Hamilelik Hakkında ( Çok Faktörlü Hastalıklar)

Hamilelik Hakkında ( Çok Faktörlü Hastalıklar)

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Çok Faktörlü Hastalıklar

Birçok hastalığın, genetik ve çevresel faktörlerin etkileşmesiyle ortaya çıktığı düşünülmektedir. Buna çok faktörlü kalıtım adı verilir. Bu hastalıkların ne kadar sıklıkta oluştuğu dünyanın çeşitli bölgelerine göre değişmektedir. Bazıları gebelik sırasında yakalanabilir. Bu hastalıklardan birini taşıyan çocuğu olan bir ailenin, ikinci çocuklarının da aynı hastalığa yakalanma ihtimali % 1-5 arasında değişir. Bu hastalıklar genelde ameliyatla düzeltilebilmektedir.

Doğumsal anomaliler, kurşun ve civa gibi maddelere maruz kalınmasından dolayı da oluşabilir. Bu maddeler, bazı beyin bozukluklarının oluşmasında önemli rol oynarlar. Kızamıkçık gibi bazı enfeksiyonlar gebelik sırasında geçirilirse doğumsal anomali oluşabilmektedir. Doğumsal anomaliye sebep olan çevresel maddelere, "teratojen maddeler" adı verilir.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
wives cheat husband cheated wife click here
why do men cheat how to cheat on husband My husband cheated on me
wife cheat dating for married men read

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık