Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Çalışma Odanız VE İş Yeriniz )

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Çalışma Odanız VE İş Yeriniz )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Çalışma Odanız VE İş Yeriniz

Nasıl, evinizin feng shui'si sağlığınızı, mutluluğunuzu ve zenginliğinizi etkileyebiliyorsa, çalışma odanızdaki ya da iş yerinizdeki uygun feng shui de sizin konsantrasyonunuzu, yaratıcılığınızı ve zihinsel yeteneklerinizi etkileyecektir, îşte bu yüzden, iş yerinin yerleşim düzeni ve masanızın konumu sizin akademik, mesleki ya da ticari başarılarınızı doğrudan etkiler.

Evdeki çalışma odanızı, ister bir işi idare etmek, ister faturaları ödemek, isterse okuyup araştırma yapmak için kullanıyor olun, bu odadayken berrak bir biçimde düşünebilmeniz, konsantre olabilmeniz gerekir. Masanızın konumu da dahil olmak üzere, bu yerin feng shui'si tüm sonuçları kuvvetle etkileyecektir: böylece siz başarılı olabilir ya da güçlüklerle karşılaşabilirsiniz, saygı görebilir ya da istismar edilebilirsiniz, iyi ya da kötü kararlar verebilirsiniz.

Çalışma odanız ister evde, isterse başka bir yerde olsun, elinizden geleni yapmanız bir çalışma ortamında çok önemlidir, çünkü çabalarınızın sonuçlan sürekli olarak siz, patronunuz, iş arkadaşlarınız ya da müşterileriniz tarafından ölçülür. Feng shui prensiplerinin uygulanmasının bir iş yeri ortamında en ödüllendirici sonuçları vermesinin nedenlerinden biri de budur.

Güney Californiah bir senaryo yazarı olan Sharon, evini yeniden dekore ederken, eve bitişik bir çalışma odası yaptırdı. Daha önceki çalışma odasında gayet iyi çalışıyordu. Ancak, geçen yıllar içinde bu oda bir eşya deposu haline geldiğinden, bu değişikliği yapmaya, daha geniş bir yerde çalışmaya karar vermişti. Ne var ki bir süre sonra bu yeni odada çalışmak bir yana, oturmak bile istemez oldu. Bu yüzden işini sürekli ağırdan alıp ertelemeye başladı.

Bir süre sonra, bir iç mimar arkadaşı Sharon 'a bir feng shui uzmanı ile görüşmesini tavsiye etti. Eve gelen uzman, eve bitişik yapılan bu yeni çalışma yerinin enerji ya da chi akışından yoksun kaldığım, çünkü evin ek kanat bölümünde, yani, "sarkan" bölümünde bulunduğunu söyledi. Ev yeterince geniş olduğundan, çözüm, yeni yeri bırakıp eski odaya geri dönmekti. Yeni oda ise daha az enerjinin, yani daha az chi 'nin gerekli olacağı bir kütüphane ve okuma odasına dönüştürüldü.

Daha sonra, dekoratör ve feng shui uzmanı birlikte, eski çalışma odasını Sharon'un yaratıcılık işine daha yardımcı olacak şekilde yeniden düzenlediler. Yapılacak ilk iş karışıklık ve yığınları temizlemekti. Bu chi'nin deveranına yardımcı oldu ve Sharon 'un dikkati dağılmadan projeler üzerinde odaklanmasın! ve berrak bir biçimde düşünmesin! sağladı. ikinci iş olarak, Sharon'un çalışma masasını odanın güneydoğu köşesine koydular; bu, Sharon'un çalışma masasında otururken zaman zaman (gelişme, gençlik ve refahı yöneten) doğuya, zaman zaman (zenginlik ve yaratıcılığı yöneten) güneydoğuya ve (ün, kısmet ve içtenliği yöneten) güneye bakmasını sağlayacaktı. Tüm bu nitelikler şimdi Sharon'un yazarlığına kanalize olmuşlardır.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




feng shui, feng shui dekorasyon, feng shui bedroom, feng shui tips, feng shui renkler, feng shui nedir, feng shui felsefesi, www feng shui com, www feng shui, feng sui, kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel başarı)
infidelity reason why husband cheat read here

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık