Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( Beş Ana-Unsur)

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( Beş Ana-Unsur)

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Beş Ana-Unsur

îyi feng shui yaratmanın ya da kötü feng shui'yi düzeltmenin en iyi yollarından biri, evinizde ve işyerinizde beş ana-unsuru akıllıca kullanmaktır. Bu beş ana-unsuru uygun pusula yönlerinde karıştırmak, ayırmak ve düzenlemek, evinizde feng shui ayarlaması yapmanın temel yöntemlerinden biridir.

Bu ana-unsurlar ya yaratıcı ya da yıkıcı bir devre içinde etkileşirler, ve onların evinizde temsil ediliş tarzları çevrenizin hassas dengesini etkiler.

Yaratıcı devre içinde, yanan odun (ağaç) ateşi besler;

ateş, küllerinden toprak üretir; sonra, toprak maden cevheri oluşturarak metal yaratır; metal, yüzeyindeki buğulaşmadan su meydana getirir; ve su da bitkileri ve ağaçları yaratıp besler.

Yıkıcı devre içinde ise ateş metali eritir; metal ağacı keser; ağaç toprağı çürütür; toprak suyu bulandırıp çamurlandırır; su ise ateşi söndürür.

Kadim Çin'de, şanssızlık ve doğal felaketlerin bu yaratıcı devrenin engellenip bozulmasından kaynaklandığı düşünülürdü. Siz belki bu devreyi bozarak muazzam ölçekte felaketler meydana getiremezsiniz, ama yıkıcı bir devre yaratarak, farkında olmadan kişisel ve mesleki yaşamınızın bazı bölümlerini altüst edebilirsiniz. En azından, yaratıcı devreyi en yararlı biçimde kullanmayarak olumlu bir şeyleri kaçırabilirsiniz.

îşte, yaratıcı ve yıkıcı bileşimlere örnekler:

• Ateş, kırmızı renk, ün, servet, kısmet ve şenlik güney yönüyle ilişkilidir. Eğer şansınızı ve servetinizi artırmaya, ün kazanmaya ya da yaşamınıza biraz daha şenlik katmaya çalışıyorsanız, oturma odanızın ya da iş yerinizin güney duvarına kırmızı mumlar koyun.

• Öte yandan, su ateşi söndürür. Odanın güney taratma akvaryum, yapay bir pınar koymayın ya da içinde göl, deniz gibi su bulunan bir resim asmayın. Bu bölgede şansınızı artırmak için ateş unsurunu kasten vurgulasanız da vurgulamasanız da, buraya su koymak, sizin güneyin sunduğu iyi şeyleri kazanma şansınızı söndürecektir.

• Doğu duvarına pirinç şamdan, kurşun ve kalay alaşımı tabaklar ya da gümüş eşya gibi metal eşyalar koymaktan kaçının. Yıkıcı devre içinde, metal, doğunun unsuru olan ağacı keser; ve bu ailenizin kuvvetim ya da bağlılık duygusunu dağılıp çözülmeye götürebilir.

• Batı, çocuklarla yakından ilişkili yön olduğundan, küçük bir çocuğun yatak odasının batı duvarına (bir lamba, heykel ya da resim çerçevesi gibi beyaz ve metal bir şey koyarak, onun chi'sinin olumlu bir biçimde gelişmesine yardımcı olabilirsiniz. Olumlu feng shui oluştururken eğlenmeye ve yaratıcı olmaya çalışın. Hedefleriniz ve ilgi alanlarınız sizi bireysel gereksinimlerinize uygun feng shui ayarlamalarına götürecektir

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




feng shui, feng shui dekorasyon, feng shui bedroom, feng shui tips, feng shui renkler, feng shui nedir, feng shui felsefesi, www feng shui com, www feng shui, feng sui, kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel başarı)
cheater link go
infidelity reason why husband cheat read here
how to cheat on husband find an affair signs of infidelity
why do women cheat on their husbands do all women cheat open

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık