Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Doğum Kontrol, Hormonlar

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte  Doğum Sonrası,  Doğum Kontrol, Hormonlar

Psikoloji, Hamilelik Hakkında, Doğum Kontrol, Hormonlar

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Doğum Kontrol, Hormonlar

Hormanlarla doğum kontrolünde kadın, sanki vücudu tabii olarak üretiyormuş gibi dışarıdan hormon alır. Hormonlar yumurtlamaya engelleyerek etkilerim gösterirler. Döllenme için ortada yumürtlamayınca gebelik mümkün değildir. Fakat hala siz aybaşı kanama sayabilirsiniz. (Yumurtlama olmadığı halde)

Hormonal doğum kontrol yönteminin en sık kullanılanı "doğum kontrol hapları" ya da ağızdan alınan gebelik önleyici ilaçlardır. Aynı zamanda en etkili ve en fazla kullanılan doğum kontrol metodudur. Bir kadın, ilaçlarım aynen doktorun tarif ettiği şekilde almak zorundadır.

Hormonal doğum kontrol yöntemlennden birisi de vücuda yerleştirilen ilaçlardır. Bir kibrit çöpü kalınlığın da olan 6 tane yumuşak plastik tüpten oluşan bu yapı, kolun üst bölgesinde tam derinin altına yerleştirilir. Bu, lokal anesteziden sonra yapılan bir kesitten deri altına yerleştirilir. Bu tüpler yerleştirildikten sonra gebeliği önlemek için başka bir şey yapmanıza gerek yoktur. Yerleştirilen bu tüpler 5 yıllık doğum kontrolü sağlarlar. Kullanmayı durdurmak isterseniz yerinden çıkarılırlar. Ya da 5 yıl sonra isterseniz yenileriyle değiştirilebilirler. Çı- karmak için doktor tekrar bir kesit yapar ve çıkarır.

Hormon iğneleri üçüncü bir seçenektir. Her bir iğne 3 aylık doğum kontrolü sağlar. Dolayısıyla yılda sadece 4 kez iğneye ihtiyaç duyacaksınız. Bu metodu kullanıdığınız sürece gebeliği önlemek için başka bir şey yapmanıza gerek yoktur.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
my boyfriend cheated on me with a guy why married men have affairs read
cheaters caught my husband cheated why men cheat
infidelity why men cheat read here
reasons why women cheat beautiful women cheat why most women cheat

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık