İzmir Bornova Diksiyon Kursları

İzmir Bornova Diksiyon Kursları





Kişinin, konuşma ve davranış tutarlılığını geliştirme sanatı olarak “Diksiyon Eğitimi”, bireyin vazgeçilmez araçlarından biridir. Standart bir düzeyin üstünde çevresini anlamlandıran, bilgiyi yorumlayan ve en önemlisi ifade edebilen  bireyler haline getirme uğraşındaki tüm eğitimcilere yeni ufuklar açabileceğini düşündüğümüz  eğitim programı, katılımcıların konuya ilişkin ilgisini canlandırma amacıyla hazırlanmış bir ön program niteliğindedir.

İzmir Bornova Diksiyon Kurs Tanımı

Bu eğitimde katılımcılara, Türkçenin tüm kurallarını duygu ve düşüncelerine, konuşmalarına katarak, yaşamın en önemli parçası olan konuşmanın etkileyici, vurucu, anlaşılabilir, doğru ve güzel olabilmesi için, kişilere Türkçenin; sahip olduğu ses ahengini, ses kurallarını, cümle yapısını ve sesleme biçimini doğru olarak tanıtmak amaçlanmaktadır. Bu kuralları bilmek toplumda bireyi daha iyi şekilde tanıtarak anlatmak istediklerini en düzgün ve etkili şekilde anlatmasını sağlar.
   
Kimler Katılmalı

Öğretmen ve Öğrenciler

Sınavlara hazırlananlar

Az zamanda çok okumak isteyenler
 
Eğitim Tamamlandığında Kazanılacak Nitelikler

Sesinize duygu katacak,

Nefesinizi kullanarak sesinizi daha etkili kullanacak,

Anlaşılır, daha estetik, daha rahat konuşmaya sahip olacak,

Anlamlı ve alımlı söz söyleme sanatına sahip olacaksınız.
 
İzmir Bornova Diksiyon Kurs İçeriği

Ses -Nefes Teknikleri:

Doğru nefes alma teknikleri

Diyaframdan soluma

Diksiyon – Fonetik

Dil, dudak ve çene tembelliğini giderme

Harf ve kelime telafuzları

Asalak harflerden kurtulma

Konuşma ve dil yanlışları

Hitabet biçimleri

Hazırlıklı, hazırlıksız Konuşmalar

Konuşma heyecanını yenme

Etkin ve akıcı konuşma

İlgiyi canlı tutma


Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Diksiyon eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki  Diksiyon eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Diksiyonu tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Diksiyon eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Antalya Diksiyonu tıklayabilirsiniz.

Bursa’daki Diksiyon eğitimlerimiz    0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Bursa Diksiyonu tıklayabilirsiniz.

Muğla’daki Diksiyon eğitimlerimiz    0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Diksiyonu tıklayabilirsiniz.

Burdur’daki Diksiyon eğitimlerimiz  0248 233 45 45 5 yada   0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Burdur Diksiyonu tıklayabilirsiniz.

İzmir Diksiyon, diksiyon İzmir, İzmir diksiyon kursu, diksiyon Eğitimi İzmir, konuşma Teknikleri İzmir, İzmir diksiyon Sertifika, diksiyon Eğitmeni İzmir, diksiyon Egzersizleri İzmir ve diksiyon Teknikleriyle ilgili tüm bilgileri buradan takip edebilirisiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık