Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Evinizin Şekli )

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Evinizin Şekli  )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Evinizin Şekli

Evinizin ya da apartmanınızın şekli de yaşam alanınızın feng shui'sini etkiler. Kare ya da dikdörtgen evler en uğurlu evler olarak kabul edilirler, çünkü onlar ana kat planının dışına "sarkan" bölümler içermez ve tüm gerekli kısımları kapsarlar. Feng shui uzmanları, düzensiz şekilde inşa edilmiş evlerde oturmamamızı tavsiye ederler, çünkü böyle evlerde, özellikle "sarkan" bölümde yaşayan kişiler zarar görebilirler. Sarkan bir odada yaşayan kişi, ev balkının normal etkileşiminden kopacak, bu da zayıf çalışma alışkanlığından, küçük sağlık sorunlarına ve daha ciddi şanssızlıklara kadar birçok soruna neden olabilecektir. Bu kişi, ailenin korumasından ve ayrıca yararlı chi'nin deveran yolundan ayrı düşmüş olacaktır.

Özellikle L şeklinde bir ev ya da oda uğursuz kabul edilir. Bu asimetrik L şekli, noksan bir dikdörtgeni, yani noksanlık niteliğim ima eder; bazı önemli unsurları eksik olan bu yapı dengesizdir. Feng shui'de uyum ve denge idealdir ve simetrik şekiller bu nitelikleri yansıtırlar.

Bir L şekli, ayrıca, bir et satırım da ima eder. Burada uzun duvar satır sapım, kısa bölüm de bıçağı temsil eder. Bu vahşi imge, "bıçak" kısmına yakın oturan kişi üzerinde olumsuz bir etki yapabilir. Satır şeklindeki bir odanın ya da evin bu kısminin "bıçak" bölümüne bir yatak, bir ocak ya da çalışma masası koymaktan kaçının. Bir evin "bıçak" kısmım, ev halkından birinin yatak odası olarak kullanmaktan kaçınmaya çalışın. Devamlı olarak bıçak bölgesinde uyuyan ya da

çalışan bir insan kaza geçirmeye eğilimli, sinirli ve diken üstünde olacaktır. Eğer odanın bıçak bölümüne yatak, ocak ya da çalışma masası gibi önemli bir eşya yerleştirmekten kaçınmanız mümkün olmuyorsa, o zaman söz konuşu eşyanın üzerine bir ayna asın; böylece onu kesici bölgeden odanın nispeten güvenli kısınma çekmiş olursunuz.

L şeklinde bir evin dengesizliğim düzeltmek için, açık kısma bir ağaç, bir bayrak direği ya da bir projektör ışığı yerleştirerek dikdörtgeni tamamlayabilirsiniz. Her türlü düzensiz biçimde inşa edilmiş yapının boşluklarım, eksik alanlarını bu yöntemle "doldurabilirsiniz."
DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




feng shui, feng shui dekorasyon, feng shui bedroom, feng shui tips, feng shui renkler, feng shui nedir, feng shui felsefesi, www feng shui com, www feng shui, feng sui, kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel başarı)
my boyfriend cheated on me with a guy my wife cheated read
my boyfriend cheated on me with my mom click click
women who love to cheat read read

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık