Felsefe

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( Bagua’Nın Temel Unsurları )

  Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( Bagua’nın Temel Unsurları )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Bagua’nın Temel Unsurları Feng shui'nin temel gereçleri, bagua'nın esas unsurları çevremizdeki doğal dünyadan gelir: pusulanın yönleri; beş ana-unsur; ve bir günbatımının ateşli kızılından, yeni bir yaprağın soluk yeşiline kadar doğanın renkleri. Bu doğal gereçleri dikkatli bir biçimde kullanarak çevrenizle uyum kurabilir ve bunun sonucunda ortaya çıkacak sağlık, mutluluk ve başarının tadım çıkarabilirsiniz. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şeh...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( Alıştırma)

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( Alıştırma)

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Alıştırma Feng shui'nin sizin için ne kadar iyi işleyeceği, sizin kişisel hedefleriniz üzerinde ne kadar dikkatle odaklandığınıza bağlıdır. Şimdi lütfen aşağıdaki sorulara bir göz atıp, yanıtlarınızı derin bir biçimde düşünün. * Sabahtan yataktan dinlenmiş, tazelenmiş, güne başlamaya hazır bir biçimde mi kalkıyorsunuz? * Ailenizde kronik sağlık sorunları yaşayan kimse var mı? * Eşiniz ya da sevgilinizle ilişkiniz size tam bir doyum veriyor mu? * Aile üyeleri sizin istediğiniz kadar iyi geçiniyorlar mı? * Bir çocuk sahibi olmaya çalışıyor musunuz? * îşiniz ya da mesleğiniz istediğiniz kadar iyi gelişiyor mu? * Çalışma masanızın basma geçtiğinizde kendinizi verimli ve iyi iş görebil...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi (Feng Shui'Yi Uygulamaya Başlama )

  Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi (Feng Shui'yi Uygulamaya Başlama )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Feng Shui'yi Uygulamaya Başlama Feng shui'yi uygulamaya başlamadan önce, sadece evinize ve eşyanıza değil; tüm yaşam koşullarınıza bakmanız ve kişisel ya da mesleki yaşamınızda ne' yönde ve niçin değişiklikler yaratmak istediğinizi saptamanız gerekir. Önümüzdeki bölümlerde, evinizin değişik bölümleriyle ilgili feng shui uygulamalarım gözden geçirirken, bir yandan da bu hedefleriniz! saptamanız önemlidir. Sonra, chi'yi yaşamınıza azami derecede yararlı olacak biçimde ayarlamanıza yardımcı olmaları için uygun yönleri bulabilir, renkleri, ana- unsurlan ve diğer vasıtaları kullanabilirsiniz. Bir feng shui çaresin! uygulamaya başlamadan önce sorununuzu ve hedefiniz! doğru bir biçimde saptamalısınız. işte size bu konuda birkaç tavsiye: ...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( Bagua Haritası)

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( Bagua Haritası)

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Bagua Haritası Otuz dördüncü sayfada göreceğiniz feng shui haritası I Ching' den kaynaklanan Bagua haritasına dayanır. Bu harita, önümüzdeki bölümlerde evinizdeki feng shui uygulamasını anlatırken bizim rehberimiz olacaktır. Bagua'nın sekizgen şekli, yin/yang sembolünü içerir ve onun sekiz kenarı, pusuladaki sekiz ayrı yönü temsil eder. Bu yönler, meslek, bilgi, sağlık, zenginlik, ün, evlilik, çocuklar ve bize yardım eden kimseler gibi temel yaşam alanlarım yönetir. Her bir pusula yönü, etki alanı içinde -renkler, mevsimler, sayılar ve hayvanlar gibi- diğer unsurları içerir. Siz bu farklı unsurları dengeli ve uyumlu bir biçimde düzenleyerek kaderiniz! yönlendirebilirsiniz. Dört ana pusula yönü -güney, batı, kuzey ve doğu- beş ana-unsurdan ...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi (Renkler)

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi (Renkler)

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Renkler Renk, herhangi bir dekorasyon semasının en önemli veçhelerinden biridir ve çoğunlukla bir evde gözünüze çarpan ilk şeydir. O bir odayı daha geniş ya da daha küçük, daha sıcak ya da daha soğuk, neşeli ya da kasvetli gösterebilir. Renk, bir odanın görünümünde olduğu gibi, verdiği duyguda da etkili olduğundan, herhangi bir odanın feng shui'sinde önemli bir unsurdur. Renk seçimi de çok kişisel bir şeydir. Aşağıda göreceğiniz gibi, feng shui uygulaması için renk seçerken, bu renkler hem amacınıza hem de zevkinize hizmet edecek kadar bir çeşitlilik sunmaktadır. Bir odayı, orada yer alacak faaliyete -uyumaya, çalışmaya, yemek pişirmeye ya da eğlenmeye- uygun renk tonlarında dekore edin. Ya da orada erişmeyi umduğunuz hedeflerinize karşılık ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Yukarı Çık