Hamilelik Hakkında, Kısırlaştırma

 Hamilelik Hakkında,       Kısırlaştırma

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Kısırlaştırma

Siz ve eşiniz artık kesinlikle çocuk sahibi olmak istemiyorsanız, kalıcı doğum kontrol yöntemi oicirak kısırlaştırmayı .seçebilirsiniz. Bu yöntem genel ya da lokal anestezi altında ameliyatla yapılır. Kısırlaştırma gebe kalmayı garanti ainna aimamasına rağmen, kısırlaştirılan 100 kadında 99'dan fazlası gebe kalmamaktadır. Kısırlaştırma, eşleri herhangi bir doğum kontrol yöntemine bağlı bırakmadığı için çok popülerdir.

Herhangi bir operasyonda olduğu fibi kısırlaştırmanın da riskleri vardır. Ameliyata alınan her 1000 kadından l'inde ciddi problemler oluşabilmektedir. Çoğu zaman bu problemler tedavi edilebilmektedir.

Bir kadın kısırlaştırıldığı zaman buna tüp kısırlaştırması (tuhal sterilization) adı verilir. Ameliyat spermin tüplerden geçerck yumurtayı döllcmesinı engelleyecek şekilde tüplerin kesilmesini, bükülmesini ya da bağlanmasını kapsamaktadır. Ameliyat, kadının adetlerim Ve cinsel ilişkiden zevk almaşım etkilememektedir.

Bir erkek vazektomi (vascctamy) sayesindc kısırlastırılabiiir. vazekfomi, vaz deferens adı verilen ve spermin içinde ilerlemesim sağlayan tüpün kesilip çıkarılması anlanuna gelir. Böylece spermler dışarı atılamaz. Bu amelıvat erkeğin creksiyon ya da sperm atın.! kabiliyetini etkilememektedir. Vazektomi, gebeliği önlemede % 99'dan fazla etkilidir.

Her iki ameliyat da herhangi hir zamanda yapılabilir. Aynı gün taburcu edilebilirsiniz. Kadınlar, doğumdan hemen sonra hastanedeyken kısırlaştırmayı sıklıkla tercih etmektedirler. Bu dönemde ameliyet daha kolay olmaktadır. Çünkü rahim hala geniş olduğu için falloplan dişler yüksektedir. Dolayısıyla küçük bir kesitle tüplere daha kolay ulaşmaktadır.

Kısırlaştırmayı düşünürken bunun kalıcı olduğunu hatırlamalısınız. Sizşve eşiniz şimdi ve gelecekte daha başka çocuk istemediğinden emin olmalısınız. Eğer tekrar çocuk sahibi olma isteğiniz varsa (belki başka bir evlilik gibi) diğer doğum kontrol yöntemlerim düşünmelisiniz. Kısırlaştırmayı tedavi ermek için yapılan ameliyatlar vardir. Fakat her zaman işe yaramamaktadır.



DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
all wife cheat website read here
wives cheat husband cheated wife click here
my boyfriend cheated on me with my mom women who want to cheat click
married men cheat with men my boyfriend cheated on me quotes my wife cheated on me now what
abortion pill where to buy click here surgical abortion process
redirect open what is the procedure for an abortion

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık