Feng Shui Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( Nereden Kaynaklanmıştır,Nasıl İşler)

Feng Shui Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( Nereden Kaynaklanmıştır,Nasıl İşler)

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Nereden Kaynaklanmıştır, Nasıl İşler

Feng shui bize, kader diye bilinen bu semavi satranç oyununda biraz avantaj kazanma şansı sunar. Geomansi adıyla da bilinen feng shui, insanın, kaderim iyi yönlendirmek amacıyla fiziksel çevresini düzenlemesini içeren kadim bir sanattır.

Feng shui'nin hedefi, evinizin içindeki ve çevresindeki nesneleri uygun biçimde düzenleyerek, evrenin iki zıt fakat birbirini tamamlayan gücü, yin ve yang güçleri arasındaki dengeyi sağlamaktan daha aşağı bir şey değildir. Bu kitapta, kişisel çevrenizde denge ve uyum yaratmak için renklerin ve şekillerin yanı sıra, beş ana unsuru -toprak, su, ateş, metal ve ağacı- birbirleriyle kaynaştın? uyuşturmayı öğreneceksiniz.

Feng shui'yi sanat ile bilim arasında bir geçiş olarak düşünün -kökleri çevrebilim, estetik bilimi, felsefe, astroloji ve iç mimaride bulunan bir geçiş. O rasyonel düşünce ve katı mantığın sınırlarım aşar, ama bununla birlikte, sağduyu ve bilimsel gözlemde sağlam bir biçimde köklenmiştir. San

Franciscolu iç mimar Joan Malter Osburn, olayı şu şekilde koymaktadır: "Bu bir yerde fiziksel olduğu gibi psikolojik olarak da kendini rahat hissetmektir. Güzel görünen ve işlevsel bir oda iyi feng shui'ye de sahip olacaktır."

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




feng shui, feng shui dekorasyon, feng shui bedroom, feng shui tips, feng shui renkler, feng shui nedir, feng shui felsefesi, www feng shui com, www feng shui, feng sui, kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel başarı)
cheaters caught dating for married why men cheat
infidelity reason why husband cheat read here
click an abortion pill open

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık