Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Güçlendirici Şeyler)

 Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Güçlendirici Şeyler)

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Güçlendirici Şeyler

Yatak odanızı düzenleyip dekore etmeden önce, l. Bölüm'de ana hatlarıyla belirttiğiniz arzu ve amaçlarınızı yeniden gözden geçirin. Sizin ya da ailenizin diğer üyelerinin ya- tak odalarına yerleştireceğiniz bazı güçlendirici şeyler bu kişisel isteklere erişmenize yardımcı olabilir.

Bir çocuğun ya da öğrencinin yatak odasının kuzeydoğu köşesini güçlendirmek, onun okuldaki başarısını artırabilir. Yeşil-mavi kuzeydoğuya tekabül eden renktir; yani, odayı çok parlak olmayan bir türkuaz rengine boyayabilirsiniz. Ana renkler bir çocuğun odası için iyidirler, ama eğer bu çocuk aşın aktif (hiperaktif) olma eğilimindeyse ya da uyumakta zorlanıyorsa, o zaman yatıştırıcı pastel tonlar daha uygun olur. Bu odayı kuzeydoğu yönüne tekabül eden 8 sayısıyla da güçlendirebilirsiniz. Duvara asacağınız yeşil-mavi renklerde sekiz doğa manzarası çocuğunuzu büyüleyecek, odayı güzelleştirecek ve hem renkleri hem de sayıları içeren bir güçlendirici olacaktır.

Eğer yatak odanızın bir köşesini "çalışma yeri" olarak kullanıyorsanız, masanızı odanın kuzeydoğu kısmına koyarak entelektüel yetenekleriniz! artırabilirsiniz. Öte yandan, masanızı kuzey duvarının önüne de koyabilirsiniz, çünkü kuzey iş başarısını direkt olarak etkileyen yöndür.

Sabah uyandığınız zaman karşınızda çekici bir manzara görmek çok iyi bir etki yapar. Hepimiz gözümüzü açtığımızda güzel bir dağ, kır ya da deniz manzarası görecek kadar şanslı olmayabiliriz, ama yine de gözlerimizi güzel bir sanat eserine, bitkiye, çekici kıvrımlara sahip bir perdeye ve hatta, en sevdiğimiz kitaplarımıza açmamızı sağlayabiliriz.

Ve gözlerimizi kapattığımız zaman, arzu ve amaçlarımız üzerinde meditasyona (tefekküre) dalmaktan daha iyi bir şey yapamayız. Feng shui'de, hedeflerimize ulaşmamız için bilinçli niyete sahip olmamız önemlidir ve onlar üzerinde meditasyon yapmak bu niyeti odaklamanın mükemmel bir yoludur. Bu arzu ve amaçlan bir kağıda yazıp, kağıdı yatağınızın başucunda tütün ki ışığı söndürmeden önce o notlara son kez bakabilesiniz.

Otuz dokuz yaşında ve on yıldır evli olan Anne Marienin bir türlü çocuğu olmuyordu. Bu çift mutlu bir beraberliğe, iyi bir işe, kentin güzel bir köşesinde büyük bir eve ve iyi dostlara sahipti, yani yaşamlarının diğer alanlarında işler yolunda gidiyordu. Bir gün bir partide, Anne Marie bir Çinli arkadaşına bir çocuk sahibi olabilmek için her yolu denemeye hazır olduğunu söylediğinde, arkadaşı ona bir feng shui uzmanına başvurmasının yararlı olabileceğini söyledi.

Çiftin en sonunda evlerim çağırdığı feng shui uzmanı direkt olarak yatak odasına gitti. Onun önerisiyle. Anne Marie ve kocası, yatağı odanın güneybatı köşesine, yani evliliği ve anneliği yöneten köşeye çektiler. Sonra, odayı güneybatının rengi olan sarıya boyadılar. Çocukları yöneten batı duvarına beyaz çerçeveli yedi resim astılar; çünkü bu yönün sayışı 7, rengi de beyazdır. Hatta, mümkün olduğunca çok uğurlu sembolü içermesi için batı duvarının önüne -Çin mitolojisinin batıya yerleştirdiği hayvan olan- iri bir oyuncak kaplan koydular. Bugün bu hayvan, bir yıl sonra doğan oğulları Gus 'un karyolasında duruyor...

(feng shui, feng shui dekorasyon, feng shui bedroom, feng shui tips, feng shui renkler, feng shui nedir, feng shui felsefesi, www feng shui com, www feng shui, feng sui, kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel başarı)

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




feng shui, feng shui dekorasyon, feng shui bedroom, feng shui tips, feng shui renkler, feng shui nedir, feng shui felsefesi, www feng shui com, www feng shui, feng sui, kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel başarı)
open my husband cheated with a man how to know if wife has cheated
cheaters caught my husband cheated why men cheat
abortion pill where to buy how is the abortion pill surgical abortion process

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık