Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( Evinizin Konumu)

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( Evinizin Konumu)

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Evinizin Konumu

Chi'nin bedeninizde ve evinizdeki deveranı hayatınızda muazzam bir etki yapar. Chi her yerde mevcuttur ama akışına ve hızına bağlı olarak yararlı ya da zararlı biçimlerde var olabilir. Özgürce akan, engelsiz bir biçimde deveran eden chi olumlu bir etki yaparak, yolu üzerindeki her şeye yaşam enerjisi verir. Engellenmiş ve durgunlaşmış chi ya da çok hızlı akan chi sizin esenliğiniz üzerinde olumsuz bir etki yapabilir. îyi chi elde etmek ve onun akışım yönlendirmek, feng shui'nin hedefinin büyük bir kısmım oluşturur.

îyi chi'yi nasıl çekeceğiniz! bir kez anladıktan sonra, onun akışım, yararlı ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak biçimlerde yönlendirebilirsiniz. Ve kötü chi'ye neyin neden olduğunu bildiğiniz zaman, sizin ya da ailenizin yaşamında zorluklar yaratan akış modellerim düzelterek sorunları halledebilirsiniz. Chi doğanın bir gücüdür, yaşam soluğudur. Doğal dünyanın kuvvet bularak büyüdüğü ya da doğanın evin içine yansıtıldığı durumlarda chi de zenginleşecektir. O zaman, chi'nin pürüzsüz bir biçimde aktığı yerde doğanın dengesi kurulmuş olacaktır.

Chi'nin sizi nasıl etkilediğim tayin etmek için evinizin çevresine bakın. Sağlıklı çimler, ağaçlar ve bahçe manzarası, temiz tutulan avlular ve iyi bakımlı evler veya apartmanlar chi'nin iyi bir biçimde aktığının ve yin ve yang'in dengede olduğunun göstergeleridir. Sararmış çimler, bodur kalmış ağaçlar ya da bakımsızlıktan harap olmuş binalar, chi'nin burada çok hızlı aktığının ya da engellenmiş ve durgunlaşmış olduğunun göstergesi sayılabilirler.

iyi komşular da sizin çevrenizde olumlu chi'nin aktığının bir başka göstergesidir. Dost ve yardımsever insanlarla çevrili olmak sağlıklı chi'nin yararlarından biridir, iyi komşular sadece iyi chi'yi yansıtmakla kalmaz, birbirlerine yardımcı ve göz kulak olarak da bu enerjinin sürmesine hizmet ederler.

Eğer evinizin çevresinde gördüğünüz manzara iyi görünmüyorsa ve olumlu bir duygu vermiyorsa umutsuzluğa kapılmayın. Evinizin dışında canlı, engelsiz akan bir chi yaratmak için, eski eviniz! onarmaktan, bahçenizi düzenlemeye kadar bu konuda yapabileceğiniz çeşitli düzenlemeler vardır. Evinizin çevresinde, chi akışına yardımcı olacak koruyucu tepeler ve yumuşak kavisler çizerek akan bir dere olması ille de gerekli değildir. Bu doğal unsurların sağladıkları avantajları sembolik olarak kazanmanın yolları vardır.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




feng shui, feng shui dekorasyon, feng shui bedroom, feng shui tips, feng shui renkler, feng shui nedir, feng shui felsefesi, www feng shui com, www feng shui, feng sui, kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel başarı)
dating for married read want my wife to cheat
infidelity why wifes cheat read here
wife cheat click read
reasons why women cheat why are women unfaithful why most women cheat

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık