnede olmak, bebek sahibi olmak isteyen Aslanlara önemli tarihler! Yay burcunda dolaşan Jüpiter bu konuda yıl boyunca şans verecek ve sahne perdelerini sizin için açacak. Yinede 9 Aralık Yeniayı 5 gezegenin bebek sahibi olabileceğiniz evde toplanmasıyla mükemmel bir tarih olacak. Bir projeye başlayabilir, isterseniz de bebek sahibi olabilirsiniz. 1 Haziran'da gerçekleşen Dolunay (5 gün öncesi ve sonrası) bir başka önemli tarih. Hazı...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Yukarı Çık