Etkin Hafıza Eğitimi

Etkin Hafıza Eğitimi

İş hayatı içerisinde, okulda, özel hayatınızda öğreneceğiniz hafıza teknikleriyle başarıya kısa zaman içerisinde ulaşabilirsiniz. Phillip Holt’un dünyanın birçok ülkesinde verdiği bu eğitime katılan kişiler gibi tarihleri, telefon numaralarını, olayları, yüzleri, isimleri ne şekilde daha kolay hatırlayacağınızı öğreneceksiniz!

Eğitim Sonunda Kazanımlarınız

Tanıştığınız insanların yüzlerini, isimlerini ve yaşamları hakkında çeşitli bilgileri unutmayacaksınız,

Yapmanız gereken işleri, randevu saatlerinizi hatırlamakta zorlanmayacaksınız,

Toplantı, seminer ve birebir görüşmelerdeki önemli fikir ve kavramları çok daha kolay hatırlayacaksınız,

Yabancı dildeki sözcükleri kolayca öğreneceksiniz ve bir daha unutmayacaksınız,

Okuduğunuz e-mailleri, kitapları; gözden geçirdiğiniz rapor ve evraklardaki gerekli bilgileri kalıcı bir biçimde hafızaya
alacaksınız,

İşinizle alakalı önemli bir takım sayısal verileri, istatistikleri hatırlayacaksınız,

Güçlü bir hafızaya sahip olmak üretkenliğinizi ve mesleki başarınızı artıracak,

Hafıza Teknikleri ve Beynimiz
 
Hafıza teknikleri alanında uzmanlık kazanmış kişilerin ve araştırmacıların kullandıkları bir takım hafıza tekniklerini ve ne şekilde uygulayabileceğinizi öğrenmeye ne dersiniz? Öğretim döneminin ilk günlerinde öğrenilen bilgileri sevgili öğrencilerimizin yıl sonunda da sınavlara girerken de hatırlaması gerekiyor. Hal böyleyken bir üniteyi ya da kitabın büyükçe bir bölümünü bir sayfa üzerinde özetlemeyi öğrenmeye ve gerekli bütün ayrıntıları yeni öğrenmişcesine sürekli olarak ve kolayca hatırlamaya ne dersiniz? Bütün zorluklar ve başarısızlıklar yalnızca varolan sahip olduğumuz potansiyelimizi kullanmamamızdan kaynaklanıyor. Gelin el ele vererek potansiyelimizi keşfedelim ve beynimizi şıuankinden etkin kullanma yollarını öğrenelim.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Hafıza eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki  Hafıza eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Hafıza Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki Hafıza eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Hafıza Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Bursa’daki hafıza eğitimlerimiz  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Hafıza Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık