Burçlar

Burçlar(2007 Balık (Para)

Burçlar(2007 BALIK (PARA)

Para kazanmak mı? Harcamamayı başarmak mı? Balıkların parayla ilişkisi sorunludur. Kazanma yöntemlerini bilir ve doğru uygularlar ancak harcarken sınır tanımazlar. Bu nedenle her zaman daha fazlasını kazanmaya ihtiyaç duyarlar. Gelirinizi çoğaltmak, yeni gelirler eklemek, yeni bir gelir elde etmek için; 17 Nisan (15 gün sonrası da) Merkür de aynı alanda ve yeni bir gelire imza atmak için son derece uygun bir dönem. zam istemek, yeni müşterilerle anlaşmalar yapmak, ek iş bulmak istiyorsanız bu tarihi kullanabilirsiniz. 11 Ekim de doğan Yeniay size piyango, prim, ikramiye, telif gibi konular da özel şans getirecek. Dilerseniz bu özel tarih, bir çekiliş bileti alarak değerlendirebilirsiniz. Para alanınızın yöneticisi Mars o sırada yaratıcılık alanında dolaşıyor. Telif veya prim alırsanız bu yaratıcı projeleriniz sayesinde olabilir. 26 Eylül Dolunayı bir gelirinizle vedalaşmanıza sebep olabilir. Ya da peşinde olduğunuz bir müşteriye elde etmenize. Bu size ve çabalarınıza bağlı. Sonuç olara...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Balık (Aşk-Sevgi-Mutluluk)

Burçlar(2007 BALIK (AŞK-SEVGİ-MUTLULUK)

2007'de Aşkı bulma, Nişanlanma ve Evlilik için Size Özel Tarihler 29 Ocak- 22 şubat arasında güzellik ve aşk gezegeni sizi destekliyor olacak. Yeni başlangıçlar, tanışmalar, hoşlanmalar, flört için son derece uygun. Ancak ay ortasında Merkür gerileyeceği için yanlış anlamalar ve yanlış aşklara kapılma ihtimalini göz önünde bulundurmalısınız. 3 Ocak'ta Yengeç burcunda gerçekleşen Dolunay beklediğiniz aşka kavuşmanızı sağlayacak. Beklediğiniz, ilgilendiğiniz biri varsa ilişkiye dönüştürebilirsiniz. 3 Mart'ta evlilik alanınızda gerçekleşecek Ay Tutulması evlilik yapmanızı sağlayabilir ancak ben bu tarihi gerilimli açılar hakim olduğu için pek onaylamıyorum. Üstelik Merkür geri gidiyor olacağı için kandırılmaya uygun Balıklar zorlanabilir. 19 Mart'ta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay Güneş Tutulması bir başka evlilik tarihiniz. Ay ve Güneş Plüton'a kare yapıyor olacağı için bu evliliğe güçlü bir aile üyesi karşı çıkabilir. Veya istemediğiniz bir evliliği gerçekleştirmeniz için baskı yap...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Balık (Hediye Seçimi)

Burçlar(2007 BALIK (HEDİYE SEÇİMİ)

Duyarlı, kendini insanlara adamış, sezgileri güçlü, kolay uyum sağlayan balıklar hülyalı bakışlarıyla gizemli heveslere sahiptir. Sanatçı balıklar için ne alırsanız alın mutlu olacaklardır. Felsefi dinlere, meditasyon ve yoga yapmaya büyük eğilimleri vardır. * Tütsü, tütsü tahtası * Sufi müzikleri * Yağlı boya seti * Sanat ansiklopedileri * Elektronik eşyalar * Scanner (tarayıcı) veya printer (yazıcı) * Her çeşit mum ve mumluk * Mutfak robotu, meyve sıkacağı * Ufak biblolar, heykeller * VCD/DVD player ve belgesel koleksiyonu -ALINTI- Burçlar(2007 BALIK (HEDİYE SEÇİMİ) cheaters caught dating for married why men cheat read here how to cheat with a married woman click why do men have affairs Devamını Oku »

Burçlar(2007 Balık (Özel Tarihler)

Burçlar(2007 BALIK (ÖZEL TARİHLER)

2007'DE BALlK'A ÖZEL TARİHLER YILBAŞI ÖNERİLERİ:Yılbaşında Ay İkizler burcunda olacak. İkizler yuva ve aile alanınız. Ortama uymaya akıntıya kapılmaya bayılan Balıklar 2007 yılbaşında evlerinde, aile içinde olmayı tercih edebilirler. Ancak Güneş, Venüs ve Merkür gibi hızlı ve iyi niyetli gezegenler arkadaşlık, dostluk ve davetler alanına yerleşmiş durumda olacak. Evde oturmanızı istemeyen dostlarınız sizi çekip alabilirler ve dinlenme planlarınızı engelleyebilirler. Buna elbette sevineceksiniz çünkü Balıklar yalnız kalmaktan pek hoşlanmaz. Ama ben size başka bir sır vereceğim. Yalnız kalmamak için katılacağınız parti veya evinizde vereceğiniz davet anında Jüpiter ve Mars'da kariyer alanınıza enerji veriyor olacak. Davet sırasında kariyerinizle ilgili fırsat sağlayacak kişilerle tanışabilir veya yakınlaşabilirsiniz. Sadece bu değil bazı kişiler size fırsat sunabilir açıkça onlarla çalışmalarını teklif edebilirler. Hem iş hem eğlencenin konuşulacağı yılbaşı akşamında kendinizi mutlu ve ...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Balık)

Burçlar(2007 BALIK)

Plüton eğitim, seyahat, din ve felsefe alanınızın yöneticisi ve uzun zamandır kariyer alanınızda müthiş dönüşümler yaratıyor. Muhtemelen bunu pek fark etmiyorsunuz ama geçmiş 10 yıla bakarsanız bu konuda herkesten daha fazla değiştiğinizi anlarsınız. Tutarlı bir yol izlemediyseniz bile siz yolun başındaki inançlarınızdan çok başka bir noktadasınız şimdi. 2007'de Balıklar Plüton'un hareketlerinden etkilenmeye devam edecek. Kariyer basamaklarında tırmanıyorsanız hala öğrenecek ve güç-acizlik deneyimleri yaşamanıza sebep olacak pek çok konu var demektir. Öncelikle şunu belirtmeliyim Balık bucunun son 10 gününde doğanlar bu etkiye maruz kalacak. Plüton ölümün gezegenidir. Kariyerinizde geldiğiniz noktayı kaç kere öldürüp yeniden yarattığınızı bir düşünün sevgili Balık. 2007'de Plüton uzun süre geri gidiyor olacak. Ağır gezegenlerin gerileme süreleri uzundur. Plüton'la ilgili bölümü okuyup' Kendinizi hangi dönemlerde güçsüz ve çaresiz hissedebileceğinizi öğrenmelisiniz. Aynı alana yani sosy...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Yukarı Çık