Hamilelik Hakkında ( Tekmeleme Sayısı )

Hamilelik Hakkında ( Tekmeleme Sayısı )

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Tekmeleme Sayısı

Sizden, tekmeleme sayışı adım verdiğimiz fetüs hareketlerim aklınızda tutmanız istenecektir. Bunun için birçok metot kullanılmaktadır. Bunların içinde sık olarak kullanılanlardan biri fetüsün hareketine kadar süre içerisinde yaptiğının kaydedilmesidir. Hareketleri saymak için günün herhangi bir saatini seçebilirsiniz fakat en ideal zaman genel olarak bebeğin en aktif olduğu akşam yemeğinden sonraki saatlerdir. Her'fetüs kendi aktivite sınırına sahiptir ve çoğu bebek 20-40 dakikalık uyuma devrelerine girmektedir. Bebeğinizin tekmeleme sayısını takip etmeniz sizden istenirse, doktorunuz ya da hemşireniz ne yapmanız gerektiği hususunda size bilgi verecektir. |

( hamile doğum, bebek hamile, hamile düşük, hamile gebe, hamile kadın, hamile insan, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamile kalma, hamilelik testi, hamile kalmak, hamilelik öncesi, hamilelik takvimi, hamilelik belirtisi, hamilelik dönemleri, hamilelik hakkında, hamilelik, hamile bayan)

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
read here website click
why do women cheat on their husbands website open

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık