Hamilelik Hakkında ( Konjenital Kalp Hastalıkları (KKH))

Hamilelik Hakkında (  Konjenital Kalp Hastalıkları (KKH))

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Konjenital Kalp Hastalıkları (KKH)

Konjenital kalp hastalıkları, en sık görülen konjenital hastalıklardır, 125 doğumda l görülmektedir. Bebeklerin son durumu, konjeniral kalp hastalığının tipine ve beraber başka hastalık olup olmadığına bağlı. dır. Genelde hastalıklar, çok faktörlü bir kalıtımın sonucudur. Kromozom bozuklukları, yeni doğan konjenital kalp hastalıklı çocukların 10'da l'inden sorumludur. KKH'lı doğmuş bir çocuktan sonra, bunun tekrar görülme riski % 2'5'tir. Kalp hastalıklı çocuğa sahip olan bir ailenin tekar hastalıklı bir çocuklarının olma şansı % 10'dur. Anne ya da babadan biri KKH'lı ise, çocuklarında kalp hastalığı görülme riski artacaktır.

KKH'nın doğum öncesinde yapılan genel bir ultrason muayenesinde teşhis edilmesi zor olmasına rağmen mümkündür. KKH'nın sadece 10'da l'inin bu yöntemle tesbit edilebildiği anlaşılmıştır. KKH'lı bir bebeğe sahip olabileceğiniz! henüz öğrenmişseniz, fetüsün kalbi için özel bir ultrason muayenesi yaptırabilirsiniz. Bu muayenenin, KKH açısından özel deneyime sahip bir doktor tarafından yapılması gerekir.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
wives cheat online click here
why do men cheat women that cheat on their husbands My husband cheated on me
wife cheat click read
reasons why women cheat beautiful women cheat why most women cheat

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık