Eğitim Koçu

Eğitim Koçu

Eğitim Koçluğu öğrencinin tüm eğitim ve öğretim yaşamında maksimum performansa ulaşması için koç ile öğrenci arasında kurulan planlı bir gelişim sürecidir ve özel dersin olmazsa olmazlarındandır. Öğrenci koçluğu başarıya doğru yapılan bir yolculuktur. Bu yolculuktaki hedef, öğrenciyi bulunduğu noktadan, istediği, arzuladığı başarılı noktaya taşımaktır. Eğitim Koçluğu her zaman, öğrenci, öğrencinin nerede olduğu ve nereye gitmek istediği hakkındadır. Öğrencinin nerede olduğu ile olmak istediği yer arasındaki boşluğa kritik gedik denir. Öğrenci koçu, öğrencinin bu kritik gediği başarılı ve sancısız bir şekilde geçebilmesi için tüm odağını öğrencisinin üzerinde toplar. Onunla ilgilenir, potansiyelini ortaya çıkarmasına yardımcı olur. Öğrencisi ile motivasyon odaklı çalışmalar yapar.


Eğitim Koçluğunun uygulandığı okullarda, akademik başarının yükseldiği ve disiplin problemlerinin büyük ölçüde ortadan kalktığı gözlenmiştir. Öğrenci koçluğu sistemi; akademik başarıda, eğitim hedeflerinin yerine getirilmesinde, öğrenci problemlerinin çözümünde anahtar yöntemler sunar. Öğretmenlerin öğrencileriyle, ebeveynlerin çocuklarıyla iletişimlerinde pratik ve güçlü bir yol haritası verir.


Eğitim Koçluğu Detayları


Eğitimin ismi:  Eğitim Koçluğu Eğitimi


Bireysel ve en fazla 3 kişilik özel grup çalışmaları – En üst düzeyde başarı


Eğitime katılan herkese Kişiye Özel Olumlama cdleri hediye edilmektedir.


Döküman: Kursa katılan her katılımcıya  Eğitim Koçluğu seminer dokümanları verilecektir


Not: Eğitim Mentörü kesinlikle Terapist veya Psikolog değildir! Eğitim Mentörleri grup ya da bireylerin kendi performansını en mükemmel hale getirmesini sağlamak için Koçluk ve NLP (Neuro Linguistic Programming), EFT, Reiki Vb. teknolojisini kullanmaktadır.


Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.


Eğitim Koçluğu Eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :
 

İzmir'deki Eğitim Koçluğu Eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.


Antalya'daki Eğitim Koçluğu Eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.


Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık