Felsefe

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Şömineler )

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Şömineler )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Şömineler Şömineler uğurlu kabul edilirler ve evde sıcaklık ve iyi duygular yaratırlar. Ancak, aynı zamanda bunlar chi'nin bacadan çıkıp gitmesine de vasıta olurlar. Şöminenin üzerine bir ayna asmak, chi'yi geri yansıtacak, onu odaya geri yollayacaktır. Sık sık kullanılan bir şömine çok fazla enerji yayabilir. Onun yan taraflarım bol yapraklı çiçeklerle takviye etmek bu ısı bolluğunu dengeleyecek, bir yandan da odada estetik yönden hoş bir etki yaratacaktır. Bu basit ayarlama beş ana unsurun yıkıcı devresine dayanır; buna göre, bitkinin temsil ettiği toprak, şöminenin ateşini dengeler. Ama şöminenin yakınma küçük bir ağaç ya da odun kısmı bol bir bitki yerleştirmeyin, çünkü odun (ağaç) unsuru ateşi besler; o zaman odada çok fazla ısı ve ener...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Sanat Eserleri Ve Antikaları Ve Yerleştirilişi )

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Sanat Eserleri VE Antikaları VE Yerleştirilişi )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Sanat Eserleri VE Antikaları VE Yerleştirilişi Antika mobilya dikkatle seçilmelidir, çünkü o eski sahiplerinden kötü chi ile gelebilir. Üstat Govert, bir antikayı satın almadan önce elimizi onun üzerine koyup bir süre sessiz kalmamızı tavsiye ediyor. Eğer bu eski masanın salonunuzda ne kadar muhteşem duracağım düşünmeden, kendinizi nötr bir halde tutabilirseniz bir tepki hissedeceksiniz. Bu belirsiz bir duyum da olabilir, tam bir vizyon da olabilir, ya da o eşyadan iyi ya da kötü titreşimler alabilirsiniz. Her ne hissettiğinize dikkat edin ve size olumsuz bir duygu veren bir şeyi evinize götürmeyin. "Titreşim" testini geçtiği sürece biraz onanma gereksinim duyan bir eşyayı almakta bir sakınca yoktur. Antik mücevher de ayrıca dikkatle seçilmelidir. Müce...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Oturma Odasının Şekli Ve Yerleştirilişi )

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( OTURMA ODASININ ŞEKLİ VE YERLEŞTİRİLİŞİ )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, OTURMA ODASININ ŞEKLİ VE YERLEŞTİRİLİŞİ Oturma odası sokak kapışma yakın olmalı ve ondan daha alçak seviyede değil, aynı düzeyde olmalıdır. Eğer oturma odanız sokak kapınızdan daha aşağı bir seviyede bulunuyorsa, tavana doğru parlak bir ışık yerleştirin. Bu chi'yi yükseltecektir, aksi takdirde chi yükselemeyecek ve odada düz- gün bir biçimde dolaşamayacaktır. Eğer oturma odanız L şeklindeyse, ayrı oturma alanları oluşturmak için katlanan bir paravana ya da saksı çiçekleri kullanın ve mobilyayı ayrı sohbet grupları şeklinde düzenleyin. Böylece, bir uçunda sarkan bir eki ya da bıçak kısmı olan bir oda yerine, iki odanız olacaktır. Koltuklar ve sandalyeler asla çıkıntılı kirişlerin altına yerleştirilmemelidir, çünkü bu yapılar altları...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( Mobilyanın Düzeni )

 Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( MOBİLYANIN DÜZENİ )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, MOBİLYANIN DÜZENİ Oturma odasına kanepeleri, kahve masalarım ve sandalyeleri yerleştiriş biçiminiz, konuklar arasında sıcaklık ve paylaşmayı teşvik edebilir ya da anlaşmazlık ve sürtüşmeye yol açabilir. Örneğin, aralarında hiçbir eşya bulunmadan yüz yüze oturan konuklar birbirlerine karşı zıtlık hissedebilir ve birçok konuda fikir ayrılığına düşebilirler. Ama, eğer ortalarında paylaştıkları bir masa varsa, belki daha ortak şeyleri bulunduğum! hissedebilir ve birbirlerine karşı daha nazik davranabilirler. Bu düzenleme ayrıca rahatlık ve konukseverlik açısından da uygundur. Oturma durumunu ev sahiplerinin sırtları kapıya ya da pencereye dönük olmayacak şekilde ayarlamalısınız. Ev sahipleri sağlam duvarların desteğine sahip olmalıdır ki konukse...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( Oturma Odasi Ve Ailenin Hedefleri)

 Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( OTURMA ODASİ VE AİLENİN HEDEFLERİ)

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, OTURMA ODASİ VE AİLENİN HEDEFLERİ Evinizdeki her odanın güneydoğu bölgesi zenginlik beklentileriniz! yönetse de, oturma odanızın güneydoğu kısmı en güçlü ve önemli zenginlik bölgesidir. Odanın genel koşuşturması chi akışım çok güçlendirir ve bu güçlü chi odanın zenginlik bölgesinden geçerken çok çarpıcı bir etki yapabilir. Şunu unutmayın ki "zenginlik" sözcüğü her zaman parayı ifade etmez. Oturma odasında "zenginlik", ailenin asıl ilgi alanım, aileye coşku veren ya da ana odağım oluşturan şeyi ifade edebilir. Belki ailenin "zenginliği" iyi arkadaşların bolluğu ve aktif bir sosyal yaşamdır. Belki bu açık havada gezmek ve kamp kurmaktır. Ya da belki işte veya okulda basan ailenin en büyük tutkusunu oluşturmaktadır. Grubun dikkati her neyin üze...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Yukarı Çık