Hamilelik Hakkında, Hamilelikte, doğum Hastaneye Kabul

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte, doğum Hastaneye Kabul

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte, doğum Hastaneye Kabul

Doğum sürecine girdiğiniz an, bir hastanenin doğum servisline yatmalısınız. Oradakiler sağlık bakım ekibinizle beraber çalışarak doğumdan önce, doğum sırasında ve doğumdan sonraki bakımınızı üstleneceklerdir. Bu arada eğer önceden konuşmamışsanız, doğum planınızı da sağlık bakım ekibinizle tartışabilirsiniz.

Gebeliğinizde önceden aldığınız kararlar ve yaptığınız araştırmalar şimdi devreye girecektir, îyi hazırlanmış olmanız aktif bir rol almanizı sağlayarak sürprizlerle karşılaşmanızı engeller. Doğum öncesi bakımıniz boyunca, sağlık bakım ekibinizle konuşmuşsanız ve doğuma hazırlık sınıflarına katilmışsanız, birçok sorulan ortak sorunun cevaplarıni alnııs durumda olacaksınız. Fakat, doktorunuza ve sağlık bakım ekibinizin diğer üyelerine sorularınızı sormakta tereddüt etmeyiniz.

Hastaneye kaldırıldıktan sonra, doğuma hazırlık için atılan adımlar değişebilir. Fakat, genel olarak aşağıdakileri yapmanız beklenebilir:

Bütün elbiselerinizi çıkararak, özel bir gecelik giymeniz istenebilir. (Bazı hastanelerde kendi geceliğiniz! giyebilirsiniz.) Nabzınız, kan basıncınız ve ateşiniz kontrol edilecektir.

- Doğumunuzun nasıl ilerlediğinin teşhisi için muayene edileceksiniz.

Aktif doğum sırasında elbisenize ya da kolunuza bir damar yolu açılabilir. Bir iğneyle toplardamarınıza girilir; sonra küçük, plastik bir tüp yerleştirildikten sonra iğne tekrar çıkarılır, ilaçlar ve ihtiyaç duyulan birçok farklı sıvı bu damar yoluyla verilebilir.

Doğum boyunca, doktorunuz her zaman yanınızda olmayabilir. Fakat, doğumunuzun ilerleyişim kontrol edecektir. Bir hemşire ya da sağlık bakım ekibinden birisi doğum boyunca sizin bakımınız! yapacaktır. Kalp hızı, kan basıncı ve doğumun ilerleyişim tesbit etmek için kasılma sürelerinin tesbiti gibi hayatî fonksiyonlarınız takip edilecektir. Doğum boyunca bebeğin kalp atışları düzenli bir şekilde kontrol edilecektir. Doğum hemşireleri ve ebeler, doğumda ihtiyaç duyulacak tüm fiziksel ve duygusal desteği sağlamak üzere eğitim almış kişilerdir. Bebeğin doğurulması için başka bir odaya alınabilirsiniz. Ya da doğum içın yatırıldığınız odada da doğumunuz yaptırılabilir.

Muhtemelen hastaneye girdiğiniz zaman size bir izin formu imzalamanızı isteyeceklerdir. Eğer sezeryanla doğumunuz yapılacaksa bunun için de izin formu imzalamanız istenebilir. Bu formlar değişik olabilır. Fakat çoğu ne olacağım, doğumunuzu kimlerin üstleneceğini, uy- Sulanan prosedürün nedenini ve risklerini kapsayacaktır. Bu formu dikkatle okuyun ve anlamadığınız yerleri doğru anlayıncaya kadar sorun Bu izin formu üzerindeki imzanız, sağlık durumunuzu anladığınız ve sunulan bakımı onayladığınızı gösterir.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
dating for married my boyfriend cheated on me quotes want my wife to cheat
married men cheat with men why do men cheat on their wife my wife cheated on me now what
why do women cheat on their husbands do all women cheat open

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık