Hamilelik Hakkında, Hamilelikte PCP ve LSD

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte PCP ve LSD

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte PCP ve LSD

PCP ya da melek tozu, genelde sigara gibi içilmesine rağmen yenerek, burundan çekilerek ya da vücuda enjekte edilerek de kullanılabilir. Etkileri önceden kestirilemez, fakat kullanıcının gerçeklerden kopmasına neden olur. Gebelikçe kullanılması küçük ve hareket kontrolü zayıf bebeklerin doğmasına neden olur. Annede, sara nöbetleri, kalp krizleri ve ölüme neden olabilecek akciğer yetmezliği görülebilir.

LSD yutularak kullanılmaktadır. Ortamda hiçbir şey olmadığı halde LSD kullanıcıları bir şeyler duyduklarım ya da gördüklerini söylerler. Bu olay aynı zamanda halüsinasyon olarak da adlandırılır. LSD'nin gebelikte kullanılması, bebekte doğumsal bozukluklara neden olur. Kullanıcılar, sakince davranış sergileyebilirler.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
my boyfriend cheated on me with a guy click here read

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık