Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Karışıklık VE Düzen )

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Karışıklık VE Düzen )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Karışıklık VE Düzen

Eğer masanızın çevresine kitaplar, kağıtlar ve faturalar yığılmışsa, bu berrak düşünmenizi ve yaratıcılığınızı engeller. Feng shui uzmanı Louis Audet'e göre, ofîsinizdeki konu dışı, yabancı tüm nesneler size. "Bana bak! Bunu oku! Bunu öde!" diye mesajlar yollamaktadır. Odanızı karışıklıktan uzak tutmak yaratıcılığınız için olduğu gibi konsantrasyonunuz için de çok önemlidir. Dikkatiniz! dağıtan şeyleri ortadan kaldırmanız tüm başarınızı artıracaktır.

Californialı bir ilkokul öğretmeni olan Steve, evdeki çalışma odasını feng shui prensiplerine göre düzenleyerek mali durumunu düzeltmiştir. "Çalışma odam berbat bir karışıklık içindeydi, mali durumum da öyle," diyor Steve. "Ama sonra bu karışıklığı düzeltip odayı yeniden düzenledim ve "zenginlik" köşesine bir akvaryum yerleştirerek özel bir dikkat gösterdim. Şimdiye dek mütevazi ama olumlu sonuçlar aldım. Belki çok daha zengin değilim, ama daha organize bir haldeyim ve mali durumum üzerinde daha fazla kontrole sahibim."

Feng shui ile mali durum arasındaki ilişki, çok daha büyük ölçekte, çok-uluslu şirketlerin binalarında görülebilir. Hong Kong'daki Hongkong ve Shanghai Bankacılık Şirketi' nin merkez binası feng shui prensiplerinin büyük ölçekte uygulanışını ünlü bir örneğidir. Dünyanın en ileri teknolojiye sahip gökdelenlerinden biri kabul edilen bu kırk yedi katlı bina en sıkı feng shui prensiplerine göre konumlandırılmış ve inşa edilmiştir. Birçok ziyaretçi, çarşı yerinden asıl bankacılık katma çıkan yürüyen merdivenlerin garip açısına hayretle bakar. Bu yürüyen basamaklar rasgele yerleştirilmiş görünmektedirler, oysa onlar binanın içinde chi'yi ve zenginliği eşit olarak taşıyacak şekilde yerleştirilmişlerdir. Dahası, bu binanın denize bakması ve arkasına da Victoria Tepesi'ni almış olması bir rastlantı değildir; bu doğal oluşumlar bu dev şirkete hayırlı yararlarım bahşetmektedirler. Burada, arkadaki dağ bu şirketin iş girişimleri için destek ve koruma sağlarken, öndeki okyanus zenginliği binaya akmaya davet etmektedir.

Evdeki çalışma odanızda siz böyle bir okyanusun lüksüne sahip olamayabilirsiniz, ama evinizin ön tarafında bulunan bir pınar ya da fıskiyeli bir havuz aynı etkiyi yaratacaktır. Arizona, Phoenüc'de bulunan bir Motorda ofisi, Asyalı Amerikalı müdürlerinden birinin tavsiyesi üzerine, giriş kapısının iki yanma iki küçük şelale yerleştirmiştir ve şimdi satış grafiğindeki büyük yükselişle övünmektedir.

Dünyanın birçok yerindeki ciddi iş adamları, iş yerinde uyum ve denge sağlamak için feng shui prensiplerim kullanmanın, karşılığında kendilerine "büyük kar hisseleri" ödediğim öğrenmişlerdir. Evde yalnız başınıza ya da büyük bir şirkette çalışmanız önemli değildir; meslek yaşamınız ve genel olarak işiniz, refah ve canlılık açısından, feng shui uygulamanızın yararlarım görecektir.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




feng shui, feng shui dekorasyon, feng shui bedroom, feng shui tips, feng shui renkler, feng shui nedir, feng shui felsefesi, www feng shui com, www feng shui, feng sui, kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel başarı)
why do women cheat on their husbands do all women cheat open

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık