Hamilelik Hakkında- Seyahat

 Hamilelik Hakkında- Seyahat

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Seyahat

Kadınların çoğu, bazı basit püfnoktalanna dikkat ettikleri takdirde doğum tarihine kadar güvenle seyahat edebilirler. Çoğu gebe kadın için seyahatin en iyi olduğu zaman, gebeliğin orta dönemleridir.bu dönemde vücudunuz bebeğe daha iyi adapte olmuş durumdadır ve ha fazla enerjiye sahipsinizdir. Sabah yorgunluğu daha az görülür.

komplikasyonlar daha azdır. Gebeliğin sonlarına doğru herhangi bir yerde dolaşmanız ve uzun süre konforlu oturabilmeniz daha da zorlacaktır. Ana kural, bebeğinizden hissettiklerinizi iyi takip etmenizdir. Evde yada yolda sizin kendi fizikî hisleriniz, güvenliğiniz ve iyiliğiniz hakkınızdaki en iyi rehberdir. Seyahat tercihinizi yaparken, gideceğine kadar sürede ulaşacağınızı hesap etmelisiniz. En hızlı olanı sizin için en idealidir. Taksi, otobüs, tren, uçak ya da gemiyle seyahat edebilirsiniz (motosikletler önerilmemektedir) Seyahat yaptığınız taktir de güvenliğiniz ve konforunuz için yeni adımlar atmanız gerekecek. Aşağıda, ne tw seyahati seçerseniz seçin, uygulayabileceğiniz bazı ipuçları bulunmaktadır.

- Her iki saatte bir hafif bir yürüyüş yapın. Bacaklarınızdaki şişmeler azalacak ve kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

- Bağsız olan konforlu elbise ve ayakkabılar giyiniz.

- Kraker, meyve suyu ya da diğer hafif gıdalardan alarak, mide bulantısını önleyebilirsiniz.

- Evinizden uzakta iken, yemekleriniz! düzenli yiyin. Yemeklerin besleyici ve dengeli olduklarından emin olmalısınız. Böylece daha fazla enerji depolayacak ve kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Lifli gıdalar alarak, seyahatte sorun olabilecek kabızlığın önüne geçebilirsiniz.

- Ekstra sıvılar alınız.

- Seyahat uykunuzu bozabilir ya da mide sorunlarınız olabilir. Bu durumda doktorunuzla görüşmeden önce herhangi bir ilaç kullanmarnalısınız. Bu ilaçlar, seyahat hastalığı hapları ya da müshi1 ilaçlan olabilir.

- Daha fazla uyumaya ve istirahat etmeye çalışınız. Böylece, yorgunluk ve huzursuzluk hissetmeyeceksiniz.

- Evden uzaksanız, sağlık raporunuzun bir kopyasını yanınızda alınız

- Seyahate çıkmadan önce, doğum öncesi bir görüşme yapabilirsiniz.

- Birkaç haftadan uzun süre kalmayı planlıyorsanız, kalacağınız yerde acil durumlar için, doktorunuzdan bir doktor önermesini isteyin

- Gebeliğinizin sonlarına doğru seyahat edecekseniz doktorunuzla görüşün. Evden uzakta doğum yapmak problemlere yol açabilir..

- Seyahat planlarmızı esnek turunuz. Seyahate çıkmadan önce seyahatiniz! iptal ettirecek sorunlar doğabilir.

Gebelikte seyahat çoğu kadın için risklidir. Özel bakım gerektirecek ciddi sağlık sorunları olan kadınlara tavsiye edilmemektedir. Yurt dışı seyahati planlıyorsanız, özel önlemler almanız gerekir. Seyahatin sizin için güvenli olup olmayacağından emin değilseniz doktorunuzla görüşmelisiniz.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
open My girlfriend cheated on me how to know if wife has cheated
women who love to cheat read read
abortion pill where to buy abortion fees surgical abortion process
redirect after effects of the abortion pill what is the procedure for an abortion
reasons why women cheat read why most women cheat

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık