Hamilelik Hakkında (Gebelikte(Hamilelikte) Egzersiz)

Hamilelik Hakkında (Gebelikte(Hamilelikte) Egzersiz)

Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Gebelikte(Hamilelik) Egzersiz

Hayatın herhangi bir döneminde sağlıklı olmak uygun bir diyeti ve yeterli egzersizi gerektirir. Gebelik boyunca ne tür spor ve egzersizleri yapacağınız sağlığınıza ve kısmen de gebelik öncesinde ne kadar aktif olduğunuza bağlıdır.

ideal olarak, gebe olmadan önce düzenli rutin bir egzersiz takip etmeli ve formunuzda olmalısınız. Bir egzersiz programına başladığınız zaman kalp ve akciğer fonksiyonlarım mı daha iyi hale getirmeye çalıştığım yoksa vücut kaslarım mı daha iyi hale getirmeye çalıştığım ya da her ikisini de mi gerçekleştirdiği konusuna karar vermelisiniz. Sonra hedefiniz! gerçekleştirebileceğiniz bir egzersiz programım seçmelisiniz. Hareketli olmaya alışık değilseniz bir egzersiz programına yavaş yavaş başlamalısınız.

En iyi çalışmayı elde etmek, kalp ve akciğer fonksiyonlarım güçlendirmek için ideal kalp frekansım yakalayıncaya kadar egzersize devam etmelisiniz.

Her egzersizinize kısa bir yürüyüş ya da hafif bir egzersizi 5-10 dakika yaparak başlamalısınız. Isınma hareketlerinden sonra 20-30 dakika ideal kalp frekansına kadar egzersize devam edin. Egzersize kalp hızınızın normal düzeye yavaş yavaş inmesini sağlamak için en az 10 dakikalık hafif bir egzersizle son verin.

Kas gücünüzü kommak ya da kalbinizi güçlendirmek için haftada en az 3 defa egzersize ihtiyaç duyacaksınız. Bazı insanların kasları hergün yapılan sıkı bir ezgersızin altından kalkamayacağı için, egzersizin hergün yapılması zorunluluğu yoktur. Gün aşırı yapmak ideal gözükmektedir. Fakat önemli olan yi! boyunca rutin egzersize devam edilmesidir. Eğer 6-8 hafta egzersize ara verirseniz, çalışmalarınıza gene yavaş yavaş başlamak zorundasınız.

( hamile doğum, bebek hamile, hamile düşük, hamile gebe, hamile kadın, hamile insan, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamile kalma, hamilelik testi, hamile kalmak, hamilelik öncesi, hamilelik takvimi, hamilelik belirtisi, hamilelik dönemleri, hamilelik hakkında, hamilelik, hamile bayan)

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
how to tell if wife has cheated read here married men dating
wives cheat husband cheated wife click here
online My girlfriend cheated on me when your husband cheats
click an abortion pill open
abortion pill where to buy how is the abortion pill surgical abortion process

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık