Burçlar

Burçlar(2007 Aslan)

Burçlar(2007 ASLAN)

Aile, yuva, ev alanınızın yöneticisi Plüton aşk, eğlence, yaratıcılık çocuklar alanınızda uzun soluklu yolculuğuna devem ediyor. Yay burcu dost alanınızdır. Çocuklarla ilişkiniz güçlendiriyor, değiştiriyorsunuz. Çocuklarınız oldu ve çocuk sahibi olma konusunda kesin ve katı düşünceleriniz köklü değişime uğradı. Eğlence organizasyonunda kontrolü ele almayı öğrendiniz. Eğlenmekle ilgili düşünceleriniz tamamen değişti. Yaratıcılığınız bir güç şölenine dönüştü. Gösteri dünyasında çalışıyorsanız gücünüzü büyük değişimler ve olaylar sarsamadı. Kendinizi defalarca kanıtladınız sevgili Aslan. Sahnede kalmayı başardınız. Hiç kimse bu sürecin tere yağdan kıl çeker gibi kolay olduğunu iddia edemez. Siz sadece başardınız. Büyük ihtimalle Plüton'un köklü dönüştüren gücünü olumlu kullandınız. Tembel Aslanlar zaten şu anda bu sayfaları okumak yerine TV kumandasının yönetmeni olmayı tercih etmiştir. Çalışan ve gücünü gösterebileceğine inananlarsa 2007’nin sonunda başlayan bir enerjiyle yeni yaratıcı p...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Yengeç (Aşk)

Burçlar(2007 YENGEÇ (AŞK)

Yengeçler Bebekleri ve Aşkı çok sever! Aşka aşık bir burç varsa oda Yengeçtir. Duygu dünyasına geçme yöntemi aşık olmaktır. Yeni bir aşk yaşamak veya bebek sahibi olmak aynı dönemin işidir. Ya odur ya öteki ama ikisi de aynı alanın konusudur. Yengeçler çocukları da çok sever ne de olsa Zodyak'ın anaç kızlarıdır onlar. 10 Kasım'da Akrep burcunda doğan Yeniay (ve 15 gün sonrası) hem bebek sahibi olmak hem de aşka adım atmak için harika bir dönem. Merkür'de 2 gün sonra aynı alanda olacağı için doğru karar vermek, şirin ve zeki bir partner adayıyla tanışmak mümkün olacak. Üstelik Yeniay Mars'la uyum içinde. Yani istediğiniz biri varsa bu dönemde ona ulaşabileceksiniz. Ancak Mars 15'inden itibaren geri gidiyor olacak. Bu nedenle 10-15 arasında harekete geçmeniz de yarar var. 2-8 Kasım bir başka özel dönem; Venüs 5. evinizde yol alıyor olacak. Bundan öncesini öneremiyorum çünkü Merkür geri gidiyor olacak. 2 Mayıs'da Akrep burcunda bir Dolunay oluşuyor. Bu önemli bir tarih zira Venüs yada Mer...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Yengeç (Kişisel Gelişim-Güzellik)

Burçlar(2007 YENGEÇ (KİŞİSEL GELİŞİM-GÜZELLİK)

Ay etkisindeki Yengeçler genellikle duru bir güzelliğe sahiptir. Fakat kırılgan yapıları ,kendilerini beğenmemelerine yol açar. Bu nedenle güzellik ve bakım konuları her zaman ilgilerini çeker. İri göğüslerden kurtulma istiyorsanız 17 Şubat'taki Yeniay uygun olabilir. İlk bu sürede Merkür geri gidiyor. Bu nedenle 13 Şubat'tan hemen önce ameliyatınızı gerçekleştirmeye çalışın. 30 Temmuz'daki Yeniayı önermiyorum çünkü Venüs geri gidiyor olacak. Sadece saçınızla oynamak veya vücut bakımı yaptırmak istiyorsa, 24 Aralık'ta burcunuzda gerçekleşen Dolunay hem kişisel gelişim hem de fiziksel değişim için uygun. tr başka alternatifte 14 Temmuz Yeniayı. Ay sonunda Venüs gerileyeceği için Yeniay dan hemen sonrası uygun. Fazla gecikmeyin! 3 Ocak Dolunayı kişisel gelişim basamaklarında tırmanmanız için uygun hatta mükemmel. 24 Aralık Dolunayı tamamlanma ve sonuca ulaşma açısından önemli ancak Merkür gerilemesine dikkat etmelisiniz. -ALINTI- Burçlar(2007 YENGEÇ (KİŞİSEL GELİŞİM-GÜZELLİK)

Devamını Oku »

Burçlar(2007 Yengeç (Para)

Burçlar(2007 YENGEÇ (PARA)

Para artık gelmeli! Kazandıran tarihler! Finansal konularda sorunlu bir dönemden geçtiniz. Hala tutumlu olmayı öğreniyorsunuz sevgili Yengeç. İşte size gereken kazanabileceğiniz tarihler. 13 Ağustos'da para ve gelirler alanınızda muhteşem bir Yeniay doğuyor. Aynı alanda Satürn hala var ama Venüs, Merkür, Güneş ve ay’da ona eşlik ediyor. 15 sonrasına dek fırsatlarınız olacak. Değerlendirin ve kazanın! 17 Şubat'ta Kova burcunda doğan Yeniay, başkalarının parasından yararlanma fırsatı getiriyor. Sigorta ödemeleri size ulaşabilir, ikramiye veya prim kazanabilirsiniz. Piyango denemeleri için uygun bir tarih bu. 30 Temmuz'da aynı alada gerçekleşen Dolunay beklediğiniz ve almak için çabaladığınız bir telifin, nafakanın veya mirasın size ulaşmasını sağlayabilir. -ALINTI- Burçlar(2007 YENGEÇ (PARA) how to tell if wife has cheated cheat on wife married men dating

Devamını Oku »

Burçlar(2007 Yengeç (Aşk-Sevgi-Mutluluk)

Burçlar(2007 YENGEÇ (AŞK-SEVGİ-MUTLULUK)

2007'de Aşkı bulma, Nişanlanma ve Evlilik İçin Size Özel Tarihler 3 Ocak'da Yengeç burcunda gerçekleşecek Dolunay ilişkinizi sağlamlaştırmanız için bir şans verecek. Sağlamlığından emin olursanız bu tarih evlilik kararı almanız için de uygun. Üstelik Venüs, Merkür ve Güneş' de 7 evinizde yol alıyor olacak. 5-6-7 Ocak evlilik için uygun tarihler. Bununla birlikte karşıt burcunuzda 19 Ocak'ta doğan Yeni Ay dan 2 hafta sonrasına kadar evlilik için uygun. Dilediğiniz hafta sonu evlenebileceksiniz. 2 Mayıs'daki Dolunay aşk ilişkinizi aşk sağlamlığını kontrol edebilmeniz için 2 kez şans verecek. Venüs 8 Mayıs'dan itibaren burcunuzda ilerlerken yeni insanlarla tanışmak ve partnerini yoksa biriyle özel bir yakınlaşma fırsatı bulacaksınız. 14 Temmuz'da burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay son derece güzel etkileri de beraberinde getiriyor. Evlilik, nişan veya ciddi bir ortaklık için mükemmel. Ancak 27 Temmuz'dan itibaren Venüs geriliyor olacağı için bu tarihten önce harekete geçmeniz de yarar var. 10...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Yukarı Çık