Hamilelik Hakkında ( Çocuk İçin Arabada Kullanılacak Güvenlikli Koltuk Seçimi )

Hamilelik Hakkında ( Çocuk İçin Arabada Kullanılacak Güvenlikli Koltuk Seçimi )

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Çocuk İçin Arabada Kullanılacak Güvenlikli Koltuk Seçimi

İlerleyen zaman içerisinde arabada kullanılmak üzere güvenlikli bir koltuğun temin edilmesi çok önemlidir. Böylece çocuğunuz hastaneden eve emniyetli bir şekilde ulaşmış olacaktır. Bu koltuklar, satın alınabilir ya da kiralanabilir. Güvenlikli koltuklar küçük çocukları ve bebekleri bir araba kazası anında koruyabilecek şekilde özel olarak dizayn edilmiştir. Birçok modelleri bulunmasına karşın genel olarak plastikten yapılmış olup arka koltuğa bağlanarak kullanılmaktadır. Ön koltuğu emniyet kemeriyle sarılacak şekilde de kullanılabilir. Çocuk koltuğu, çocuğun yüzü arkaya bakacak şekilde yerleştirilmelidir. Plastik bir bebek arabası, emniyet kemeri kullanımına olanak sağlayacak çok güvenlikli koltuk görevini yapamaz. Bir kaza sırasında parçalanabilir.

Güvenlikli koltuklar, her ülkede kanunlarla zorunlu hale getirilmelidir. Birçok hastane, aile, güvenlikli koltuk temin etmeden bebeğin eve götürülmesine izin vermemektedir. Hastanenizle birlikte, bölgesel oto satıcılarından ya da bebek eşyası satıcılarından size en uygun güvenlikli koltuğu almaya çalışmalısınız.

( hamile doğum, bebek hamile, hamile düşük, hamile gebe, hamile kadın, hamile insan, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamile kalma, hamilelik testi, hamile kalmak, hamilelik öncesi, hamilelik takvimi, hamilelik belirtisi, hamilelik dönemleri, hamilelik hakkında, hamilelik, hamile bayan)

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
open My girlfriend cheated on me how to know if wife has cheated

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık