Toplum Önünde Konuşma Eğitimi İzmir

Toplum Önünde Konuşma Eğitimi İzmir

Topluluk önünde konuşmak zor bir şey olabilir, sinirlerinizi gerebilir ama biraz heyecanlanmak iyi bir şeydir. Heyecan sizi uyanık tutar, çok fazla rahatlamanıza dolayısıyla hata yapmanıza engel olur. Eğer heyecanınızı doğru kontrol edebilirseniz tekdüze bir sunum yerine insanların can kulağıyla dinleyeceği hareketli bir sunum gerçekleştirebilirsiniz.

Özellikle kendinizi rahatsız hissettiğiniz zaman tüm dikkatinizi kendi üzerinize yöneltirsiniz. Heyecanınızı doğru bir yere yöneltmek istiyorsanız kendiniz dışında bir şeye odaklanın. Etrafınızı inceleyerek dikkatinizi dağıtabilir heyecanınızı kendi lehinize çevirebilirsiniz. İnsanların karşısına çıktığınızda dikkatinizi onlara yöneltin. Onların ne giydiğine, davranışlarına, hareketlerine dikkat edin. Dikkatinizi kendi üzerinizden almak için odaklanabileceğiniz onlarca şey bulacaksınız. Kendinizin nasıl hissettiğini düşünmeyi bırakıp başka şeylerle ilgilendiğinizde kendinize olan güvenin arttığını göreceksiniz.

Topluluk önünde konuşma yapmak kadar bu konuşmaya hazırlanmak da önemlidir. Korkumuzu kontrol etmenin yanında sunumumuzun da iyi olması için bazı noktalara dikkat etmeliyiz. Bu noktalara dikkat edersek konuşmamız esnasında kendimize olan güvenimizi de sağlamış oluruz.

Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi İle Neler Sağlarsınız?

•    Etkili sunum becerileri geliştirmiş olacaksınız.

•    Topluluk önünde konuşurken ses ve nefesinizi doğru ve etkin kullanacaksınız.

•    Topluluk karşısında etkileyici, anlaşılır ve ikna edici konuşacaksınız.

•    Sunum heyecanını enerjiye dönüştürebileceksiniz.

•    Topluluğun dikkatini sunum boyunca ayakta tutabileceksiniz.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

İzmir Topluluk Önünde Konuşma eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki Topluluk Önünde Konuşma eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.



Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık