Hamilelik Hakkında ( Gebeliğin(Hamilelik) Fizik Muayene)

Hamilelik Hakkında ( Gebeliğin(Hamilelik) Fizik Muayene)

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Gebeliğin(Hamilelik) Fizik Muayene

Sağlık hikayenizden sonra, kilonuz tartılacak, boy ve kan basıncınız ölçülecektir. Bunlardan sonraki ilk adım bir fizik muayenedir. Fizik muayene aşağıdaki bölgeleri kapsar:

- Kulaklar, gözler, burun ve dişler

- Tıroid bezi (boğazınızda adem elması etrafinda bulunan bezi

- Kollar ve bacaklar

- Lenf nodları

- Deri

Üreme organlarınız (rahim ağzı, vajen, yumurtalıklar, tüpler ve rahimi bir pelvik muayene sırasında kontrol edilecektir, ilk pelvik muayeneniz, başka zaman yapılanlardan daha detaylıdır. Olağan pelvik muayeneye ek olarak pelvis (bel bölgesi)inizin iç yapısının büyüklüğü de kontrol edilmeye çalışılacaktır. Az da olsa rahatsızlık veren bir muayene olmasına karşın, rahim ağzının, rahmin ve pelvisin değerlendirilmesi için gerekli bir muayenedir.

Gebeliğin erken döneminde, rahmin büyüklüğü tahmini doğum tarihi için bir referans olarak kullanılabilir. Gebeliğin 12. haftasına kadar rahim pelvis içerisinde kalmaktadır. 20. gebelik haftasında, rahmin kist kısmı göbeğe ulaşmaktadır. Son gebelik haftasında fetüsün tam büyüdüğü dönemde rahim kaburga kusağının altina ulaşmış olacaktır.

( hamile doğum, bebek hamile, hamile düşük, hamile gebe, hamile kadın, hamile insan, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamile kalma, hamilelik testi, hamile kalmak, hamilelik öncesi, hamilelik takvimi, hamilelik belirtisi, hamilelik dönemleri, hamilelik hakkında, hamilelik, hamile bayan)

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
wives cheat online click here
my boyfriend cheated on me with a guy my wife cheated read
redirect dating sites for married people why do married men cheat
click link open
why do women cheat on their husbands website open

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık