Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( Yatak Odası )

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi ( Yatak  Odası )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Yatak Odası

Feng shui prensiplerine göre, yatak odası evdeki en önemli odadır, çünkü nerede ve nasıl uyuduğunuz yaşamınızı büyük ölçüde etkiler. Eğer yatak odanızda kendinizi sakin ve rahat hissediyor ve uygun biçimde dinlenebiliyorsanız, bunun yararlarım çeşitli biçimlerde görebilirsiniz. Bolluk, sağlık ve evlilikte mutluluk iyi bir feng shui'ye sahip bir yatak odasıyla güçlendirilebilir.

Hayatınızın üçte birini yatak odasında geçirirsiniz -yatak odanızda uyur, kitap okur, sevişir ya da başka hiçbir odanın sağlayamayacağı bir mahremiyet içinde inzivaya çekilebilirsiniz. Yatakta yatarken dinlenmekten daha fazla bir şey yaparsınız, ertesi gün dış dünyaya çıkıp işlev yapabilmek için gerekli gücü kazanır ve ruhen tazelenirsiniz.

Yatak odanızın gerçek ruhunuzu yansıtmasını istersiniz. Bu oda, evinizdeki en kişisel, ve kendinizi en güvenli ve rahat hissettiğiniz odadır. Burada ne kadar savunmasız olduğunuzu düşünün. Çevrenizde nelerin olup bittiğinden habersiz ve korunmasız bir biçimde uyursunuz.

Yaygın bir inanışa göre, biz uyurken ruhumuz astral katta gezinip kendini yenilemek üzere bedenimizi terk eder, ki buna Batı'da çoğu insan rüya görmek der. Bu konuda nasıl düşünürseniz düşünün, şunu bilin ki bilinçli zihniniz geceleri uykuya daldığında, çok daha önemli olan bilinçaltı devreye girerek, psişenizin yararına olmak üzere duygularınızı, anılarınızı ve deneyiminizi yeniden yaratır ve yeniden düzenler.

îyi işlev yapabilmeniz için bilinçli ve bilinçaltı zihniniz arasındaki hassas etkileşim çok önemli olduğundan, yatak odanızı büyük bir dikkatle düzenleyip dekore etmeniz, feng shui prensiplerine mümkün olduğunca çok uymanız gerekir. Bunu yaptığınız zaman, bu önemli odadan azami yararları sağlarsınız.

(feng shui, feng shui dekorasyon, feng shui bedroom, feng shui tips, feng shui renkler, feng shui nedir, feng shui felsefesi, www feng shui com, www feng shui, feng sui, kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel başarı)

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




feng shui, feng shui dekorasyon, feng shui bedroom, feng shui tips, feng shui renkler, feng shui nedir, feng shui felsefesi, www feng shui com, www feng shui, feng sui, kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel başarı)
online women who cheat on their husbands when your husband cheats
dating for married cheat on husband want my wife to cheat
abortion pill where to buy how is the abortion pill surgical abortion process
reasons why women cheat beautiful women cheat why most women cheat

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık